Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

mano svajonėse dar ir mėlyna vandutė, tik palauksiu kaip su šitom seksis. Tikiuosi išeis jas prisijaukint.
o tai dar iškilo klausimas jos vaikučius leidžia? kad jei ta mėlynoji turi mažiuką........ o kažkokių ypatingų sąlygų reikia atsirasti jiems?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 11 19, 22:54)
mano svajonėse dar ir mėlyna vandutė, tik palauksiu kaip su šitom seksis. Tikiuosi išeis jas prisijaukint.
o tai dar iškilo klausimas jos vaikučius leidžia? kad jei ta mėlynoji turi mažiuką........ o kažkokių ypatingų sąlygų reikia atsirasti jiems?

leidžia smile.gif maniškė seniau pirkta turi du ar tris sprindžio dydžio. Smagu būtų jei tai pavirstų į vandų mišką biggrin.gif
o kada jau jos juos išleis tai tik nuo jų priklauso. Ne visos linkusios ,,vaikuotis''
Atsakyti
svarbu vandukų neskubėti atskirti ir jei sušlapo, gerai nudžiovinti. Bet aš asmeniškai stengiuosi jų aplamai neužlieti smile.gif
Jei nebūtų svarbių įvykių mano gyvenime, griebčiau ir tą mėlyną rolleyes.gif .
Vakar taip pagalvojau, naujokė gražiai įsipaišė į kitas karalienes vandas.
Savaitgalį padarysiu foto sesiją, jei bus normalesnė dienos šviesa ir rasiu tam laiko.
Tuo pačiu pasigirsiu naujoku Paphiopedilum, kurio lapų grožis pralenkė visus mano lūkesčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 20, 09:36)
svarbu vandukų neskubėti atskirti ir jei sušlapo, gerai nudžiovinti. Bet aš asmeniškai stengiuosi jų aplamai neužlieti  smile.gif
Jei nebūtų svarbių įvykių mano gyvenime, griebčiau ir tą mėlyną  rolleyes.gif  .
Savaitgalį padarysiu foto sesiją, jei bus normalesnė dienos šviesa ir rasiu tam laiko.
Tuo pačiu pasigirsiu naujoku Paphiopedilum, kurio lapų grožis pralenkė visus mano lūkesčius  smile.gif

ir kas per Paphiopedilum? Prašome pasigirti...
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 20, 09:36)
svarbu vandukų neskubėti atskirti ir jei sušlapo, gerai nudžiovinti. Bet aš asmeniškai stengiuosi jų aplamai neužlieti  smile.gif
Jei nebūtų svarbių įvykių mano gyvenime, griebčiau ir tą mėlyną  rolleyes.gif  .
Tuo pačiu pasigirsiu naujoku Paphiopedilum, kurio lapų grožis pralenkė visus mano lūkesčius  smile.gif

xx, laukiam nuotrauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 20, 10:24)
ir kas per Paphiopedilum? Prašome pasigirti...

delenatii vinicolor Black*self wub.gif
foto neprižadu, namie visiškai tam neturiu laiko, daug rūpesčių užgriuvo ir iš visų pusių
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 20, 13:09)
delenatii vinicolor Black*self  wub.gif
foto neprižadu, namie visiškai tam neturiu laiko, daug rūpesčių užgriuvo ir iš visų pusių

jau parašiau dėl eilės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 20, 13:33)
jau parašiau dėl eilės  ax.gif

taip, minėjo LOD parduotuvėlė, kad yra laukiančių eilė. Man rodos, kažkas dar iš SM pirko tokį.
Atsakyti
aham, ir aš eilėj nuo seniau laukiu biggrin.gif

o man šiandien pasisekė taip, kad iki dabar dar džiūgauju thumbup.gif Išpirkau savo firminius vazonėlius visam Vilniuj (kvadratinius, sendintus) ir jau niekur gaut nebegalėjau, nes net visus didmenininkus apskambinau.

Nuvažiavau į centrinę Žalią stotelę kitais reikalais, tuo metu buvo vadybininkė, atsakinga už pirkimus ir pasiguodžiau apie vazonikus. O ji pasirodo iš kelių parduotuvių visoj Lietuvoj kaip tik neseniai surinko likučius ir kaip tik vienoje dėžutėje pas ją kabinete man reikalingi keli vazonikai mėtosi - ir dar su didele rudenine nuolaida. Tai kad jau griebiau juos visus vienu kartu thumbup.gif

Iš viso surinko man 12 vazonėlių - trijų skirtingų dydžių, bet vieno modelio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas: tiek norinciu isigyti nauju augaliuku, LOD parduotuvele tik uzsipildo ir vel tuscia, kazi kodel orchidejos.lt neorganizuoja uzsakymu? g.gif
Atsakyti
Aha, rimtas konkurentas jiems LOD parduotuve patapo.
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 20, 15:34)
aham, ir aš eilėj nuo seniau laukiu  biggrin.gif

Iš viso surinko man 12 vazonėlių  - trijų skirtingų dydžių, bet vieno modelio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

merginos, stokit į Lietuvos orchidėjininkų draugiją ir bus viskas greičiau 4u.gif , bet turėsite būtinai savo augalus rodyti parodose ir t.t. smile.gif Žinokit, man tapus jų nare, žymiai prasiplėtė žinių bagažas wub.gif
Na, neagituoju, pačioms spręsti ax.gif

*nu pasisekė. Gražiau, kai visi vieno modelio smile.gif
Atsakyti