Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

QUOTE(inc @ 2012 11 23, 14:25)
o kokią jūs čia perkat, kad tokias dideliais kiekiais sufasuota?

Eurokose yra, žalioje kartoninėje dėžutėje su raudonplaukės nuotrauka mirksiukas.gif 4.99 kainuoja
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 23, 13:40)
Eurokose yra, žalioje kartoninėje dėžutėje su raudonplaukės nuotrauka  mirksiukas.gif  4.99 kainuoja

ach, vat kaip. geras. niekad neatkreipiau dėmesio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 11 23, 13:25)
o kokią jūs čia perkat, kad tokias dideliais kiekiais sufasuota?

ta pati iranietiška, tik dėžutėse, būna šalia maišiukų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 11 22, 19:50)
man lygiai tas pats, Rainbow spalva priimtinesnė, Khadi labiau į raudoną. bet Khadi nepalyginamai kokybiškesnė, pati žolė, košė ją sumaišius vientisesnė, geriau tepasi, spalva sodresnė, ilgiau laikosi. tikrai skirtumas akivaizdus. su parduotuvine ta pakeline iš viso net nepalyginsi, nors dažydavausi kažkada ir su tokia, visai gerai buvo smile.gif
laukiu savo atkeliaujančių trijų Khadi hazel pakučių  biggrin.gif

Kokio tamsumo gaunasi Hazel? 4u.gif Labiau y ryzuma ar raudonuma? 4u.gif Galvojau apie light brown, bet jeigu per daug nuryzeja, gal geriausia butu neutral ir hazel maisyti per puse? g.gif Man reikia pradeti sviesiau saknis dazyti, nes pats plaukas, kuris balintas buvo, netamseja nuo zoliu ir viskas, bet va naturalios saknys patamsejo nuo tu riesutu kevalu milteliu ir nemazai, tonu dviem, gan tamsi salta ruda gaunas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 11 23, 14:19)
Visada perku po 125g., bet niekada neatėjo į galvą pasverti, bjaurybės - apgaudinėja  blink.gif  mad.gif Bet tai 10g... dar nemažais kiekiais apgaudinėja  g.gif Pasiversiu ir aš kitąkart nusipirkus  smile.gif

As irgi nesitikejau, bet is ipratimo ant svarstykliu padejau. Va dabar likusias dvi dezutes pasveriau. Chna sitoj beveik gerai 124.01gr (bet cia su visa pakuote - su dezute ir tais maisiukais) o basmos 108,64 blink.gif irgi su visa dezute. Va taip rusijoj ir pakuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 23, 18:33)
As irgi nesitikejau, bet is ipratimo ant svarstykliu padejau. Va dabar likusias dvi dezutes pasveriau. Chna sitoj beveik gerai 124.01gr (bet cia su visa pakuote - su dezute ir tais maisiukais) o basmos 108,64 blink.gif irgi su visa dezute. Va taip rusijoj ir pakuoja doh.gif

Kiek pakliūva, tiek supila biggrin.gif Bet lažinuosi, kad niekada nebus chna daugiau, negu 125g. biggrin.gif
Atsakyti
Tai kyla klausimas ar kokių pjuvenų papildomai neprideda... ar dar ko g.gif . Sudėtis: xna su jūros druska... žinok dabar...
Rusaitės rašo kad artkolor geresnė, bet nemačiau lietuvoje, o jūs gal kur užmatėt?
user posted image
Atsakyti
Nesu niekur šitų mačius g.gif
Atsakyti
Bytte, aš dabar dažiau su "artkolor". Pasilikus esu pakelį, tai bėgau patikrint ar tikrai.
Pirkau "švaros prekėse"ir ėmiau šitą, nes parašyta, kad aukščiausios kokybės.
Pabandžiau ten paieškot paveiksliuko, tai nėr internetinėj jų parduotuvėj, bet prisikasiau iki importuotojo spekuliacija.lt. Čia matau, kad apie 80centų pakelis pigiau. Kaip ir galima būtų pas juos pirkt jei dar ko papildomai reikia

user posted image
Papildyta:
yra ir tų didelių pakelių , kur paveiksliuką įdėjai. štai visas jų chna ir basmų asortimentas
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 23, 15:49)
Kokio tamsumo gaunasi Hazel? 4u.gif Labiau y ryzuma ar raudonuma? 4u.gif

čia labai individualu. nuo pirminės spalvos labai priklauso. dar nuo to, ar žilų yra ir kiek.
man labiau į raudonumą, bet toks jis man patiko visai. nes su dark brown labiau ne į raudoną buvo, bet į bordinę/vyšninę, tai nepatikdavo.
va maždaug tokia su hazel:
user posted image
Atsakyti
Bytte, tu lyg ieškojai būdo kaip išgaut pelenų spalvą? g.gif

Vakar vieną knygelę moterims varčiau ir užkliuvo akis, kad norint išgaut pelenų spalvą pašviestus plaukus reikia perskalauti petražolių šaknų nuoviru. 2 didelės petražolių šaknys paverdamos 1 litre vandens 20minučių.

Sorry, jei jau buvo tokia info, nes aš nesu visos temos skaičius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 11 26, 07:31)
Bytte, tu lyg ieškojai būdo kaip išgaut pelenų spalvą?  g.gif

Vakar vieną knygelę moterims varčiau ir užkliuvo akis, kad norint išgaut pelenų spalvą pašviestus plaukus reikia perskalauti petražolių šaknų nuoviru. 2 didelės petražolių šaknys paverdamos 1 litre vandens 20minučių.

Sorry, jei jau buvo tokia info, nes aš nesu visos temos skaičius  mirksiukas.gif

kaip suprast pašviestus?
Atsakyti