Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

Nors geriau pries sviesa isdziuvusus plaukus paziurejus ,kazkiek saknyts ir patamsejo..maisiau dark brown ir juoda spalvas..kai baigsiu siuos bandysiu Khadi uzsipirkt ax.gif
Atsakyti
Man tai su Rainbow zilos saknys neblogai nusidazo, siek tiek skiriasi spalva, greiciau nusiplauna, pradeda blizgeti, bet kentet tikrai galima, as visada dedu 2 saukstus obuoliu acto, raso kad geriau ima zilus plaukus.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 01 04, 08:43)
Man irgi ziliukai nuzidazo ne tokia splava kaip kiti plaukai, tokie gelsvi patampa, bet vistiek baltai nesviecia ir tai jau gerai mirksiukas.gif

O kokius dažus naudojate? Ar žolytes maišote? 4u.gif Hmm, nejaugi tikrai neįmanoma žilų nudažyti tamsiai? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2013 01 04, 10:57)
Nors geriau pries sviesa isdziuvusus plaukus paziurejus ,kazkiek saknyts ir patamsejo..maisiau dark brown ir juoda spalvas..kai baigsiu siuos bandysiu Khadi uzsipirkt ax.gif

Sveikinu su rezultatais biggrin.gif Aš po dviejų svaičių irgi bandysiu dažyti, bet ne su žoliniais dažais, o savo mišiniais, gal per būsimą ketvirtą dažymą pavyks ką nors nudažyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2013 01 04, 12:39)
Man tai su Rainbow zilos saknys neblogai nusidazo, siek tiek skiriasi spalva, greiciau nusiplauna, pradeda blizgeti, bet kentet tikrai galima, as visada dedu 2 saukstus obuoliu acto, raso kad geriau ima zilus plaukus.

Na,neturiu dar ziliuku ,tai nezinau siuo klausimu kas mano plikutei tiktu doh.gif

QUOTE(Kisulita @ 2013 01 04, 13:57)

Sveikinu su rezultatais  biggrin.gif Aš po dviejų svaičių irgi bandysiu dažyti, bet ne su žoliniais dažais, o savo mišiniais, gal per būsimą ketvirtą dažymą pavyks ką nors nudažyti  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Tikiuos man irgi seknati kart isvis gerai bus doh.gif Jau penktas kart bus g.gif
Atsakyti
As pati ivairias zoless maisau. Didzioji dalis mano misini basmos, nes tamsiai dazau. Po to chna, cassia, amla, neem, bhringaraj. Pirma savaite atrodo ir ziliukai tamsesni, bet ne tokie kaip kiti plaukai, o antra savaite matos jau tokie gelsvi.
Galvoju, kad kita savaite gal irgi jau reiks pasitepliot ax.gif trys savaites praejo, tai jau matos saknys atauge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 04 sausio 2013 - 15:30
QUOTE(goccia @ 2013 01 04, 16:29)
As pati ivairias zoless maisau. Didzioji dalis mano misini basmos, nes tamsiai dazau. Po to chna, cassia, amla, neem, bhringaraj. Pirma savaite atrodo ir ziliukai tamsesni, bet ne tokie kaip kiti plaukai, o antra savaite matos jau tokie gelsvi.
Galvoju, kad kita savaite gal irgi jau reiks pasitepliot ax.gif trys savaites praejo, tai jau matos saknys atauge

Šias žoleles kaip supratau iš kažkur siunčiatės? Lietuvoje nėra pirkti? ax.gif Ryt keliauju atsiimti savo užsakymo su amla, bet galvoju ar tik nebus man su amla sunkiau, nes ankščiau šioje temoje kažkri panelė rašė, kad raudonumą nugesina, o aš kaip tik vargstu, kad jį išgaučiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2013 01 04, 16:07)
drinks_cheers.gif Tikiuos man irgi seknati kart isvis gerai bus  doh.gif Jau penktas kart bus  g.gif

Aš negaliu sulaukti savo kito karto, bet dabar tik po dviejų savaičių dažysiu unsure.gif Viena mergina ankščiau rašė, kad dažosi chna iš Olandijos, o mūsų Maximinės gan prastos, tai dabar truputį neramu su tom žolėm, nes būtent tokias ir turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 04, 23:09)
Šias žoleles kaip supratau iš kažkur siunčiatės? Lietuvoje nėra pirkti? ax.gif Ryt keliauju atsiimti savo užsakymo su amla, bet galvoju ar tik nebus man su amla sunkiau, nes ankščiau šioje temoje kažkri panelė rašė, kad raudonumą nugesina, o aš kaip tik vargstu, kad jį išgaučiau g.gif
Papildyta:
Aš negaliu sulaukti savo kito karto, bet dabar tik po dviejų savaičių dažysiu unsure.gif Viena mergina ankščiau rašė, kad dažosi chna iš Olandijos, o mūsų Maximinės gan prastos, tai dabar truputį neramu su tom žolėm, nes būtent tokias ir turiu biggrin.gif

