Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna,basma ir kitomis žolėmis, 11 t

QUOTE(Chikitoka @ 2012 12 23, 21:49)
Labos  4u.gif
as irgi toki itarima turejau, taigi siandie uzsitepiau tik saknis, uzplikius ajeru ir semenu nuoviru, ir maisiau 1/3 ciberzoles ir 2/3 chna. Dar ipyliau acto ir idejau druskos, nes kazkas rase kad geresne spalva gaunas  4u.gif
Dar vienas variantas kodel galejo nepaimt - tepiau beveik atsalusia kose  g.gif

Kaip sykart, nusidaze?
As kai paskutini kart irgi tepiau jau pravesusia kose, tai tik uzsivyniojus turbana truputi pasildziau fenu. 4u.gif nes irgi pagalvojau kad visas tepliojimo vargas gali nueit per niek.

Del druskos cia as nesenai rasiau. Bet dazau ne tik su chna - maisau chna ir basma. Druskos truputi dedu i basma. Skaiciau senose temose, kad idejus truputi druskos i basma geriau ziliukus nukanda. mirksiukas.gif Tai taip ir darau.

Inguti padidinkit kitakart zoliu kieki. mirksiukas.gif Gal taip iveikstit savo plaukucius. Kaip jau rasiau, laikaus tokios nuomones, kad viena kart geriau daugiau tu zoliu sunaudot, nei po to vel po keliu dienu dazyt 4u.gif Kaip ten sakoma - skupas moka dukart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 12 23, 22:12)
Taip  mergaites,per mazai dedu milteliiu,jauciu..mano ploni labai plaukai,peciu nesiekia..as net trecdalio nedejau is 113 gr.. blush2.gif

Na bet jeigu visi plaukai gausiai sutepti, tai gerai turetu but. Juk tavo plaukai trumpi mirksiukas.gif Mano plaukai beveik siekia pecius, AZ naudojau 100g, su Rainbow ir Khadi puse pakuotes buvo per akis, gausiai pasidenge, nes plaukai plonyciai ir gera konsistencija nutaikau smile.gif
Atsakyti
Su sventem merginos

user posted image

QUOTE(goccia @ 2012 12 24, 08:56)
Kaip sykart, nusidaze?
As kai paskutini kart irgi tepiau jau pravesusia kose, tai tik uzsivyniojus turbana truputi pasildziau fenu.  4u.gif nes irgi pagalvojau kad visas tepliojimo vargas gali nueit per niek.

Del druskos cia as nesenai rasiau. Bet dazau ne tik su chna - maisau chna ir basma. Druskos truputi dedu i basma. Skaiciau senose temose, kad idejus truputi druskos i basma geriau ziliukus nukanda. mirksiukas.gif Tai taip ir darau.

Paeme neblogai, tokia labiau i geltonuma spalva, gan artima spalva gavos, kaip kad as noriu. TIk noretus sodriau. Kitakart bandysiu isvis be ajeru, nes turiu itarima kad jis chna nugesina g.gif o zilus tai ko gero tikrai geriau paeme. Bet nelabai galiu lygint, nes iki siol tokiu budu dar niekada nebandziau biggrin.gif
Atsakyti
Su švetėmis, mergaitės!!!

user posted image

Šiandien pradėjau kursą svogūnų kaukės..Kursą sakau,nes darysiuos dešimt kart ,per savaitę vieną kart.. ax.gif Ir sekantis mano dažymas bus -nepagailint miltelių hihihi.gif
Išvis galvoju ,gal juodus su tamsiai rudais pamaišyt g.gif
Atsakyti
Su sventemis! smile.gif
QUOTE(Inguti @ 2012 12 25, 12:41)
Šiandien pradėjau kursą svogūnų kaukės..Kursą sakau,nes darysiuos dešimt kart ,per savaitę vieną kart.. ax.gif Ir sekantis mano dažymas bus -nepagailint miltelių hihihi.gif
Išvis galvoju ,gal juodus su tamsiai rudais pamaišyt  g.gif

