Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Emmanuelle @ 2013 06 06, 07:31)
Labas, mergaites, aš pasidariau su cocochoco, kadangi tai pigi priemonė, nesitikėjau ilgalaikio poveikio, bet maniau, kad nors 2 sav. laikys, ir ką jūs manot, palaikiau galvą tris dienas neplovus, šiandien išsiploviau ir jokio poveikio  unsure.gif , plaukai lygiai tokie patys kaip ir prieš procedūrą  doh.gif . Mano plaukai ir taip gana tiesūs, tik pučiasi išplovus galvą ir, kur priekyje prakarpyta, raitosi, tai po tiesinimo jie lygiai tokie pat. Labai nusivyliau  verysad.gif

Man tas pats buvo smile.gif dar kirpeja man antra karta perdare. Buvau labai nusivylusi,nes sumokejau 300lt ir nieko. Po antro karto vos tiesesni buvo,bet siaip rezultato nebuvo,tiesiog plaukai atrode sveikiau g.gif
Atsakyti
Jau antra savaitė vaikštau su tiesinimu Encanto firmos ir ką galiu pasakyti,pirmą dieną kai ištieisno plaukai bvo labai blizgūs ir idelaliai tiesūs na o vėliau aš jų netiesinu su tieisintuvu o tik išplaunu galvą ir natūraliai išdžiovinu ir plaukai nėra įdealiai tiesūs bet jie gražūs sveiki,blizgūs na man patiko bent jau pasiputimo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 06 07, 11:25)
Jau antra savaitė vaikštau su tiesinimu Encanto firmos ir ką galiu pasakyti,pirmą dieną kai ištieisno plaukai bvo labai blizgūs ir idelaliai tiesūs na o vėliau aš jų netiesinu su tieisintuvu o tik išplaunu galvą ir natūraliai išdžiovinu ir plaukai nėra įdealiai tiesūs bet jie gražūs sveiki,blizgūs na man patiko bent jau pasiputimo nėra.

Ir aš jau pora savaičių kaip išsitiesinus plaukus su Encanto firmos keratinu. Esu labai patenkinta. Plaukus tik išplaunu, nusausinu ir patepu Chi šilku. Džiovintuvo nenaudoju. Išdžiuvę natūraliai atrodo puikiai, jokio pūtimosi smile.gif Super smile.gif 4u.gif
Atsakyti
na ka, ir as issitisienau plaukucius, ir siuo metu nezinau ka daryti, nes plaukai po isplovimo nera visiskai tiesus, plius issiplovus galva kai isdziuna atrodo tie plaukai tokie kaip butu kokiu putu privaryti, tokie jauciasi apsinese...nu zdz...net nezinau kadaryti, plaukas tikrai nei blizgha, juolab tikrai neatrodo kad butu sveikas, nei purus...jauciu turiu beda, ir nezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
Na issitiesinau su alfaparf priemonem,kirpykloje ir ka galiu pasakyti:pinigai ismesti laukan verysad.gif nera kad butu jie priglude zodziu ne tokio rezultato norejau,o va su salerm esu du kart tiesinus ir super budavo ir man 6men islaikydavo thumbup.gif Gaila pinigeliu verysad.gif Net vyras ir tas pastebejo,kad kazkas ne taip doh.gif
Atsakyti
As pirma karta su enkanto pasidariau pries metus.. Mano plaukai buvo ziaurus, nes labia putesi ir atrode nesveikai, nors realiai jie buvo sveiki.. po 5 menesiu vel pasidariau, bet nors plaukai nebesugrizo I pradine padeti, buvo zvilgesni ir glotnesni.. pasidariau vel po 5 men.

Man asmeniskai laiko apie 1,5 - 2 men, bet mano plaukai nera imlus, jie nemegsta labai ir dazu pasisavinti, tai as per daug neliudziu, nes plaukai po keratino zymiai sveikiau atrodo smile.gif ir net sunku pasakyt, kiek laiko, nes man nebesibanguoja kaip anksciau budavo.. na nebent I suria jura ilendu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2013 06 04, 10:59)
atsiimu savo pagiriamuosius dziaugsmo zodzius. kasdien plaukai vis labiau raitosi, svelnumo irgi neber to stebuklingo. plaukai tik ne taip puciasi. viskas. neima mano kudlu tiesinimas verysad.gif

Na taip...as irgi girdejau ,kad yra kuriom nelaiko,bet pasiputima nuema. aisku gaila pinigu.. bet gal blogai atliko procedura? 4u.gif

QUOTE(EDITA* @ 2013 06 04, 17:33)
Ir aš vakar pasidariau. Darė su Encanto. Sakė turėtų 6 mėn. išlaikyti. Daugiau atsiliepimu parašysiu po savaitėlės  4u.gif

Na tikiuosi busi is tu vienietu,kurioms 6 men laiko smile.gif nes dazniausiai 3-4men max.. nebent plaukai labai mazai banguojas smile.gif
Dar manau priklauso nuo sukuosenos..
jei plaukai yra iskarpyti ..tai galai daug greiciau pradeda raitytis..
Papildyta:
QUOTE(Spindesiukas @ 2013 04 28, 14:39)
Ačiū  mirksiukas.gif
Dar klausimas, gal galima jos darbus kažkur pamatyti?

Jei turi FB
pavelavau ..tiesinaisi?

Rekomenduojami sampunai po proceduros.
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2013 06 04, 10:59)
atsiimu savo pagiriamuosius dziaugsmo zodzius. kasdien plaukai vis labiau raitosi, svelnumo irgi neber to stebuklingo. plaukai tik ne taip puciasi. viskas. neima mano kudlu tiesinimas verysad.gif

o kokias priemones naudojat? nes pati zadu darytis, ir biskuti pasidomejau, tai kaip supratau, po tiesinimo reiktu naudot tam skirtas priemones, ta prasme, sampuna, kondicionieriu, ar kitas priemones..... nes jei nenaudojat, galbut ir nebesimato tiesinimo:))
Atsakyti
QUOTE(ednulia @ 2013 07 05, 10:11)
o kokias priemones naudojat? nes pati zadu darytis, ir biskuti pasidomejau, tai kaip supratau, po tiesinimo reiktu naudot tam skirtas priemones, ta prasme, sampuna, kondicionieriu, ar kitas priemones..... nes jei nenaudojat, galbut ir nebesimato tiesinimo:))
Man tiesinimas darytas kovo mėnesį su Salerm priemonėmis, naudoju Salerm šampūną ir kaukę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2013 07 05, 12:53)
Man tiesinimas darytas kovo mėnesį su Salerm priemonėmis, naudoju Salerm šampūną ir kaukę. smile.gif

Man abu kartus su Salerm laike iki7men,nes ir sampuna ir kauke naudojau ir plaukai nustojo smukti,buvau abu kartus patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
o ar tiesa, kad sviesiu plauku tiesinimas Brazilisku treatmentu nelabai efektingas. blush2.gif nelabai esu dar bandziusi , ir koks efektas sviesiems plaukams.
Atsakyti
Gal rekomendaciju turit kur kaune arba vilniuj plaukucius tiesina keratinu? 4u.gif
Atsakyti