Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

Esu dariusi 2 kartus ir galiu pasakyti taip, kad jei turite tikrai stiprius sveikus plaukus, tai žalos nelabai pajausite, bet silpnesniems atsilieps. Kaip ir pačios kirpėjos pripažįsta, kad tas keratinas vis tiek yra chemija, nors ir mažiau kenksmingas, nei pvz. koks cheminis šukavimas. Mano plaukai yra linkę į sausumą, aš tik 1 karatą ar max 2 kartus per savaitę galvą plaunu ir man po antro tiesinimo (dariau antrą tiesinimą po kokių 8 mėnesių nuo pirmojo) plaukai dar labiau pasausėjo, pradėjo trupėti. Nors pradžioj efektas, kad plaukai blizga ir sveiki, bet tai tik iliuzija. Žodžiu, galite pabandyti, po vieno karto nieko baisaus nenutiks, bet dažnai tikrai nerekomenduočiau darytis.
Atsakyti
Sveikos, as jau 3 kartus dariausi keratinini tiesinima, labai patinka 4u.gif o visokiu komentaru apie trupancius galus ir as girdejus, bet manau daug kas priklauso ir nuo to kaip ta procedura atliekama ir kokiomis priemonemis g.gif tikrai neiciau darytis tiesinimo pas maigaites kurios tai daro namie, neisklausiusios elementaraus seminaro apie tai kaip atliekamas sis tiesinimas... sakau tai del to, kad zinau tokia viena... draugo draugo panele kuri parsisiuncia ta keratina is ebay ir su juo daro... abejoju ar tai ta tikroji priemone...
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2015 05 12, 22:20)
As pasidariau tiesinima su Dikson. Dabar grazu,bet dar priemone pilnai neislauta is plauku,tai negaliu pakomentuoti. Gal po poros savaiciu bus tikrasis vaizdas. Pakomentuosiu.

Dikson neturi tiesinimo. Jus galejote darytis nebent gydyma keratinu, o tai yra visiskai skirtingi dalykai. Gydant plauka keratinu jis prisotinamas, primaitinamas keratinu, bet plauko struktura nepakeiciama. O plaukus tiesina chemikalai kaip formaldehidas ar panasus. Keratinas jokiu budu plauku netiesina. Cia tik tokiu firmu kaip cocochoco reklaminis triukas norint paslepti chemikalus. Tad jei jus daretes su Dikson tai galejo buti tik gydymas.t y plauko strukturos atstatymas keratinu. Be keratininio gydymo siulau isbandyti botulina plaukams! Super rezultatas!
Atsakyti
QUOTE(berta v @ 2016 03 07, 21:56)
Dikson neturi tiesinimo. Jus galejote darytis nebent gydyma keratinu, o tai yra visiskai skirtingi dalykai. Gydant plauka keratinu jis prisotinamas, primaitinamas keratinu, bet plauko struktura nepakeiciama. O plaukus tiesina chemikalai kaip formaldehidas ar panasus. Keratinas jokiu budu plauku netiesina. Cia tik tokiu firmu kaip cocochoco reklaminis triukas norint paslepti chemikalus. Tad jei jus daretes su Dikson tai galejo buti tik gydymas.t y plauko strukturos atstatymas keratinu. Be keratininio gydymo siulau isbandyti botulina plaukams! Super rezultatas!