Neem perku kosmetikosgamyba.lt man jie netoli, tai uzbegu kai reik. cassia tai cia ta bespaleve chna. Jos ne dazymui skirtos. Man kelis men. siaubingai slinko plaukai, tai dazydama norejau du zuikius nusaut ir pasidazyt ir sustiprint plaukus. O bhringaraj taip parsisiunciu, bet sios zoles tamsiems plaukams. Jei jus norit plauku i raudonuma tai jums nereikia.
As dar nedaug dazius, bet man is maksimos (pokeliai po25gr) prastesnes zoles nei is eurokos (125gr, nors tiek ten ir nera). Is eurokos (daziau pirma ir antra kart)viska ta pati dedant ir tiek pat laikant geriau nukando nei is maksimos (daziau trecia karta). Nors pagal viska kuo toliau tuo labiau turi isigert dazai, bet nudaze blogiau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 01 05, 09:09)
Neem perku kosmetikosgamyba.lt man jie netoli, tai uzbegu kai reik. cassia tai cia ta bespaleve chna. Jos ne dazymui skirtos. Man kelis men. siaubingai slinko plaukai, tai dazydama norejau du zuikius nusaut ir pasidazyt ir sustiprint plaukus. O bhringaraj taip parsisiunciu, bet sios zoles tamsiems plaukams. Jei jus norit plauku i raudonuma tai jums nereikia.
As dar nedaug dazius, bet man is maksimos (pokeliai po25gr) prastesnes zoles nei is eurokos (125gr, nors tiek ten ir nera). Is eurokos (daziau pirma ir antra kart)viska ta pati dedant ir tiek pat laikant geriau nukando nei is maksimos (daziau trecia karta). Nors pagal viska kuo toliau tuo labiau turi isigert dazai, bet nudaze blogiau. verysad.gif

Įdomu kuo tos žolės iš Maximos ir Eurokų skiriasi g.gif Pas mane basma iš Eurokos, o chna iš Prismos, bet pakuotė atrodo taip pat, kaip ir Eurokos smile.gif O, kad neatitinka svorių, tai pastebėjau, mano basma su įpakavimu net 100 gr. nesveria schmoll.gif O chna apie 116 doh.gif
Papildyta:
Beje, kas siunčiasi iš iHerb'o dažus ir kitokias prekes, per kiek laiko Jums atsiunčia? Dabar ne švenčių metas, tai gal greit atkeliautų ax.gif Susiviliojau ir aš išmėginti Rainbow Research smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 05, 17:36)
Beje, kas siunčiasi iš iHerb'o dažus ir kitokias prekes, per kiek laiko Jums atsiunčia? Dabar ne švenčių metas, tai gal greit atkeliautų ax.gif Susiviliojau ir aš išmėginti Rainbow Research smile.gif

As perku per tarpininke is JAV tai ateidavo kazkur per 3 sav., o per sventes apie men. Beje turiu atliekamu Medium braun 2 vnt ir black 1 vnt., jei domina parasykite i az.
Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2013 01 04, 10:57)

Inguti, kokia spalva gavosi sumaisius? Man su dark brown tamsi labai gaunasi, o turiu atsisiuntu ir black, vis galvoju pamaisyti, tik bijau visai nusijuodinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blizzge: 05 sausio 2013 - 16:50
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 05, 17:36)
Įdomu kuo tos žolės iš Maximos ir Eurokų skiriasi g.gif Pas mane basma iš Eurokos, o chna iš Prismos, bet pakuotė atrodo taip pat, kaip ir Eurokos smile.gif O, kad neatitinka svorių, tai pastebėjau, mano basma su įpakavimu net 100 gr. nesveria schmoll.gif O chna apie 116  doh.gif
Papildyta:

as is Iherb.com siunciuosi pati, tai man ateina per 1,5 -2 savaites maximum. tik reikia visada nevirsyt 75 lt sumos be siuntimo islaidu, nes muita teks moket nemaza
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2013 01 05, 17:49)

Inguti,  kokia spalva gavosi sumaisius? Man su dark brown tamsi labai gaunasi, o turiu atsisiuntu ir black, vis galvoju pamaisyti, tik bijau visai nusijuodinti...

As kadangi iki situ dazymu zolem buvau nujuodinus visai ,tai db saknys ataugineja naturalios ,ir dazant su dark brown ,toli grazu nepaeme iki tos nuaugusios spalvos...t,y plaukai patys juodi ,o saknu nepaeme tamsiai..db sumaisiau dark brown ir black ,tai jau jau kazkiek panasu i tamsesne,bet tikrai dar ne juoda...

tikiuos su juoda -susilygins ax.gif
Atsakyti
Sveikos, brangiosios 4u.gif
Aš taip pat dažausi chna, marokietiška. Siųsdavausi iš henna-boy, bet dabar kažkaip labai viskas pabrango... Gal kuri siunčiatės ir aroma-zone? Jei taip, pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti