Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(patrakusi @ 2013 05 27, 09:01)
Sveikos,
Paskaiciau kazkiek atsiliepimu, ir kaip visada 50/50 ..smile.gif
Man dabar irgi reikia apsisprest, ar vis del to kirptis trumpai, ar tiesinti..problemos su plaukais pas mane tokios, labai jautri galvos oda ir nerealiai krenta plaukai..kiekvienas plovimas tai uzkimsimas vamzdyno..dziovinimas, sukavimas ir t.t..zodziu baisu..del kritimo plauku tai itariu tiesinimas nepagelbes, o gal?..ir ar tinka procedura jautriai odai?..mano supratimu tai manau sukeltu reakcija, juk chemijos vistiek yra priemonese.mano plaukai zemiau peciu, puciasi, banguojasi, isdziuva netvarkingai, plaunu kas antra diena, kirpciukus kiekviena diena..nenoriu pinigu mest i bala ir toliau kankintis, nes ziauriai nemalonu visur ir visame kame savo plaukus rasti, ir tik per sventes paleisti plaukus..patarkit las zino, pagelbetu ar ne tiesinimas..
P.s. Del plauku slinkimo laaabai daug ivairiausiu priemoniu naudojau, ir geriau, ir tepiau, ir liaudiskas dariausi svogunu kaukes ir pan..nulis rezultato sad.gif

mano pasiūlymas būtų organizmo stiprinimas iš vidaus, nuo to reikia pradėti o vėliau jau ir tos visos liaudiškos kaukės padės,nepagailėkite papildų ar vitaminų organizmo stiprinimui,man taip pat kuokštais ėjo plaukai taip pat tepiau visokiais preparatais bet manau jie nepadėjo tol kol nepradėjau vartoti papildus dabar plaukai vos keli nukrenta .O dėl tieisinimo kol kas tikrai palaukčiau nes visai liksit be plaukų,ten kiek žinau didelė chemijos dozę gaus plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 27, 10:16)
mano pasiūlymas būtų organizmo stiprinimas iš vidaus, nuo to reikia pradėti o vėliau jau ir tos visos liaudiškos kaukės padės,nepagailėkite papildų ar vitaminų organizmo stiprinimui,man taip pat kuokštais ėjo plaukai taip pat tepiau visokiais preparatais bet manau jie nepadėjo tol kol nepradėjau vartoti papildus dabar plaukai vos keli nukrenta .O dėl tieisinimo kol kas tikrai palaukčiau  nes visai liksit be plaukų,ten kiek žinau didelė chemijos dozę gaus plaukai.

Žinokit gėriau ir papildų kompleksus visokius..Viską mečiau, pinigų mėtymas bevertis, todėl dabar geriu tik ryklių kepenų aliejaus kapsules ir magnį su cinku..O dėl tiesinimo tai atsisakiau jau..Nes procedūra man nieko gero neduos, atvirkščiai tik pablogins situaciją..Ačiū už patarimus, bėgsim dabar kirptis, ir auginsim sveikus gražius plaukučius..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
as dariau su encanto. siandien po tiesinimo pirma kart ploviau galva. super bigsmile.gif thumbup.gif labai patenkinta. mano plaikai iki peciu, labai stori ir ju daug. banguojasi, pakausyje garbanojasi, puciasi, siurkstus. o dabar tiesus, zvilga, svelnus. zodziu, as labai labai patenkinta. issiploviau galva, susisukavau ir prapuciau fenu ir super atrodo thumbup.gif dar ziuresiu kokia ryt atsikelsiu, nes po nakties bunu kaip sulamdyta galva lotuliukas.gif
minusas vienas - po tiesinimo pasviesejo plaukai prie saknu. dazau juodai. paskutinis dazymas buvo pries 4sav.
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2013 05 30, 11:34)
as dariau su encanto. siandien po tiesinimo pirma kart ploviau galva. super bigsmile.gif  thumbup.gif labai patenkinta. mano plaikai iki peciu, labai stori ir ju daug. banguojasi, pakausyje garbanojasi, puciasi, siurkstus. o dabar tiesus, zvilga, svelnus. zodziu, as labai labai patenkinta. issiploviau galva, susisukavau ir prapuciau fenu ir super atrodo thumbup.gif dar ziuresiu kokia ryt atsikelsiu, nes po nakties bunu kaip sulamdyta galva lotuliukas.gif
minusas vienas - po tiesinimo pasviesejo plaukai prie saknu. dazau juodai. paskutinis dazymas buvo pries 4sav.

