Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

O vat aš šian susirašiau su buvusiu... Kažkaip visai idomiai bendravom smile.gif)Abu taip kažkaip nedrąsiai, bet kartu taip švelniai. Bet ir neskauda kažkaip. Ramu taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 22, 17:43)
Sveika,
aišku priimsime, prisistatyk truputį: iš kur, kiek metų, ką gyvenime veiki smile.gif

Labas : )

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 22, 17:44)
Kad čia toli gražu nėra sudaužytų širdžių klubas... Čia pozityvi temelė su puikiom smagiom merginom.

Tai is vis super smile.gif

QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 22, 17:46)
LadySylvanas sveika,

tai papasakok apie save ka nors smile.gif

4u.gif

QUOTE(meyle @ 2012 11 22, 17:53)
Sveika, žinoma nėra lengva. Kartais žmogui kur kas naudingesni potvyniai nei bangų nepažįstanti rami jūra... Sveika prisijungus 4u.gif

Tiksliai i taikini.... auksiniai zodziai, deretu juos isiminti ir ateityje ....

Na o as esu Vilniete, tuoj svesiu 24a gimtadieni.... Esame kartu beveik trejus metus, tiek kartu ir gyvename.... Taciau jau tuoj skirsimes, dabar pats sunkiausias momentas, ta trintis...nes jau abu suprantame, kad viskas, bet vis dar dalinames vienu stogu ir viena lova, baisu istikruju...Juolab ir issikirimas ne pats maloniausias ir itampa ore tokia neigiama tvyro ....Eh smile.gif Istiesu tai musu situacija gana nedekinga, jis neturi kur eiti ir niekur nedirba, todel laikau savo namuose kol susiklostys patogios aplinkybes ji palikti, t.y kai zmogui jau nereikes eiti i gatve... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadySylvanas: 22 lapkričio 2012 - 17:09
QUOTE(comep @ 2012 11 22, 11:11)
laba, as vel be miego, supratau - pilnatis juk ant nosies, uztat suo nerimsta, vilkolakiu apsimetineja  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
pas mus tik uz sildyma atejo 160 lt (be gyvatuko ir tt), uz 3 ar 4 dienas tik (tik tiek spali tesilde) 84kv.m. butas... bijau pilno menesio saskaitos laugh.gif

Man atėjo 56 Lt saskaita, su karštu vandeniu ir t.t., žiemos metu max, ka esu mokėjus, tai 260 lt, irgi su karštu vandeniu ir t.t., mano 65 kvadratu butas smile.gif
Bankrotas totalus su tokiom kainom, mergiukai doh.gif ar bent jau šilta namuose? g.gif
Atsakyti
LadySylvanas Tai skiriesi, nes jausmu neliko? Kad pabodo? Ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paukste 25: 22 lapkričio 2012 - 18:18
QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 22, 19:17)
LadySylvanas Tai skiriesi, nes jausmu neliko? Kad pabodo? Ar kaip?

Daug visko buvo, nebesijauciu saugi su juo o ir pagarbos neliko jam kaip vyrui, todel vargiai matau savo ateiti su juo.
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 22, 17:33)
Man atėjo 56 Lt saskaita, su karštu vandeniu ir t.t., žiemos metu max, ka esu mokėjus, tai 260 lt, irgi su karštu vandeniu ir t.t., mano 65 kvadratu butas  smile.gif
Bankrotas totalus su tokiom kainom, mergiukai doh.gif ar bent jau šilta namuose?  g.gif

ziema pernai, salciausia men (kai buvo minus 27) buvo ateje 800 lt saskaita, vohoo biggrin.gif
tik sildymas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va cia tai bankrotas doh.gif
bet bent del silumos skustis negalima, sildo net per daug - labai sausa, issikabinome ant radiatoriu spec drekintuvus keramikinius netgi, rubai ant paprastos dziovykles isdziusta per pusdienuka o vaiksciojame su maikutemis ir bridziukais wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jungiuosi prie nemieganciu doh.gif savaites pradzioje dar puse bedos buvo, bet paskutine naktis tai damuse, kaip zombis jauciuosi doh.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 11 22, 09:14)
Labas rytas,
vakar pokeryje laimėjau pirmą vietą  first.gif pati savimi didžiuojuosi.

