QUOTE(mumrikas @ 2012 11 20, 15:34)
aham, ir aš eilėj nuo seniau laukiu
o man šiandien pasisekė taip, kad iki dabar dar džiūgauju
Išpirkau savo firminius vazonėlius visam Vilniuj (kvadratinius, sendintus) ir jau niekur gaut nebegalėjau, nes net visus didmenininkus apskambinau.
Nuvažiavau į centrinę Žalią stotelę kitais reikalais, tuo metu buvo vadybininkė, atsakinga už pirkimus ir pasiguodžiau apie vazonikus. O ji pasirodo iš kelių parduotuvių visoj Lietuvoj kaip tik neseniai surinko likučius ir kaip tik vienoje dėžutėje pas ją kabinete man reikalingi keli vazonikai mėtosi - ir dar su didele rudenine nuolaida. Tai kad jau griebiau juos visus vienu kartu
Iš viso surinko man 12 vazonėlių - trijų skirtingų dydžių, bet vieno modelio

o man šiandien pasisekė taip, kad iki dabar dar džiūgauju

Nuvažiavau į centrinę Žalią stotelę kitais reikalais, tuo metu buvo vadybininkė, atsakinga už pirkimus ir pasiguodžiau apie vazonikus. O ji pasirodo iš kelių parduotuvių visoj Lietuvoj kaip tik neseniai surinko likučius ir kaip tik vienoje dėžutėje pas ją kabinete man reikalingi keli vazonikai mėtosi - ir dar su didele rudenine nuolaida. Tai kad jau griebiau juos visus vienu kartu

Iš viso surinko man 12 vazonėlių - trijų skirtingų dydžių, bet vieno modelio

soriukas mumrikai, bet cia as juos uzsakiau kad surinktu is visos lietuvos, jau menesi su vadybininku bendrauju ir jie juos paeme ir pardave