As prisidedu irgi prie kurso smile.gif drinks_cheers.gif jau du kartus dariausis svogunu kauke. Dar zadu daryti kokius 6-8 kartus. Kvapas nemalonus, bet vardan grozio pakentesiu. Bet as zadu 2 kart i savaite kauke naudot. Mano manymu per mazai 1 kart g.gif atsimenu kai anksciau naudodavau, tai 2 kartus per savaite kauke naudodavau. Tikrai padejo, o ir rezultataas geresnis, bei greitesnis buvo smile.gif
Papildyta:
Gal kas bandete ipilti svogunu sulciu plaukus dazant? Ar labai jautesi po dazymo tas kvapas? Visgi su sampunu nebeplaunam nusidaziusios,tai bijau rizikuot del to kvapo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *melodia*: 25 gruodžio 2012 - 14:36
QUOTE(*melodia* @ 2012 12 25, 15:37)
Su sventemis! smile.gif

As prisidedu irgi prie kurso smile.gif 

As irgi galvojau ,kad dazniau gal reiktu ,bet ar ne per daznai bus? Bandysiu kas kokias 5-ias dienas tada,kaip su laiku gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 12 25, 18:14)
As irgi galvojau ,kad dazniau gal reiktu ,bet ar ne per daznai bus? Bandysiu kas kokias 5-ias dienas tada,kaip su laiku gausis  ax.gif

Kai anksciau naudojau nepastebejau kad kazkas blogai butu. Geriau daugiau nei per mazai smile.gif)
Atsakyti
Sveikutes

as dariau 4 savaites, po karta per savaite, nieko nepajutau, nei pleiskanu nesumazejo nei plaukas koks pasikeiste kad butu, na gal kiek sumazejo slinkimas.
O dabar jau du kart dariau kaukes is eteriniu ir augaliniu alieju, didziaja dali kaukes sudare kokoso aliejus, tai plaukai nuostabus, ir net po dazymo trecia diena neplovus galvos neniesti. Va cia tai man stebuklas thumbup.gif manau kad liksiu prie sito kurso thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos, su praėjusiom šventėm visas! 4u.gif

Gal kas maišot į chna Ylang Ylang EA šiandien sugalvojau dažyti, nes atsirado pleiskanų, o tai yra ženklas, kad jau reikia žolintis smile.gif Bandysiu su levandų EA maišyti smile.gif

Gal kuri esat anksčiau vartojusi Ylang Ylang ir ar pasijaučia koks ypatingas poveikis, nes bent jau kvapas šio aliejaus - dieviškas wub.gif
Atsakyti
Labas merguzeles 4u.gif

Nu vsio ,verdasi nuoviras -dazysiu,ir jei neims saknu busiu pyyyyyktas labai aggressive.gif aggressive.gif

Maisysiu tamsiai ruda ir juodas spalvas ax.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu,nuploviau ,slapi dar ,bet man rodos vel saknys nenusidaze g.gif Dejau daug miltu g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

prisijungsiu ir aš prie šios temos. Dažausi su chna ir basma jau apie 2 mėnesius, spėjau nusidažyti 3 kartus, tačiau beveik jokio rezultato nėra... Viską dariau pagal nurodymus, kurių prisiskaičiau ankstesnėse temose, dėjau chna ir basma po lygiai, o paskutinį kartą dažiau 1,5 chna ir 0,5 basma ir beveik nieko, tik blizga orandžine spalva biggrin.gif Galvoju, gal per trumpai laikau, nes daugiau nei dvi valandas nesu išlaikius, bet įdomiausia, kad kai pirmą kartą dažiau, laikiau tik 40 min., ir jau gavosi gan graži spalva, bet greit atsiplovė ir daugiau nieko panašaus nebeišgaunu g.gif Galvoju gal plaukai per tamsūs g.gif
Atsakyti