Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(MAdene @ 2015 03 21, 22:50)
Merginos, iš patirties, ką patartumėte, renkuosi tarp cocochooco ir chi, chi gerokai brangesnis... Su CHI sakė būtinai ir CHI šampūnus turėsiu naudoti...nors gal galima ir kitą be druskų?

Visom keturiom už chi !!! Naudoju šampūnus ir kaukes, kondicionierius, labai patenkinta esu smile.gif bandžiau kitus be druskų ir sulfatų, nepatiko visai...
O kur daro su chi tiesinimą? Anksčiau Lt nebuvo dar...
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2015 03 22, 01:27)
Visom keturiom už chi !!!  Naudoju šampūnus ir kaukes, kondicionierius, labai patenkinta esu smile.gif bandžiau kitus be druskų ir sulfatų, nepatiko visai...
O kur daro su chi tiesinimą? Anksčiau Lt nebuvo dar...

As dabar naudoju sampuna toki, kuris kaip ir tinkamas butu..tai ir bijau CHI ar tiks mano plaukui..nes jis plonas, ne visi tinka...smile.gif
O su CHI tiesina tikriausiai kas dirba su siom priemonem, mano kirpeja dirba su CHI.
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2015 03 22, 22:42)
As dabar naudoju sampuna toki, kuris kaip ir tinkamas butu..tai ir bijau CHI ar tiks mano plaukui..nes jis plonas, ne visi tinka...smile.gif
O su CHI tiesina tikriausiai kas dirba su siom priemonem, mano kirpeja dirba su CHI.

Aš esu net atstovams skambinusi ir klaususi, ar turi ilgalaikiam tiesinimui priemones, sakė, kad ne, tik keratininiam gydymui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2015 03 22, 23:42)

O gal galit isduot paslapti kas jusu kirpeja?

As ir planuoju sia procedura. Man pasiule daryt su cocochoko. Dar kelis kartus perklausiau kirpejos ar nepakenks mano plaukui, sake tikrai ne, cia net labiau kaip gydymo priemone. O vat mano nuolatone kirpeja labai atkalbineja, sako kad uz menesio gali pradet trupet plaukai. Ir kad sudetis labai kenksminga g.gif tai vat ir nezinau ka daryt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 03 23, 20:47)
O gal galit isduot paslapti kas jusu kirpeja?

As ir planuoju sia procedura. Man pasiule daryt su cocochoko. Dar kelis kartus perklausiau kirpejos ar nepakenks mano plaukui, sake tikrai ne, cia net labiau kaip gydymo priemone. O vat mano nuolatone kirpeja labai atkalbineja, sako kad uz menesio gali pradet trupet plaukai. Ir kad sudetis labai kenksminga g.gif  tai vat ir nezinau ka daryt... doh.gif

Man vos ne visi plaukai nuslinko su cocochoco, dariau 3 k. kad jis nepavojingas tai nesąmonė, nes galima tik nuo 13m merginoms tiesint, nuo šaknų 3 cm dėti, kad ant jų nepatektų, reiškia kenkia... bet pats plaukas gražus po procedūros ilgam, tik kad jų nedaug liko sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gražutė: 23 kovo 2015 - 21:22
QUOTE(gražutė @ 2015 03 23, 22:17)
Man vos ne visi plaukai nuslinko su cocochoco, dariau 3 k. kad jis nepavojingas tai nesąmonė, nes galima tik nuo 13m merginoms tiesint, nuo šaknų 3 cm dėti, kad ant jų nepatektų, reiškia kenkia... bet pats plaukas gražus po procedūros ilgam, tik kad jų nedaug liko sad.gif

Aciu labai 4u.gif
O ka patartumet po spalvos emimo (milteliais) veliau dazymo sruogelem pamaitint plauka? Pakolkas tai jie svelnus, grazus, blizga. Bet bijau, kad po truputi siaudais nepavirstu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galėtut pakomentuot kuo skiriasi tiesinimas keratinu, nuo gydymo keratinu?
Ar gydymai tikrai ir yra gydymas ir niekaip nekenkia? Kiek laiko laikosi? Ar reikalingos eigoje spec.plovimo priemonės?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2015 03 29, 19:52)
Sveikos,
gal galėtut pakomentuot kuo skiriasi tiesinimas keratinu, nuo gydymo keratinu?
Ar gydymai tikrai ir yra gydymas ir niekaip nekenkia? Kiek laiko laikosi? Ar reikalingos eigoje spec.plovimo priemonės?

Man [COLOR=yellow]Simona is Ametistejos[COLOR=yellow] ir ivardino tiesinima keratinu kaip gydomaja priemone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 30 kovo 2015 - 07:20
QUOTE(19891010 @ 2015 03 30, 07:20)
Man  [COLOR=yellow]Simona is Ametistejos[COLOR=yellow] ir ivardino tiesinima keratinu kaip gydomaja priemone 4u.gif

Ne, jie tikrai skirtingi! Keratinas netiesina, jis yra baltymas, o po gydymo plaukai netiesūs, tik sveikesni. Ilgalaikiui tiesinimui keratinas -kaip priedanga, o formaldehidai paslėpti kitais pavadinimais. Yra daug straipsnių, paskaitykit, čia temoj irgi buvo nuorodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2015 03 30, 15:08)
Ne, jie tikrai skirtingi! Keratinas netiesina, jis yra baltymas, o po gydymo plaukai netiesūs, tik sveikesni. Ilgalaikiui tiesinimui keratinas -kaip priedanga, o formaldehidai paslėpti kitais pavadinimais. Yra daug straipsnių, paskaitykit, čia temoj irgi buvo nuorodos  ax.gif

Tai vat aciu sitam forumui, kad nepadariau klaidos 4u.gif
Atsakyti
O kokios priemonės naudojamos gydymui keratinu? Ar reikia spec.šampūnų?
Kiek laiko laikosi pagerėjimas?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 03 23, 22:46)
Aciu labai 4u.gif
O ka patartumet po spalvos emimo (milteliais) veliau dazymo sruogelem pamaitint plauka? Pakolkas tai jie svelnus, grazus, blizga. Bet bijau, kad po truputi siaudais nepavirstu 4u.gif

o kodel iseminejot spalva milteliais? nu bet cia neesme... jei plaukai sakot yra grazus, siulyciau jums botulino procedura plaukams 4u.gif siaip ji labai atgaivina pazeistus, sausus ir linkusius siaustis plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raim: 31 kovo 2015 - 16:53