Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(mumrikas @ 2012 11 30, 12:15)
Dar pažiūrėjau "šviežiai" įkeltas manii Black ir dar su dviem žiedstiebiais wub.gif 

na jus ten galvokite, o as paemiau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Taip, ziedeliai jo fantastiski. Tik as nezinodama nukirpau jo ziedkoti fool.gif ir tik veliau paskaiciau jog rusiniams juos reikia palikt. O idomu koks butu mokslinis to paaiskinimas? Is kur cia tokia nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 30, 13:41)
Taip, ziedeliai jo fantastiski. Tik as nezinodama nukirpau jo ziedkoti  fool.gif ir tik veliau paskaiciau jog rusiniams juos reikia palikt. O idomu koks butu mokslinis to paaiskinimas? Is kur cia tokia nuomone?

ir aš tokia pat "gudri" tau į kompaniją biggrin.gif jis buvo vienas pirmųjų mano rūšinių gėliukų, tai ir supratimo ypatingo neturėjau - dabar jau vaizduoju protingesnę ir labiau patyrusią lotuliukas.gif

bet svarbu auga, didėja, o žiedų vis tiek anksčiau ar vėliau tikrai sulauksim - nėra jie gi iš sunkiai pražydinamų gėliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
dar Paph.concolor, rašo, kad vienas iš lengvesnių auginimui rolleyes.gif
man jis toks gražus, prigrasysiu savo tailandiečiui lotuliukas.gif
Krūmo šiandien neparodysiu, tik po savaitgalio.
Dėl žiedkočių kirpimo rūšiniams ryt papasakos, vėliau gal kas iš SM mums parašys kodėl. Aš irgi nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xx: 30 lapkričio 2012 - 12:52
QUOTE(xx @ 2012 11 30, 13:49)
dar Paph.concolor,  rašo, kad vienas iš lengvesnių auginimui  rolleyes.gif

concoloro labai noriu, tik kol kas iki pavasario jis į mano norų sąrašą įrašytas - vienu metu visos plantacijos nebeįpirksiu, o ir naujų augaliukų įsigijimo džiaugsmą norisi išdalint per kelis kartus biggrin.gif

paprasčiausia atidėt ateičiai tokius, kurie visad pardavime būna, o griebt iš kart "retenybes", kurie daug rečiau pardavime pasitaiko arba atkeliauja jau tokio grožio augalas, kad spjauni į visus priesakus "kitais metais, kitą pavasarį ir pan." ir čiumpi čia ir dabar blush2.gif

.................

ką tik naujokus papyškinau, tai kad nebūtų plepesiai labai OT greit ir pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Gal kas iš kauniečių ryt vyksta į Vilnių, į seminarą ir grįžtant galėtų paimti vieną augaliuką į Kauną?

quote=mumrikas,2012 11 30, 14:02]
concoloro labai noriu, tik kol kas iki pavasario jis į mano norų sąrašą įrašytas - vienu metu visos plantacijos nebeįpirksiu, o ir naujų augaliukų įsigijimo džiaugsmą norisi išdalint per kelis kartus biggrin.gif

paprasčiausia atidėt ateičiai tokius, kurie visad pardavime būna, o griebt iš kart "retenybes", kurie daug rečiau pardavime pasitaiko arba atkeliauja jau tokio grožio augalas, kad spjauni į visus priesakus "kitais metais, kitą pavasarį ir pan." ir čiumpi čia ir dabar blush2.gif

.................

ką tik naujokus papyškinau, tai kad nebūtų plepesiai labai OT greit ir pasirodysiu ax.gif
[/quote]
Atsakyti
štai ir mano bevardžiukai miniukai hibridukai - tikri mažuliukai, telpantys ant delno thumbup.gif bėda tik kad fotoaparatas sunkiai perduoda vyšninės spalvos tamsumą ir sodrumą - nesigauna ta tikroji, "barchatinė" spalva kad ir kiek fotografuočiau doh.gif

dalmantinas biggrin.gif

user posted image

user posted image

vyšninis balta juostele ir tigrine lupyte biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JRasuole @ 2012 11 30, 13:01)

Eliss, o Jūs iš orchidejos.lt pirkot? Jūsų labai gražus augalas ir aš tokio norėčiau  4u.gif

aš iš LOD, kad ir brangesnis ,bet lb gražiai nuaugęs smile.gif

Bauhofe mačiau lb gražių margų violetinių falenopsių, bet aš tik gražiai pažiūrėjau smile.gif
Atsakyti
mumrikas, grazus miniukai, ypac leopardinis liezuvelis wub.gif
Atsakyti
grazus miniukai, pirma ir as nusipirkau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Neitiketina - pastebejau, kad LOD pirktas phal.philipinensis leidzia ziedstiebi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 30, 12:45)
ir aš tokia pat "gudri" tau į kompaniją biggrin.gif

Tai va ipareigojam tave mes kaunietes ryt per seminara issiaiskint sita reikala biggrin.gif

Labai grazus miniukai wub.gif Tokiems hibridukams ir as neatsispirciau.

Kaunietes rodykit ka pasiemet is xx bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2012 11 30, 16:40)
mumrikas, grazus miniukai, ypac leopardinis liezuvelis  wub.gif

dėkui - ir mano dėmesį pirmiausia patraukė būtent tas liežuvėlis rolleyes.gif

QUOTE(Lemtinga @ 2012 11 30, 17:19)
grazus miniukai, pirma ir as nusipirkau  biggrin.gif  wub.gif

taip, tų margiukų buvo nemažai, tik užkliuvo tas, kad labai daug žiedstiebių nulaužyta - gal dešimt perrinkau, kol radau sveikus. Toks jausmas, kad kaip malkas vežė doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 11 30, 17:36)
Neitiketina - pastebejau, kad LOD pirktas phal.philipinensis leidzia ziedstiebi  bigsmile.gif

Tai va ipareigojam tave mes kaunietes ryt per seminara issiaiskint sita reikala  biggrin.gif

Labai grazus miniukai  wub.gif Tokiems hibridukams ir as neatsispirciau.

šaunuolis gėliukas thumbup.gif maniškis neseniai iš LOD pirktasis irgi centimetro ilgio pypsiką turi, tai tykiai tykiai viliuosi, kad tas pypsiukas sėkmingai virs žiedais ax.gif

būtinai - sėdėsiu pirmoj eilėj ir viską konspektuosiu cool.gif

wub.gif aišku labiausiai ir užkabino, kad jie miniatiūriniai wub.gif kažkaip pastaruoju metu pasirodė įvairesni, nematyti miniukai bigsmile.gif
Atsakyti