QUOTE(Kisulita @ 2013 01 03, 20:57)
Sveikos
prisijungsiu ir aš prie šios temos. Dažausi su chna ir basma jau apie 2 mėnesius, spėjau nusidažyti 3 kartus, tačiau beveik jokio rezultato nėra... Viską dariau pagal nurodymus, kurių prisiskaičiau ankstesnėse temose, dėjau chna ir basma po lygiai, o paskutinį kartą dažiau 1,5 chna ir 0,5 basma ir beveik nieko, tik blizga orandžine spalva
Galvoju, gal per trumpai laikau, nes daugiau nei dvi valandas nesu išlaikius, bet įdomiausia, kad kai pirmą kartą dažiau, laikiau tik 40 min., ir jau gavosi gan graži spalva, bet greit atsiplovė ir daugiau nieko panašaus nebeišgaunu
Galvoju gal plaukai per tamsūs 

prisijungsiu ir aš prie šios temos. Dažausi su chna ir basma jau apie 2 mėnesius, spėjau nusidažyti 3 kartus, tačiau beveik jokio rezultato nėra... Viską dariau pagal nurodymus, kurių prisiskaičiau ankstesnėse temose, dėjau chna ir basma po lygiai, o paskutinį kartą dažiau 1,5 chna ir 0,5 basma ir beveik nieko, tik blizga orandžine spalva

mano dazymosi visom cha, basma ir misinukais gatavais "stazas" jau apie 1 metai7 men. daziausi ir khadi, dabar dazausi rainbown light brown spalva, man vistiek kuo toliau, tuo tamsiau gaunasi. zili plaukai niekada neuzsidazo, taip ir lieka sviesti geltoni geltoni. bandziau pagal ju visas instrukcijas ir acto det, laikau 2 valandas ir nieko nenuima zilu. cia matyt nuo plauko priklauso. bet kazkaip bijau pereit vis prie cheminiu, nes reiks atauginet vel metus laiko. bandysiu pereit dabar i HENNE COLOR misinukus gatavus ir dazancius kremus, gal sakau stipriau paims. va kaip tik 40 proc. nuolaida dabar ekopirk.lt tai pasiemiau pabandyti.
Papildyta:
as vis paskaitineju paneles "Habioku" bloga https://sites.google...-hair/hair-pics
man jos plaukuciai nerealus, . dabar maciau lyg ir atnaujino savo ta puslapi ir nuotraukyciu pamazejo, bet ivedus i google, tai ismeta labai daug jos plauku nuotraukyciu