Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

QUOTE(bytte @ 2012 11 26, 09:14)
kaip suprast pašviestus?

ten ėjo kalba apie šviesinimą ramunėlėmis, svogūnais ir peroksidais biggrin.gif . tai turbūt kai jau nusidažai ir nenori kad toks šiltas atspalvis būtų arba kai blondinė ir nori pilkesnių. sėju taip g.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Vakar isbandziau prancuziska chna is Maximos.Spalva -Brown.Kokybe patiko,bet ne labai gerai uzdazo ziliukus.Spalva gavosi tamsiai ruda ,be ryzumo-raudonumo.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Na,bandysiu siandien vel dazyt ax.gif Nors i svecius siandien ,tai ziuresiu kada ir kokia grysiu ,jei bus sunku ,tai ryt tada hihihi.gif Dar is tu pirktu turiu ir chna ir basma,nedesiu alieju sikart ,ziuresim ..nes spalvos nepaima pokolkas ,o vis svieseju smile.gif

Dariau iherb'e uzsakyma ,tai isimeciau ir rainbow tamsiai ruda viena ir juoda ,bandysiu juos ax.gif Man mergaite siule atliekama ,tuo metu buvau uzsipirkus, nepaemiau ,tikiuos naudojat juos jau ,nes negrazu kazkaip ,tada atsakiau ,o db uzsisakiau is kitur.. 4u.gif 4u.gif

Bet nzn nuo ko ,bet tokio slidumo plauku neturejau dar...kiek cia gerai man nezinau,nes man labai ploni mazi ,gal pasipute geriau butu dar doh.gif lotuliukas.gif

Dieve,kad duotu man kas grazius sweikus plaukus ,kaip as juos saugociau ir priziureciau....ech... verysad.gif
Atsakyti
Inguti jei spalvos nekimba, tai gal per mazai zoliu? Ar per trumpai laikai?
Mes mazdaug panasiu laiku ir pirmakart dazem ir antra. Man po antro labai jau tamsus plaukai gavos. Kambari atrodo kad juodoki ax.gif As tai matau ruda atspalvi, bet kai nuvaziavau pas mama prie neryskaus apsvietimo, sake juodi biggrin.gif Kitakart sakiau tik saknis dazysiu, kai truputi ataugs, ne visai juoda patapsiu. nors man ir juodai tinka.
I zoles dejau ir aliejaus ir kiausinio. Nusidaze. Tiesa pirmakart galvos neploviau po dazymo 4paras, antrakart 3.5paros. Antra kart saknis geriau jau nudaze ir ziliukai tamsesni jau. Tai matosi, kad tikrai su kiekvienu dazymu isigeria dazas. smile.gif

Beje Mb ir mama sake, kad labai jau blizga plaukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

vis paskaitau kaip dazot, o as pasiryzau dabar ilgai nedazyt, kad kuo daugiau spalva nusiplautu, nes po dazymo su surya visgi patamseja plaukai. Tada bandysiu maisyt lygiom dalim chna ciberzole ir ajero saknis, idomu kas gausis.

Beja nuo svoguno pleiskanu beveik neliko ir nebeniezti, nebeslenka taip smarkiai, tik nauji irgi nedygsta kol kas ax.gif

beja gal kas zinot kur lietuvoj gaut obuoliu sidro acto?
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2012 11 29, 13:25)

o parastas obuolių actas , tai ne tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 11 29, 08:31)
Inguti jei spalvos nekimba, tai gal per mazai zoliu? Ar per trumpai laikai?
Mes mazdaug panasiu laiku ir pirmakart dazem ir antra. Man po antro labai jau tamsus plaukai gavos. Kambari atrodo kad juodoki ax.gif As tai matau ruda atspalvi, bet kai nuvaziavau pas mama prie neryskaus apsvietimo, sake juodi biggrin.gif Kitakart sakiau tik saknis dazysiu, kai truputi ataugs, ne visai juoda patapsiu. nors man ir juodai tinka.
I zoles dejau ir aliejaus ir kiausinio. Nusidaze. Tiesa pirmakart galvos neploviau po dazymo 4paras, antrakart 3.5paros. Antra kart saknis geriau jau nudaze ir ziliukai tamsesni jau. Tai matosi, kad tikrai su kiekvienu dazymu isigeria dazas.  smile.gif

Beje Mb ir mama sake, kad labai jau blizga plaukai thumbup.gif

Kokiom proporcijom dedate? 4u.gif Aš šiandien daugiau tų žolių įvarysiu ,dar nusipirkau ąžuolo žievės,darysiu su kava ,ir dilgėlėm ax.gif
QUOTE(Chikitoka @ 2012 11 29, 14:25)
Sveikos,

Tai turėtų kiekvienoj pard būti? g.gif

QUOTE(inc @ 2012 11 29, 15:05)
o parastas obuolių actas , tai ne tas pats?  g.gif

Jei čia tas pats ,aš bendriau nežinau irgi blush2.gif
Atsakyti
Na va, aš jau po kepure.. ax.gif Nedėjau jokių aliejų ,kiaušinių ,grynai nuoviras ir žolė..šįkart pabandysiu taip..

