Prasykit, kad orchidejos.lt atsiustu nuotrauka.
QUOTE(Tina* @ 2012 11 30, 12:13)
Prasykit, kad orchidejos.lt atsiustu nuotrauka.
Ačiū

QUOTE(JRasuole @ 2012 11 30, 13:09)
O kaip pamatyti, kokio dydžio parduodamas augalas
Atsiprašau, turbūt kvailai klausinėju, bet neturiu patirties 

Koks "genetinis" augalo dydis galima pamatyt pagooglinus, o realiai aišku, kad augalas suaugęs, nes ruošiasi žydėti

.....................
Dar pažiūrėjau "šviežiai" įkeltas manii Black ir dar su dviem žiedstiebiais

Jis mano vienas mėgstamiausių gėliukų (tiesa naminiu žydėjimu dar nežydėjo, bet šiaip stiprus gėliokas, nuo pirktinio žydėjimo prieš metus prisiaugino naujų šaknų, didelį naują lapą, tai tikiuosi ir žydėt kažkada užsimanys

QUOTE(xx @ 2012 11 30, 12:13)
Dirbat toj, kur man du auksti kaminai matosi, Taikos pr.?

O geras, dabar kaip tik ziuriu i ta puse ir zinau kas ten yra
Zodziu kita karta tikrai per jus geliukus imsiu, nes esat arti labai. O is LOD tai man irgi labai patogu atsiimt per Kastone, ji Savanoriu gale gyvena.
OT truputi
Kazkuria nakti jau galvojau, kad sprogs ta elektrine, jau taip garsiai garus isleidinejo.
Papildyta:
O tiesiai uz miskelio Tinos* orchideju ferma

OT truputi

Papildyta:
QUOTE(xx @ 2012 11 30, 12:18)
O tiesiai uz miskelio Tinos* orchideju ferma

QUOTE(Tina* @ 2012 11 30, 13:04)
Negaliu atsakyti, nes gyvai augalu nematau. Bet itariu ideta nuotrauka ziedo, o pats augalas leidzia ziedstiebi ir ruosiasi zydeti.
Siaip tai kiek maciau visu augaliukus, tai lapeliai gana skirtingi. Sakyciau manojo gal net margiausi, bet pats augaliukas nera is didziausiu ir nezinia ar prakalbinsiu ji zydet. Siaip dziaugiuos labai ir savuoju vien del lapu, bet cia su ziedynu! - ciupkit gi greiciau
Siaip tai kiek maciau visu augaliukus, tai lapeliai gana skirtingi. Sakyciau manojo gal net margiausi, bet pats augaliukas nera is didziausiu ir nezinia ar prakalbinsiu ji zydet. Siaip dziaugiuos labai ir savuoju vien del lapu, bet cia su ziedynu! - ciupkit gi greiciau

Tikrai žydės

Beveik metus augindama saviškį susidariau nuomonę kad jis visiškai nelepus.
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 30, 13:15)
Dar pažiūrėjau "šviežiai" įkeltas manii Black ir dar su dviem žiedstiebiais

Jis mano vienas mėgstamiausių gėliukų (tiesa naminiu žydėjimu dar nežydėjo, bet šiaip stiprus gėliokas, nuo pirktinio žydėjimo prieš metus prisiaugino naujų šaknų, didelį naują lapą, tai tikiuosi ir žydėt kažkada užsimanys

Mačiau

Visą rytą bandau save įtikinti kad man jo nereikia..

QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 30, 13:25)
Pagalvok, pagalvok - ar tikrai jau taip nereikia

QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 30, 12:25)
su dviem žiedkočiais, gerulis