Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Barbaškė @ 2015 05 29, 18:34)
Rašėt kad pilnai neišplauta,o dabar iki pirmo plovimo  g.gif  Įdomiai...

Iki pirmo pilno išplovimo. Žodžiu, kirpėja išplovė galvą, sakė, kad pilnai neišplovė, dar išfenavo - buvo tiesūs ir gražūs plaukučiai. Po 3 dienų pati išsiploviau galvą ir jau jokio efekto nebebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2015 07 09, 10:44)
Iki pirmo pilno išplovimo. Žodžiu, kirpėja išplovė galvą, sakė, kad pilnai neišplovė, dar išfenavo - buvo tiesūs ir gražūs plaukučiai. Po 3 dienų pati išsiploviau galvą ir jau jokio efekto nebebuvo.

Nieko nebesuprantu biggrin.gif Po procedūros plaukų nebeplauna,o čia išplovė bet nepilnai swoon.gif lotuliukas.gif kur jūs atlikot tiesinimą? g.gif
Atsakyti
dariausi ir as kirpykloje plauku COCOCHOCO keratinini tiesinima, na taip plaukai lygesni, bet mano lengvai banguojasi, tad ir dabar banguojas, tik galiukai nebera tokie pasipute. Viena karta pasidariau, daugiau tikrai nedaryciau, visgi gaila man plauku ir nera jau tokia nekenkianti procedura jei ka smile.gif tas procesas kai daro, kai isplauna jei ilgesni plaukai reikia isukuoti ir tada kiek plauku isirauna, o paskui kai dziovina, veliau 7 kartus braukia per sruoga plauku tiesintuvu.... Na man dabar labiau slenka plaukai nei pries darant, na viena karta pabandyti galite tik pas kirpeja, bet jei grazus plaukai ir norite lygesniu, grazesniu... TIKRAI to nerekomenduoju
p.s as plaukus savo priziuriu, nedazau tik sruogelemis vos vos ir tai karta per metus, bet man sakojasi jau n metu ir isbandziau jau praktiskai viska ir niekas nepadeda ir tas tiesinimas nepadejo...
na dar liko pabandyti pakirpimas karstomis zirklemis gal kas daresi ir patars ar verta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalyziuke: 09 liepos 2015 - 13:13
QUOTE(smalyziuke @ 2015 07 09, 13:12)
na dar liko pabandyti pakirpimas karstomis zirklemis gal kas daresi ir patars ar verta?

Aš jau N metų kerpuosi karštom žirklėm, tai tikrai labai verta smile.gif
Kažkuriuo momentu, turėjau mažiau pinigėlių, tai paprastom žirklėm kirpo kelis kartus, ir skirtumas akivaizdus buvo, per kelias savaites galiukai nusausėjo, pradėjo lūžinėti, skilinėti. Nenorėčiau grįžti prie paprastų žirklių schmoll.gif Be to, kerpu tik kas pusę metų, o paprastom reiktų kas menesį ar du wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gražutė: 09 liepos 2015 - 15:03
QUOTE(gražutė @ 2015 07 09, 16:03)
Kažkuriuo momentu, turėjau mažiau pinigėlių, tai paprastom žirklėm kirpo kelis kartus, ir skirtumas akivaizdus buvo, per kelias savaites galiukai nusausėjo, pradėjo lūžinėti, skilinėti. Nenorėčiau grįžti prie paprastų žirklių  schmoll.gif Be to, kerpu tik kas pusę metų, o paprastom reiktų kas menesį ar du wink.gif

O kiek kainuoja toks pakirpimas,jauciu nevisur ir kerpa taip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2015 07 09, 16:03)
Kažkuriuo momentu, turėjau mažiau pinigėlių, tai paprastom žirklėm kirpo kelis kartus, ir skirtumas akivaizdus buvo, per kelias savaites galiukai nusausėjo, pradėjo lūžinėti, skilinėti. Nenorėčiau grįžti prie paprastų žirklių  schmoll.gif Be to, kerpu tik kas pusę metų, o paprastom reiktų kas menesį ar du wink.gif

Aš taip pat pakerpu karštomis žirklėmis,tikrai geriau nei paprastomis,ilgiau nereikia kirpti,lengviau atsiauginti
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2015 07 09, 22:41)
Aš taip pat pakerpu karštomis žirklėmis,tikrai geriau nei paprastomis,ilgiau nereikia kirpti,lengviau atsiauginti

aciukas mergaites, ieskosiu savo mieste kirpejos kuri kerpa karstomis zirklemis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2015 07 09, 11:44)

po proceduros 3 paras negalima nei plaut nei slapint plauku
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2015 07 17, 00:06)
po proceduros 3 paras negalima nei plaut nei slapint plauku

Oi dar kartą pasikartosiu.
Kai padarė procedūrą - tris dienas nei ploviau, nei šlapinau, nei rišau plaukus.
Po trijų dienų vėl nuėjau paskirpėją, tuomet ji išplovė galvą ir dar uždėjo kažkokią priemonę, ištiesino. Ir pasakė, kad dar priemonė nėra pilnai išplauta, kad bus geriau jei dar bent parą neplaučiau galvos.
Galvą išsiploviau dar po 3 parų ir jau jokio efekto nebuvo likę.
Paskambinau kirpėjai, tuomet jau pasakė, kad tai ne tiesinimas, ir gydymas, kad užpildo plauką, o ne ištiesina. Na aš to nejaučiu. Susišiaušią ir pasipūtę kaip ir iki tol. Gaila paprasčiausiai pinigų.
Atsakyti
Ar tiesa, kad su AlfaParf keratinu plaukus iškart išplauna, nereikia laukti 3 dienų?
Atsakyti
Gal kas žinote ar galima po tiesinimo naudoti įprastus aliejukus plaukų galams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2015 07 28, 00:22)
Ar tiesa, kad su AlfaParf keratinu plaukus iškart išplauna, nereikia laukti 3 dienų?

reikia laukti 1diena po to galva issiplauti.smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diaina @ 2015 07 30, 19:54)
Gal kas žinote ar galima po tiesinimo naudoti įprastus aliejukus plaukų galams? g.gif

galima naudoti:)
Atsakyti