Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 22, 14:22)
Seila, čia tiesiog bus paskutinis mano bandymas išjudinti vyro smegenų vingius, jei ne, tai ne... pramogausiu be jo, gal tada susipras, nes dabar gi easy, visada pasiekiama, tai kam čia dar kažką galvoti  biggrin.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif

bet cia galvoju rimtai, jei mums paskambina juk ir keliais rodom nusliaustum... kad tik pas Ji...o jie pas mus?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 22, 14:56)
cia vienas pazistamas fb ant sienos pas save pasirase  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mergaitės, mano pažystamas iš Pakistano nori gyventi Londone, kad galėtų ir toliau gyventi jam reikia kad būtų neberibojama viza. Jis merginai kuri ant popieriaus pasirašys jog vedė, jis duos 4000-5000 svarų. Nebus būtina su juo gyventi ar panašiai, popierines vedybas padarot ir viskas. po kelių metų galėsite skirtis.

Ale drasus, tuoj kai kas nors uzmatys, tai baudele pareis ax.gif o, as manau, kad marskinukai gan nieko ideja, jei vyrukas praktiskas ax.gif as ex esu dovanojus marskinius, dovanojau sodriai ruzavus, nes jis tamsus ir jam ta spalva tinka, ale jauciu nelabai uzsidejo, nes zinot kai kurie tokiu spalvu bijo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 22, 13:36)
Laba ryta, Meyle... drinks_cheers.gif Kaip Tavo sveikata?
O kur Laira dingusi kad nedalyvauja temoje?

Ačiū, geriau 4u.gif Jau normali tempa, tai gyvent galiu smile.gif Ryt keliausiu į universitetą, nors gydytoja dar neleidžia, bet man paskutinės paskaitos... Nuo gruodžio 1d sesija jau.

Laira bitė darbininkė, darbais užsivertus, matyt nesuspėja visko. Bandysim mudvi susitikt artimiausiu metu, nes niekaip neatsiėmu žiedo, palikau pas ją namuose blush2.gif Ir šiaip, apmirę Kauno meetai. Reiktų pasiorganizuot, mergaitės mirksiukas.gif Ar būtų pasirašančių?.. tongue.gif Aš norėčiau į kiną - seniai buvau, o į teatrą visad UŽ, kad ir kiekvieną savaitę rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 22 lapkričio 2012 - 15:51
QUOTE(meyle @ 2012 11 22, 15:38)
Ir šiaip, apmirę Kauno meetai. Reiktų pasiorganizuot mergaitės mirksiukas.gif 

Noreciau ir as meeto vel su mergaitemis visomis... Bet siais metais jauciu jau mazoka sansu! g.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 22, 15:38)
Ir šiaip, apmirę Kauno meetai. Reiktų pasiorganizuot, mergaitės mirksiukas.gif Ar būtų pasirašančių?.. tongue.gif  Aš norėčiau į kiną - seniai buvau, o į teatrą visad UŽ, kad ir kiekvieną savaitę rolleyes.gif  hihihi.gif

as nebeturiu laiko iki nauju... o greit ir gyvybes per darbus nebebus wacko.gif
vel alaus po darbo sliausiu pirkt, arba kalno sokolado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 22, 16:10)
as nebeturiu laiko iki nauju... o greit ir gyvybes per darbus nebebus wacko.gif
vel alaus po darbo sliausiu pirkt, arba kalno sokolado  doh.gif

Laikykis unsure.gif Aš gavau pasiūlymą dirbti po Kalėdų visą savaitę, taip pat ir Naujųjų naktį. Pajūryje, pas savo mylimą darbo berniuką... Ir žinokit vieną akimirką net sudvejojau, o gal sutikti unsure.gif Visiškai ne dėl pinigų, o dėl to, kad nujaučiu, jog mano Naujieji bus labai liūdni g.gif Nenoriu taip galvot, bet labai realu, kad taip ir bus doh.gif Aišku dirbti per šventes atrodo kiek apgailėtina, tad dar tikrai nesutikau ir, manau, nesutiksiu.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 22, 16:22)
Laikykis unsure.gif Aš gavau pasiūlymą dirbti po Kalėdų visą savaitę, taip pat ir Naujųjų naktį. Pajūryje, pas savo mylimą darbo berniuką... Ir žinokit vieną akimirką net sudvejojau, o gal sutikti unsure.gif Visiškai ne dėl pinigų, o dėl to, kad nujaučiu, jog mano Naujieji bus labai liūdni g.gif Nenoriu taip galvot, bet labai realu, kad taip ir bus doh.gif Aišku dirbti per šventes atrodo kiek apgailėtina, tad dar tikrai nesutikau ir, manau, nesutiksiu.

o as manai nedirbsiu per sventes???
kaip gali zaislininkai nedirbti, kai pats biznis, kai mes esam tie pagrindiniai kaledu seneliai...
tai toks arimas nusimato kad.... prisimenant pernai metus daros negera, o siemet kolektyvas mazesnis... tai po ofiso darbu vieni varo i sandeli padeti krovinius i pardes ruosti, kiti - prekiauti, pard.kolektyvui padeti aptarnauti pirkejus doh.gif

bet.... kai mano sventes tokios kad esu viena, jau pora metu per kucias, kaledas viena sedejau, tv ziurejau, tai darbas neskamba taip beviltiskai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios, ar priimsit dar viena i sudauzytu sirdziu kluba...? Nors meluociau jeigu sakyciau, kad manoji sudauzyta, bet......vistiek tai nera labai lengva. Pacios suprantat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadySylvanas @ 2012 11 22, 17:40)
Sveikos brangiosios, ar priimsit dar viena i sudauzytu sirdziu kluba...? Nors meluociau jeigu sakyciau, kad manoji sudauzyta, bet......vistiek tai nera labai lengva. Pacios suprantat  smile.gif

Sveika,
aišku priimsime, prisistatyk truputį: iš kur, kiek metų, ką gyvenime veiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadySylvanas @ 2012 11 22, 17:40)
Sveikos brangiosios, ar priimsit dar viena i sudauzytu sirdziu kluba...? Nors meluociau jeigu sakyciau, kad manoji sudauzyta, bet......vistiek tai nera labai lengva. Pacios suprantat  smile.gif

Kad čia toli gražu nėra sudaužytų širdžių klubas... Čia pozityvi temelė su puikiom smagiom merginom.
Atsakyti
LadySylvanas sveika,

tai papasakok apie save ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadySylvanas @ 2012 11 22, 16:40)

Sveika, žinoma nėra lengva. Kartais žmogui kur kas naudingesni potvyniai nei bangų nepažįstanti rami jūra... Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 22 lapkričio 2012 - 16:54