Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Labas vakaras 4u.gif

Na va ,pagaliau ,po ketvirto dažymo ,lyg ir šakniukus paėmė kažkiek ...nors ne visai ,gal po šaknų plaukai mano dar vis per juodi po dažymų paskutinių g.gif

Laukiu labai Rainbow.. ir blem ,aš čiuju nemoku dar normaliai išsitept ,reiktų technologijas peržiūrėt plaukų dažymo doh.gif lotuliukas.gif Aš pradedu nuo vidurio ,tada iš vieno šono keliu skyrimus -dažau ,tada toliau skyrimas.....poto reik kitą pusę ,tai visą balaganą bandau perkelt ant kito šono.. o pot matau ,kad jau niekaip čia normaliai nesigaus ,imu košę tarp pirštų ir makaluoju kaip išeina tarp plaukų doh.gif ..nu žodž doh.gif Nesupratot ,bet jums tikrai aišku ,kad dar sau plaukų dažyt nemoku doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 11 29, 20:00)
Kokiom proporcijom dedate?  4u.gif Aš šiandien daugiau tų žolių įvarysiu ,dar nusipirkau ąžuolo žievės,darysiu su kava ,ir dilgėlėm  ax.gif

As dar tik pora kart daziau, tai patirties nedaug, bet nusidazo. Zoliu dedu taip 25%-30%chna, 50%basma kiti like 20-25% cassia obovata, amla, neem, bhringaraj. Dedu truputi aliejaus (man plaukams kanapiu patinka. jame eterinius tirpinu) kiausini (antra kart dejau net du, nes mases nemazai pas mane gaunas ir beje plaukai nusidaze mirksiukas.gif ) chna uzpilu is anksto i ja truputi acto pilu (smirda jis man tai daug nepilu) visas kitas zoles veliau uzpilu. I basma truputi druskos dedu. Zoles uzpilineju nuoviru. Jau rasiau, kad paskutini kart buvo semenu nuoviras su dilgeliu lapais, varnalesu saknim, azuolo zieve. Na berods viska surasiau rolleyes.gif Kai kurios zoles ir priedai yra ne dazymui, o plauku stiprinimui. Viska is karto noriu padaryt ax.gif Daug temu perskaiciau, tai visokiu patarimu prisirinkau smile.gif

O su paciu procesu man irgi sunkiai sekas. Plaukai ilgi, ju daug, tai kai reik perkelt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dar pamirsau parasyt, kad dejau truputi glicerino ir pantenolio. Bet tikrai galima ir be ju. Jie dazymui neturi itakos. Tik nesinori, kad plaukai labai sausetu, tai pridedu koki prieda ax.gif
Atsakyti
Dėl proceso tai sudėtinga, todėl tam reikalui visada mb įdarbinu. Neįsivaizduoju, kaip pačiai reiktų lygiai ištepti.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 12 01, 20:39)
Dėl proceso tai sudėtinga, todėl tam reikalui visada mb įdarbinu. Neįsivaizduoju, kaip pačiai reiktų lygiai ištepti.

Jei aš savajam MB pasiūlyčiau, tai į mane va taip pasižiūrėtų blink.gif ( biggrin.gif biggrin.gif ) Anąsyk dažydama perpratau dažymo sistemą, tai nusidažiau labai greitai ir lygiai, nors būdavo anksčiau irgi sudėtinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 12 02, 12:26)
Jei aš savajam MB pasiūlyčiau, tai į mane va taip pasižiūrėtų  blink.gif ( biggrin.gif  biggrin.gif ) Anąsyk dažydama perpratau dažymo sistemą, tai nusidažiau labai greitai ir lygiai, nors būdavo anksčiau irgi sudėtinga  doh.gif

O aš užsidedu pirštines ir rankom dažausi smile.gif ir jokių problemų neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 12 02, 12:52)
O aš užsidedu pirštines ir rankom dažausi smile.gif ir jokių problemų neturiu smile.gif

Tai aš dabar irgi kai visus plaukus į kokias 8 dalis padalinu ir prisegu problemų nebeturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 12 02, 11:26)
Jei aš savajam MB pasiūlyčiau, tai į mane va taip pasižiūrėtų  blink.gif ( biggrin.gif  biggrin.gif ) Anąsyk dažydama perpratau dažymo sistemą, tai nusidažiau labai greitai ir lygiai, nors būdavo anksčiau irgi sudėtinga  doh.gif

Ai nu matai, mes jau 4 metus kartu gyvenam, tai žinom kaip plaukai pasidaro tokios ar anos spalvos, nebėr prasmės slėpti, tiesiog būtų keista, jei jis sėdėtų už metro ir matytų mane vargstančią (o vargo labai labai daug, nes plaukai stori ir tankūs), bet nepadėtų smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Dažysiu ir aš neužilgo plaukus su chna (su niekuo daugiau nemaišysiu). Esu dažiusi taip anksčiau, prieš keletą metų, tai labai labai gerai išeidavo. Gaudavosi tokie sodriai kaštoniniai, į ryžumą, bet mna patinka tas ryžumas, nes jis toks gaudavosi ne per daug ryžas 4u.gif
Atsakyti
Aš kiek esu dažius, visad pati išsitepdavau. Aišku, kriauklė būdavo aptaškyta kaip reikalas, bet viskas ok. Dar su gerai prigludusiom pirštinėm būdavau, tai esant didesniam dažo kiekiui labai gerai viskas pasidengia smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man sekančiam kartui B įkinkyt ,bet jau galiu įsivaizduot ,kaip būtų tep lep doh.gif
Atsakyti
Dažiau su medium brown iš rainbow.

user posted image

Truputį plaukai elektrinasi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 04 gruodžio 2012 - 19:11