aš taip pat pasidariau su encanto,tai šiandien plausiu galvą ir tada matysiu ar viskas gerai,bet manau kad turėtų būti gerai.
norėjau paklausti žinovių dėl šampūno po tokio tiesinimo,man sakė kad geriausiai naudoti specialius šampūnus kuriuose nėra kažkokios sudėdamosios dalies gal žinote ko neturėtų būti šampūne?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 30, 13:00)
aš taip pat pasidariau su encanto,tai šiandien plausiu galvą ir tada matysiu ar viskas gerai,bet manau kad turėtų būti gerai.
norėjau paklausti žinovių dėl šampūno po tokio tiesinimo,man sakė kad geriausiai naudoti specialius šampūnus kuriuose nėra kažkokios sudėdamosios dalies gal žinote ko neturėtų būti šampūne?

be drusku. as nusipirkau natura siberica.
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2013 05 30, 12:15)
be drusku. as nusipirkau natura siberica.

kokia formule druskos gal žinote kaip rašosi ant pakuotės?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 05 30, 13:40)
kokia formule druskos gal žinote kaip rašosi ant pakuotės?

toki pavadinima internete radau - Sodium chloride-free
Atsakyti
atsiimu savo pagiriamuosius dziaugsmo zodzius. kasdien plaukai vis labiau raitosi, svelnumo irgi neber to stebuklingo. plaukai tik ne taip puciasi. viskas. neima mano kudlu tiesinimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2013 06 04, 10:59)
atsiimu savo pagiriamuosius dziaugsmo zodzius. kasdien plaukai vis labiau raitosi, svelnumo irgi neber to stebuklingo. plaukai tik ne taip puciasi. viskas. neima mano kudlu tiesinimas verysad.gif

Nebeatseku visų jūsų parašytų apie priemonę, ir patirtį, gal galima smile.gif pakartot jei nebus sunku smile.gif
O kiek laiko išlaikė? labai priklauso gi ir nuo priemonės smile.gif su kokia jums darė? visoms vienokia vienaip laiko, kitoms kitaip, todėl aš asmeniškai ir ieškau tokios kuri daugumai veikė gerai biggrin.gif vat aš man rodos ir norėjau su ta jūsiške daryt g.gif mano draugė daro su kita, tai patenkinta tiek ji tiek jos sesės smile.gif, tik kad čia forume daug apie ją neigiamų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiqtea: 04 birželio 2013 - 10:41
Ir aš vakar pasidariau. Darė su Encanto. Sakė turėtų 6 mėn. išlaikyti. Daugiau atsiliepimu parašysiu po savaitėlės 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaites, aš pasidariau su cocochoco, kadangi tai pigi priemonė, nesitikėjau ilgalaikio poveikio, bet maniau, kad nors 2 sav. laikys, ir ką jūs manot, palaikiau galvą tris dienas neplovus, šiandien išsiploviau ir jokio poveikio unsure.gif , plaukai lygiai tokie patys kaip ir prieš procedūrą doh.gif . Mano plaukai ir taip gana tiesūs, tik pučiasi išplovus galvą ir, kur priekyje prakarpyta, raitosi, tai po tiesinimo jie lygiai tokie pat. Labai nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
Ar kasnors bandete su alfaparf keratinu tiesinti? Man kirpeja sake, kad tai ne tiesininas, o labiau keratinine procedura. Sake nuims pasiputima, laikys apie 3 men. Idomu butu isgirsti atsiliepimus, priemone be formaldehidunir parabenu. Ka manote apie plauku laminavima? Nes pagrinde noriu nuimti pasiputima ir kad plaukus butu imanoma lengviau istiesinti
Atsakyti