Mergaitės, artėja savaitgalis, kokie planai? DF pasimatymas, o kitoms?

Sveikinu su laimejimu 4u.gif ...noretusi savaitgali nuveikti kazka idomaus, kur nors nulekti, bet kartu ir issimiegoti...kaip cia suderinti biggrin.gif

QUOTE(marmaliade @ 2012 11 22, 12:41)
Galiu tema pakeist? Ka dovanosit savo antrom [pusem Kaledu proga, jau ideju gal turit?  ax.gif as galvoju apie kvepalus (ale reik istraukt tiksliai kokius megsta) arba pinigine, nes pinigus nesiojas belenkaip  blink.gif

bent sioks toks pliusas, kad as be antros puses biggrin.gif Bet seimynai ir draugems tai jau dairausi dovaneliu bigsmile.gif

QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 22, 17:58)
O vat aš šian susirašiau su buvusiu... Kažkaip visai idomiai bendravom smile.gif)Abu taip kažkaip nedrąsiai, bet kartu taip švelniai. Bet ir neskauda kažkaip. Ramu taip smile.gif

gal vis tik dar ne viskas prarasta smile.gif ... labai skaudu, kai taip pasielgia, bet visi mes darome klaidu, nors zinoma klaida klaidai nelygi g.gif

QUOTE(LadySylvanas @ 2012 11 22, 19:23)
Daug  visko buvo, nebesijauciu saugi su juo o ir pagarbos neliko jam kaip vyrui, todel vargiai matau savo ateiti su juo.

sveika prisijungus 4u.gif Ne kas, kai gyvenime toks neapibreztinumas... linkiu, kad situacija kuo greiciau issisprestu i viena ar i kita puse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey: 22 lapkričio 2012 - 19:53
Merginos, rekomenduokite iš koto verčiančią komediją? bigsmile.gif Pastaruoju metu pasitaiko geri, bet slegiantys filmai...tokie, kad net auč kurį laiką būna... unsure.gif Noriu atsipalaiduoti!
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 22, 21:05)
Merginos, rekomenduokite iš koto verčiančią komediją? bigsmile.gif Pastaruoju metu pasitaiko geri, bet slegiantys filmai...tokie, kad net auč kurį laiką būna...  unsure.gif Noriu atsipalaiduoti!

is filmu, tai paskutiniu metu nieks ypatingai juokingo neuzstrigo, bet vakar atsisiunciau serialu How i met your mother ir Modern family paskutines serijas, tai tikrai pralinksmina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey: 22 lapkričio 2012 - 20:24
Nebloga komedija "suvaidink mano zmona" ar kazkas panasaus. smile.gif

monkey, nekuriu as sau iliuziju, kaip bus taip.. smile.gif Sunku man ji dabar suprasti. Jis turbut ir pats saves nesupranta. Nesijauciu jau tokia beviltiska, todel visa gyvenima jo nelauksiu... Reikia eiti toliau.

Ir seip merginos, tikiuosi sestadieni mums pavyks kur pasiausti. 4u.gif

P.S. sian vel buvau ant stebuklu plytos. biggrin.gif O jau uznorejau... Tiesa, o suktis reikia pries ar pagal laikrodzio rodykle? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 22, 17:33)
ar bent jau šilta namuose?  g.gif

karsta pas mane irgi buna...visada su trumpom rankovem... ax.gif

Ar matete? bigsmile.gif Kokia zavinga mergyte... rolleyes.gif ir balsiukas...
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 23, 00:11)
karsta pas mane irgi buna...visada su trumpom rankovem... ax.gif

Ar matete? bigsmile.gif Kokia zavinga mergyte... rolleyes.gif ir balsiukas...
http://www.youtube.c...feature=related

Dar net nepaspaudus ant nuorodos, nujaučiau kad apie simynele bus kalba bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti