Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

Tinute, elektrinė netoli tau būtų pasiimti smile.gif
Atsakyti
Prasykit, kad orchidejos.lt atsiustu nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 30, 12:13)
Prasykit, kad orchidejos.lt atsiustu nuotrauka.

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JRasuole: 30 lapkričio 2012 - 12:14
QUOTE(JRasuole @ 2012 11 30, 13:09)
O kaip pamatyti, kokio dydžio parduodamas augalas  blush2.gif Atsiprašau, turbūt kvailai klausinėju, bet neturiu patirties  4u.gif

Koks "genetinis" augalo dydis galima pamatyt pagooglinus, o realiai aišku, kad augalas suaugęs, nes ruošiasi žydėti mirksiukas.gif

.....................

Dar pažiūrėjau "šviežiai" įkeltas manii Black ir dar su dviem žiedstiebiais wub.gif

Jis mano vienas mėgstamiausių gėliukų (tiesa naminiu žydėjimu dar nežydėjo, bet šiaip stiprus gėliokas, nuo pirktinio žydėjimo prieš metus prisiaugino naujų šaknų, didelį naują lapą, tai tikiuosi ir žydėt kažkada užsimanys biggrin.gif )
Atsakyti
aš dar stambių žievių užsiprašiau, o tai tos vandos valgo jas ar ką, jau apdėlioti reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 30, 12:13)
Tinute, elektrinė netoli tau būtų pasiimti  smile.gif

Dirbat toj, kur man du auksti kaminai matosi, Taikos pr.? bigsmile.gif Nors mes paprastai namo vaziuojam pro Muravos degaline, tai arciau Partizanai gaunas.
Atsakyti
taip toj pačioj vandų karalystė smile.gif
Atsakyti
O geras, dabar kaip tik ziuriu i ta puse ir zinau kas ten yra bigsmile.gif Zodziu kita karta tikrai per jus geliukus imsiu, nes esat arti labai. O is LOD tai man irgi labai patogu atsiimt per Kastone, ji Savanoriu gale gyvena.
OT truputi smile.gif Kazkuria nakti jau galvojau, kad sprogs ta elektrine, jau taip garsiai garus isleidinejo.
Papildyta:
QUOTE(xx @ 2012 11 30, 12:18)
taip toj pačioj vandų karalystė  smile.gif

O tiesiai uz miskelio Tinos* orchideju ferma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 30, 12:23)
O tiesiai uz miskelio Tinos* orchideju ferma  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 30, 13:04)
Negaliu atsakyti, nes gyvai augalu nematau. Bet itariu ideta nuotrauka ziedo, o pats augalas leidzia ziedstiebi ir ruosiasi zydeti.

Siaip tai kiek maciau visu augaliukus, tai lapeliai gana skirtingi. Sakyciau manojo gal net margiausi, bet pats augaliukas nera is didziausiu ir nezinia ar prakalbinsiu ji zydet. Siaip dziaugiuos labai ir savuoju vien del lapu, bet cia su ziedynu! - ciupkit gi greiciau  biggrin.gif

Tikrai žydės mirksiukas.gif
Beveik metus augindama saviškį susidariau nuomonę kad jis visiškai nelepus.

QUOTE(mumrikas @ 2012 11 30, 13:15)

Dar pažiūrėjau "šviežiai" įkeltas manii Black ir dar su dviem žiedstiebiais wub.gif 

Jis mano vienas mėgstamiausių gėliukų (tiesa naminiu žydėjimu dar nežydėjo, bet šiaip stiprus gėliokas, nuo pirktinio žydėjimo prieš metus prisiaugino naujų šaknų, didelį naują lapą, tai tikiuosi ir žydėt kažkada užsimanys biggrin.gif )

Mačiau doh.gif
Visą rytą bandau save įtikinti kad man jo nereikia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 30, 13:25)

Pagalvok, pagalvok - ar tikrai jau taip nereikia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 30, 12:25)

su dviem žiedkočiais, gerulis wub.gif , mano mylimukas, žiedukai kaip saldainiukai
Atsakyti