Seila, bet nu žinok mane vakar taip užerzino, kad net nebesikalbėjau aš su juo, kol mašinoj važiavom. Arba jisai specialiai manęs nesiklauso, arba yra totaliai išsiblaškęs. O mano blogas bruožas yra tame, kad kai mane užerzina, aš nieko aiškinti nebenoriu, todėl iš esmės jis liko vakar nesupratęs, kas man negerai.
Galiu tema pakeist? Ka dovanosit savo antrom [pusem Kaledu proga, jau ideju gal turit?
as galvoju apie kvepalus (ale reik istraukt tiksliai kokius megsta) arba pinigine, nes pinigus nesiojas belenkaip

QUOTE(marmaliade @ 2012 11 22, 11:41)
Galiu tema pakeist? Ka dovanosit savo antrom pusem Kaledu proga, jau ideju gal turit?
as galvoju apie kvepalus (ale reik istraukt tiksliai kokius megsta) arba pinigine, nes pinigus nesiojas belenkaip 

sveikos

vat šitas klausimas ir mane neramina - KĄ PADOVANOTI?

Sveikos, tik dabar atsikėliau...
Bet jau į pabaigą bim bam dienos, tuoj sesija profilaktiškai pakankins
Visoms linkėjimai nuo Lairos

QUOTE(marmaliade @ 2012 11 22, 12:41)
Galiu tema pakeist? Ka dovanosit savo antrom [pusem Kaledu proga, jau ideju gal turit?

Marmaliade, čia dar vienas sunkus klausimas. Aš irgi galvojau gal kvepalus... bet visų pirma kažkokius jis turi, antra, aš irgi nežinau, koks kvapas jam labiausiai patiktų ir trečia, geri kvepalai nėra pigūs, o kadangi mano susižavėjimo laipsnis juo dabar stovi vietoje, tai Kalėdų senis gal ir nenori būti toks dosnus...

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 22, 11:38)
Seila, bet nu žinok mane vakar taip užerzino, kad net nebesikalbėjau aš su juo, kol mašinoj važiavom. Arba jisai specialiai manęs nesiklauso, arba yra totaliai išsiblaškęs. O mano blogas bruožas yra tame, kad kai mane užerzina, aš nieko aiškinti nebenoriu, todėl iš esmės jis liko vakar nesupratęs, kas man negerai.
As irgi tyliu,nekalbu...O mudu kai buvom apsipyke net nesmagu prisiminti, jis nerado su manimi bendros kalbos, as tokia ozka kai prisimenu...aj bet,nervina tai ka dabar daryti...

QUOTE(Laurita* @ 2012 11 22, 12:04)
vat šitas klausimas ir mane neramina - KĄ PADOVANOTI?
nu nesugalvoju...kvepalų turi.....
jau sakiau klausiu - ar parašė laišką Kalėdų seniui
bet įtariu tada ir jis klaus-ar aš pati parašiau, o bėda ta, kad ir aš nežinau ko noriu 

va va mudu irgi buvome kalbeja...Jis kaip ir noretu chalato arba pinigines nes tokia jau padeveta...

QUOTE(meyle @ 2012 11 22, 12:04)
Sveikos, tik dabar atsikėliau...
Bet jau į pabaigą bim bam dienos, tuoj sesija profilaktiškai pakankins
Visoms linkėjimai nuo Lairos 

Laba ryta, Meyle...

O kur Laira dingusi kad nedalyvauja temoje?
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 22, 13:16)
kadangi mano susižavėjimo laipsnis juo dabar stovi vietoje, tai Kalėdų senis gal ir nenori būti toks dosnus...

Del marskinuku... As tai nesu uz drabuziu dovanojimus ypac tokiu svenciu proga, man atrodo spesim dar isdovanoti kojines, kelnaites,marskinelius ir megstukus...

QUOTE(Seila @ 2012 11 22, 14:36)
As irgi tyliu,nekalbu...O mudu kai buvom apsipyke net nesmagu prisiminti, jis nerado su manimi bendros kalbos, as tokia ozka kai prisimenu...aj bet,nervina tai ka dabar daryti...
bet zinai,nera gi tu tobuluju...nera ko ir noreti man atrodo...jau nesam mazos mergytes kad tuo tiketume!I santykius reik labai daug darbo ideti...
va va mudu irgi buvome kalbeja...Jis kaip ir noretu chalato arba pinigines nes tokia jau padeveta...
Norejau chalata paimti jau net radau kur prekiauja Kurimos tais gaminiais kokybiski jie,bet kaina 220!
daugoka kazkaip man rodos...tai nezinau...o jis klause manes ko noriu,as nezinau...

Seila, aš irgi iš ožkų giminės... tai jo nesam tobuli ir mes netobulos, reikia kompromiso ieškoti, bet jei šįvakar mane paves, tai aš nežinau, tikrai gaus Kalėdom advento kalendorių

cia vienas pazistamas fb ant sienos pas save pasirase
Mergaitės, mano pažystamas iš Pakistano nori gyventi Londone, kad galėtų ir toliau gyventi jam reikia kad būtų neberibojama viza. Jis merginai kuri ant popieriaus pasirašys jog vedė, jis duos 4000-5000 svarų. Nebus būtina su juo gyventi ar panašiai, popierines vedybas padarot ir viskas. po kelių metų galėsite skirtis.

Mergaitės, mano pažystamas iš Pakistano nori gyventi Londone, kad galėtų ir toliau gyventi jam reikia kad būtų neberibojama viza. Jis merginai kuri ant popieriaus pasirašys jog vedė, jis duos 4000-5000 svarų. Nebus būtina su juo gyventi ar panašiai, popierines vedybas padarot ir viskas. po kelių metų galėsite skirtis.
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 22, 13:53)
Seila, aš irgi iš ožkų giminės... tai jo nesam tobuli ir mes netobulos, reikia kompromiso ieškoti, bet jei šįvakar mane paves, tai aš nežinau, tikrai gaus Kalėdom advento kalendorių 

ka suplanave?

QUOTE(Seila @ 2012 11 22, 14:36)
Del marskinuku... As tai nesu uz drabuziu dovanojimus ypac tokiu svenciu proga, man atrodo spesim dar isdovanoti kojines, kelnaites,marskinelius ir megstukus...

O aš esu kelnaites, na tiksliau gal trumpikes tokias labai fainas, dovanojusi vaikinui Kalėdų proga, labai patiko. Na tai buvo dovanos dalis. Bet čia priklauso nuo žmogaus, dabartiniam tai nedovanočiau, iš viso nežinau, ką jam dovanoti. Ir apskritai dar yra brolis, tėtis... šitiems vyrams irgi ne pyragai dovanas išrinkt.
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 22, 14:00)
Ir apskritai dar yra brolis, tėtis... šitiems vyrams irgi ne pyragai dovanas išrinkt.
Taip isties, juk dar teveliai, broliai, seserys...
QUOTE(Seila @ 2012 11 22, 14:59)
Seila, čia tiesiog bus paskutinis mano bandymas išjudinti vyro smegenų vingius, jei ne, tai ne... pramogausiu be jo, gal tada susipras, nes dabar gi easy, visada pasiekiama, tai kam čia dar kažką galvoti