Aš čia gal biškutį ne į temą, bet gal kas esate buvę LOD seminare Rasų g., ar ten sunkiai randama atvažiavus nuo Kauno ir koks ten statinys?
O nuo ten iki orchidejos.lt įtariu nėra arti nuvažiuoti?
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 30, 18:18)
Aš čia gal biškutį ne į temą, bet gal kas esate buvę LOD seminare Rasų g., ar ten sunkiai randama atvažiavus nuo Kauno ir koks ten statinys?
hmm, sunku pasakyt ar sunku rast - man, kaip vilnietei, ir kaip dažnai ten būnančiai rast labai lengva

o nėra kur nors žemėlapiuko (prie skelbimo apie seminarą) kaip rast tą pastatą

iki orchidejos.lt reikia važiuot absoliučiai į kitą pusę per visą miestą - austostrados Vilnius-Panevėžys kryptim (būtų keli km už Vilniaus)

QUOTE(mumrikas @ 2012 11 30, 17:40)
hmm, sunku pasakyt ar sunku rast - man, kaip vilnietei, ir kaip dažnai ten būnančiai rast labai lengva
iki orchidejos.lt reikia važiuot absoliučiai į kitą pusę per visą miestą - austostrados Vilnius-Panevėžys kryptim (būtų keli km už Vilniaus)

Lyg ir nemačiau jokio žemėlapiuko, bet bandysou dar pažiūrėt

QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 30, 18:00)
Nu ir pas ką atsidurs gražuolis Sedirea japonica Myounghwan?
nu gi pas mane

nesivaldau as visai pries tokius grozius

Toks kvailas klausimas, ar nužydėjus Paphiopedilum žiedui reikia/galima nukirpti žiedkotį, ar laukti kol pats nudžius?

QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 30, 20:34)
Toks kvailas klausimas, ar nužydėjus Paphiopedilum žiedui reikia/galima nukirpti žiedkotį, ar laukti kol pats nudžius? 

Jei ne revolverinė raibuolė, tai galima ir kirpt - vis tiek grožio jokio, o ir naudos iš jo nulis

...............
manoji siderea, kai tik susiruošiau nešt vėsiai žiemot, ėmė sparčiai naują lapą augintis kai iki tol pusmetį tykiai snaudė

QUOTE(cinde @ 2012 11 30, 19:06)
nu gi pas mane
ir dar pas kelias kitas nares

ir aš neatlaikiau prieš jį

QUOTE(mumrikas @ 2012 11 30, 19:39)
Jei ne revolverinė raibuolė, tai galima ir kirpt - vis tiek grožio jokio, o ir naudos iš jo nulis
Aš saviškiams visad iš kart nukerpu
...............
manoji siderea, kai tik susiruošiau nešt vėsiai žiemot, ėmė sparčiai naują lapą augintis kai iki tol pusmetį tykiai snaudė
Vat ir kovoju pati su savim - lyg ir reiktų "migdyt" norint pavasarį žiedų sulaukt, bet ir tas augaliuko augimo procesas labai smagus 

...............

Mano Sedirea irgi auginasi lapuką, bet aš ją ne visai vėsiai, bet jau vėsiau laikau ~ 18, naktį gal mažiau. Vistiek tas lapukas žiūriu auga toliau

Dar du naujokai
Paphiopedilum delenatii vinicolor Black x self

Paphiopedilum primulinum x delenatii (baisulingai norėjau revolverinės raibuolės ir ši bus pirma tokia mano kolekcijoje
)

Paphiopedilum delenatii vinicolor Black x self

Paphiopedilum primulinum x delenatii (baisulingai norėjau revolverinės raibuolės ir ši bus pirma tokia mano kolekcijoje