Tik nelabai man patiko g.gif ,gal ,kad be aliejų ,tai tokia gabaliukais kritinėjo vonioj doh.gif Ir per mažai kažkaip gavos šįkart ,gal ,kad vėlgi -sunkiau tepėsi ,tą masę krauni krauni ,o ji nekiek nepraslysta doh.gif biggrin.gif

Lauksiu Rainbow... ax.gif Bet gali ilgokai užtrukt ,tai teks dar mūsiškę keliems kartams nusipirkt ax.gif Tiksliau ,pas mus..

Ėjej ,kur dingo dažytojos visos g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 11 29, 15:05)
o parastas obuolių actas , tai ne tas pats?  g.gif

Ne tas pats, skiriasi apdirbimo budas, gerimui pvz. labiau tinka obuoliu sidro actas, ypac mazinant svory 4u.gif O plaukams tinka ir obuoliu actas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2012 11 29, 23:36)
Ėjej ,kur dingo dažytojos visos  g.gif  4u.gif  4u.gif

Atostogauja biggrin.gif Gryzus jau manes turetu laukt Rainbow Light brown, bandysiu su obuoliu actu daryti smile.gif O dabar vis bandau atplauti tamsesnes savo saknis. Sugalvojau, kad labiau noriu buti sviesesne ir ryzesne, nei tamsesne ir raudonesne biggrin.gif O veliau sekantis bandymas bus turbut Khadi, tik dar receptu ieskosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 30, 16:32)
Ne tas pats, skiriasi apdirbimo budas, gerimui pvz. labiau tinka obuoliu sidro actas, ypac mazinant svory 4u.gif O plaukams tinka ir obuoliu actas smile.gif
Papildyta:
Atostogauja biggrin.gif Gryzus jau manes turetu laukt Rainbow Light brown, bandysiu su obuoliu actu daryti smile.gif O dabar vis bandau atplauti tamsesnes savo saknis. Sugalvojau, kad labiau noriu buti sviesesne ir ryzesne, nei tamsesne ir raudonesne biggrin.gif O veliau sekantis bandymas bus turbut Khadi, tik dar receptu ieskosiu smile.gif

Aš irgi noriu būti šviesiai ryža smile.gif ale pas mane dabar tokie ryžai raudoni, o užsimaniau kaip A.Stašaitytės ryžiukų smile.gif įsivaizduojat, kaip gražu prie kokio žalio megztuko tokie plaukai smile.gif net silpna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 11 30, 16:56)
Aš irgi noriu būti šviesiai ryža smile.gif ale pas mane dabar tokie ryžai raudoni, o užsimaniau kaip A.Stašaitytės ryžiukų smile.gif įsivaizduojat, kaip gražu prie kokio žalio megztuko tokie plaukai smile.gif net silpna smile.gif

as jau beveik du metai apie tai svajoju lotuliukas.gif bet jei plaukai tamsus tai be sansu naturaliom priemonem, na bent jau as dar neradau kas man taip padarytu ax.gif
Atsakyti
Panelės, pasidalinkite patirtimis, kas naudojote Rainbow Research dazus? Ir kur jų galima rasti Lietuvoj, ar tik iš užsienio siųstis? Galvoju šitą įsigyti http://www.iherb.com...-oz-113-g/12972 bet nežinau kaip į mano plaukus įkibs... dabar esu kažkokios neaiškios (dažytos) šviesiai rudos spalvos plaukais (kažkas panašaus į šitą http://2.bp.blogspot...2520wig_250.jpg ),o mano natūralūs tai tokie šviesūs, medaus atspalvio ir galvoju kokią spalvą gaučiau su tais rainbow research light brown užsidažius...

o gal galit patarti kokią alternatyvą rainbow dažams? norėčiau chna dažų su atspalviu, nes nuo grynos chna, kuria prieš keletą metų dažiau, gaudavau ryškią ryžą spalvą, kuri greit atsibodo ir turėjau daaaug vargo kol atsikračiau tų plaukų....
Atsakyti