O kas yra botulinas plaukams?
Atsakyti
QUOTE(berta v @ 2016 03 07, 22:56)

O gal galima būtų plačiau apie botulino procedūrą? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Saphira tiesinimą darėtės? kokie atssiliepimai?
Atsakyti
Tiesinausi plaukus cheminiu budu gal jau 3 kartus su Alfaparf Hydratexture priemonemis. Labai patenkinta rezultatu. Iki metu istempdavau. Dabar kirpeja siulo tiesinti keratinu Alfaparf Lisse design, aisku jis kaip cheminis neistiesins plauku,bet ji patare atgaivinti plaukus ir sikart si tiesinima isbandyti. Gal kuri esate bandziusios,kokie rezultatai?
Atsakyti
Sakykite ar verta darytis cocochoko tiesinimą (o gal yra koks kitas geresnis?) ta prasme net jei plaukas tiesus yra loterija kad išplovus galva nieko panašaus nebus į ta tobulą plauko lygumą ir tiesumą? (plaukai šiaip tiesus, truputi besiveliantys ir ploni) g.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą. Mano plaukai išsausėję, pučiasi, nes buvo daug kartų dažyti, šviesinti. Galvoju apie plaukų laminavimą. Ar jis padeda atsikratyti išsipūtimo, švelnina plaukus? Svarsčiau gal pasidaryti tiesinimą keratinu, tačiau natūraliai mano plaukai ir taip visiškai tiesūs, vienintelė problema, kad iśsipūtę ir sausi. Taip pat girdėjau, jog laminavimas daromas su spalvomis. Ar laminuojant pakeičiama plaukų spalva?
Atsakyti
isbandziau cocochoco 3 kartus kas pusmeti ir nebuvo rezultato, isplauni plaukus ir baigiasi tas reklaminis grozis, tepk ka nori, daryk ka nori, nu nei sveiki, nei grazus, pinigai balon, tiesiu plauku nei nesitikejau, bet nors kazkiek lengviau valdomu, nieko, daugiau nebandyciau ir niekam nerekomenduoju...tik prisiuosciau smarves sokoladines ir tiek doh.gif siuo metu mano lukescius visiskai ispilde INOAR keratinas, nuolat guodziuosi issiputusiais plaukais, tai kirpeja padare tiesinima su siuo keratinu ir vov, tikrai, nelieciu plauku tiesintuvu, jau 4tas menuo eina, aisku jau matosi neuzilgo reikes kartoti, bet plauku bukle puiki, svelnus ir tiesus, naudoju firmini rinkini po tiesinimo su nano dalelemis, gal ir tai prideda tiesumo, zodziu rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2016 04 25, 23:20)
isbandziau cocochoco 3 kartus kas pusmeti ir nebuvo rezultato, isplauni plaukus ir baigiasi tas reklaminis grozis, tepk ka nori, daryk ka nori, nu nei sveiki, nei grazus, pinigai balon, tiesiu plauku nei nesitikejau, bet nors kazkiek lengviau valdomu, nieko, daugiau nebandyciau ir niekam nerekomenduoju...tik prisiuosciau smarves sokoladines ir tiek doh.gif siuo metu mano lukescius visiskai ispilde INOAR keratinas, nuolat guodziuosi issiputusiais plaukais, tai kirpeja padare tiesinima su siuo keratinu ir vov, tikrai, nelieciu plauku tiesintuvu, jau 4tas menuo eina, aisku jau matosi neuzilgo reikes kartoti, bet plauku bukle puiki, svelnus ir tiesus, naudoju firmini rinkini po tiesinimo su nano dalelemis, gal ir tai prideda tiesumo, zodziu rekomenduoju thumbup.gif

oi gal cia ne cocochoco buvo? as jau 4k pasidariusi superinis rezultatas wub.gif
Atsakyti
Gal yra bandziusiu tiesinti plaukus Alfaparf keratinu Lisse design? Kokie atsiliepimai? Verta?
As esu dariusi Alfaparf tiesinima,bet chemini Hydra texture,bet po kiekvieno tiesinimo vis maziau rezultatu buvau patenkinta.. Dariausi jau 4 k,ir po 4k nelabai kazkas net akivaizdu,o tiesindavau i metus karta. Po pirmo karto tai idealus buvo,dziovintuva buvau uzmirsusi..
Galvoju gal keratinas maziau pakenktu,gal net atgaivintu?
P.s. mano plaukai naturalus labai garbanoti.
Atsakyti