Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(Tina* @ 2012 11 18, 23:12)
Ta prasme tu uzpili saknu galiukus vandeniu ir jie isgeria ji? Nes as bijau pamerkt galiukus, kad neputu. Manoji irgi auga vazoje, jau kokie metai laiko. Tiesa vasara kabojo lauke atvirom saknim.
Papildyta:
Siandien uzsisvajojau apie stiklini nameli orchidejoms, tiesa toki nekuklu, kad butu vienam kampe iki pat lubu. Pradzioj tai butu tik namas su apsvietimu, o veliau pamazu jame atsidurtu ir orchidariumo iranga. Sake vyras, kad ispjauti stiklo lakstus ir juos paciam sujungti daug pigiau, nei ieskot gatavo produkto. Tai sakau, prasom man gimtadieniui, galit visi pradet gamyba  biggrin.gif Dar juokais sakau man visai tiktu duso kabinos korpusas, tik stoga ir dugna imontuoju  lotuliukas.gif O siaip kazin kaip tiktu siam reikalui polikarbonatas, jo juk tobulo dabar yra.

taip, visos šaknys auga vandens kryptimi, o tos šaknys,kurios pasiekia vandenį, priprato vandenyje šiek tiek laiko pagulėti. Tik daug vandens nepilk, kad ant dugno būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 19 lapkričio 2012 - 12:50
nu ką aš žinau, vakar apliejau vandai šaknis šiltu dušu, tokios lanksčios pasidarė, padalinau į kasas ir labai gražiai ir atsargiai, susukus į "kuodelį", pasodinau į kiaurą vazoną, kurį iš Akerne Orchids pirkau. Man taip gražu, tvarkinga pasidarė, jau nekalbu apie patogumą. Tiesa, šaknų tiek daug ir visos ilgos, tai žievės nepavyks įterpti niekaip. Dalis liko styroti išorėje, nes ne visos vandų šaknys lankstosi.
Atsakyti
Aš tai vėl gavau dovanų kvepiančią orchytę nuo draugų ale "cambria", rytoj gal įdėsiu kas nors gal žinosite tikslesnį pavadinimą ax.gif

QUOTE(cinde @ 2012 11 18, 22:33)
o kaip jusu vyrai toleruoja orchidlige? maniskis tai baigia nupushti  doh.gif

Manajam kaip užplaukia ir pabamba, jog per daug jų ir pagiria, jog gražiai žydi. Bet kartas nuo karto dar padovanoja vieną kitą biggrin.gif

Atsakyti
Manosios vandos :

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 11 19, 20:49)
Manosios vandos :

Oho blink.gif thumbup.gif
Man tai raudonoji wub.gif
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

čia ta mano honey, bet ji dar tik skleidžiasi, tai grožio dar nėra. Cieli trys stiebeliai. Kas man jas siūle kišt vazon? kažin tooookias šaknis įmanoma sukišt? aš jau bandysiu kalbinti dėdę stalių kad padarytų man tokią aukštą gan kabyklą. Tik jis dar to nežino rolleyes.gif jau sakiau pati ir beicuosiu ir lakuosiu tegu tik su staklėm kuolą padaro lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xx @ 2012 11 19, 16:00)
nu ką aš žinau, vakar apliejau vandai šaknis šiltu dušu, tokios lanksčios pasidarė, padalinau į kasas ir labai gražiai ir atsargiai, susukus į "kuodelį", pasodinau į kiaurą vazoną, kurį iš Akerne Orchids pirkau. Man taip gražu, tvarkinga pasidarė, jau nekalbu apie patogumą. Tiesa, šaknų tiek daug ir visos ilgos, tai žievės nepavyks įterpti niekaip. Dalis liko styroti išorėje, nes ne visos vandų šaknys lankstosi.

nu pabandysiu ir aš nusipirkt kur tokį. Gal kas matėt? gal gražiau būtų jei tikrai jas aptvarkyčiau. Nors man savotiškai gražu ir kai jos tokios pasišiaušę smile.gif tik kolkas neturiu kur labai kabint tai galėčiau jas talpiau į tuos vazonus sudėt.
Atsakyti
Avijacija, tiesiog pasakiški vaizdai wub.gif
Atsakyti
Likusi mėlyna vandute smile.gif kaina 120 lt (kaina sumažinta, nes yra nulūžę keli žiedeliai) Žiedų spalva truputi labiau alyvinė nei foto, du žiedstiebiai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita.jurga: 19 lapkričio 2012 - 20:44
ar man pasirodė, kad ji su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 19, 21:30)
ar man pasirodė, kad ji su vaikais?

turi viena, bet mažuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita.jurga @ 2012 11 19, 21:34)
turi viena, bet mažuti smile.gif

tai kažkam pasiseks wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir vandos - cielas miskas thumbup.gif

xx, kiek kainavo jusiskes?
Atsakyti