Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškų daugiabučių laiptinių ypatumai

QUOTE(mititėja @ 2013 03 06, 19:02)
O kuo skiriasi "gal turit ko valgyt?" ir "duokit porą litų duonai". Man iš esmės nesiskiria.
Negi galvojat, kad žmogus domisi, ar aš turiu ko valgyt.
Dar pamenu atvejį, kai prašinėjo drabužių čigonai. Kas davė, kas ne. O paskui daugybė duotų drabužių mėtėsi per visus kiemus. Prieš daug metų buvo, bet įspūdį paliko neišdildomą.

Tuo ir skiriasi, kad prašo maisto, pavalgyt. Ir ima duodamą maistą. Todėl ir klausiau kame biznis.
O jūs apie pinigų kaulintojus nusukot kalbą.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 06, 20:10)
Tuo ir skiriasi, kad prašo maisto, pavalgyt. Ir ima duodamą maistą. Todėl ir klausiau kame biznis.
O jūs apie pinigų kaulintojus nusukot kalbą.
Gal ir suplakiau į vieną, bet tik todėl, kad bandymai pagelbėt maistu (mano ir mano pažįstamų) buvo nesėkmingi.

Tam ir yra tarnybos, kurios išsiaiškina - verslavimas, ar žmogui iš tiesų reikia pagalbos. Man nemaloni patirtis, kai geranoriškai padedant yra spjaunama į veidą. Nenoriu jos pakartot, todėl leidžiu sau rinktis, ką, kiek, kuo ir kaip paremti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 06 kovo 2013 - 19:18
QUOTE(mititėja @ 2013 03 06, 18:32)
Negi taip sunku suprasti - NĖRA KODO. Yra skambučiai į duris. NE KODINĖ SPYNA, o DOMOFONAS. Jaučiat skirtumą? Ne?

Pas mus kiekvienas butas turi individualu koda.Galima pasakyt saviski,jeigu reikalas yra.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 03 06, 20:16)
Pas mus kiekvienas butas turi individualu koda.Galima pasakyt saviski,jeigu reikalas yra.
O, žinau, šitie domofonai naujesni. Kai kas nors surenka buto koda, bute pypteli, ar ne? Duris galima atsirankinti ir raktu, ir surinkus kodą? Ir atrakinti iš buto?

Pas mus nėra nei kodų, nei kodo. Raktai ir mygtukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 06 kovo 2013 - 19:21
QUOTE(mititėja @ 2013 03 06, 19:50)
Nu laba diena, koks darbas, koks pačiam? Taigi darbo niekas nenori, nori pašalpos. O ją moka darbo birža. Tiesa, labai mažą. Norėtųsi didesnės. Orios.

o as noriu oraus atlyginimo...kad galeciau ne isgyvent,o pragyvent...neriekia man dolciu gabanu.tam reikalui galiu ir i Humanke nueit...noriu,ka susimokejus butiniem mokesciam..man liktu maistui tiek,kad nereiketu galvot ar galiu nusipirkt ta mesos gabaliuka,o gal geriau 5 katra savaitej pasikept bulviu... doh.gif kodel situos tinginius per 5 metus nesusirandancius darbo remia,o manes ne...kuo as dirbanti blogesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 06, 20:22)
o as noriu oraus atlyginimo...kad galeciau ne isgyvent,o pragyvent...neriekia man dolciu gabanu.tam reikalui galiu ir i Humanke nueit...noriu,ka susimokejus butiniem mokesciam..man liktu maistui tiek,kad nereiketu galvot ar galiu nusipirkt ta mesos gabaliuka,o gal geriau 5 katra savaitej pasikept bulviu... doh.gif kodel situos tinginius per 5 metus nesusirandancius darbo remia,o manes ne...kuo as dirbanti blogesne g.gif
Jūs manęs klausiat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 03 06, 21:34)
Jūs manęs klausiat?  biggrin.gif

aga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 06, 20:38)
Ar aš jūsų darbdavys? blush2.gif ax.gif Ar aš iš jūsų atimu ir pašalpas išmoku? g.gif
Kodėl būtent manęs klausiat? Nes aš lyg niekada neprieštaravau, kad gautumėt orų atlyginimą... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 03 06, 19:20)
O, žinau, šitie domofonai naujesni. Kai kas nors surenka buto koda, bute pypteli, ar ne? Duris galima atsirankinti ir raktu, ir surinkus kodą? Ir atrakinti iš buto?

Ne manęs klausiat, bet taip. Kai skambina į butą, pypia kol neįleidi arba nenuspaudžia C. Jei įeina per buto kodą, supypsi tris kart trumpai. Įeinant per kodą,bent jau pas mus, renki savo buto nr, groteles, tada kodą. Arba galima atsirakint raktu, kaip aš.

Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 03 06, 21:43)
Ar aš jūsų darbdavys?  blush2.gif  ax.gif Ar aš iš jūsų atimu ir pašalpas išmoku?  g.gif
Kodėl būtent manęs klausiat? Nes aš lyg niekada neprieštaravau, kad gautumėt orų atlyginimą...  bigsmile.gif

Seip as klausiau aplamai tik pasinaudojus Jusu postu kuriame nuskambejo zodis ori pasalpa...kazkas nori orios pasalpos as atlyginimo...Didziai atsiprasau uz sutrugdyma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 06, 20:47)
Ne manęs klausiat, bet taip. Kai skambina į butą, pypia kol neįleidi arba nenuspaudžia C. Jei įeina per buto kodą, supypsi tris kart trumpai. Įeinant per kodą,bent jau pas mus, renki savo buto nr, groteles, tada kodą. Arba galima atsirakint raktu, kaip aš.
4u.gif Toks domofonas mano buvusiuose (mergautiniuose) namuose. Labai geras dalykas, kad girdisi, jog kažkas įėjo su tavo kodu.
Ar man vaidenasi-sapnuoju, ar vagystės atveju galima patikrinti, kokių butų kodais naudojantis buvo atidarinėjamos durys? g.gif

QUOTE(nesekme @ 2013 03 06, 20:51)
Seip as klausiau aplamai tik pasinaudojus Jusu postu kuriame nuskambejo zodis ori pasalpa...kazkas nori orios pasalpos as atlyginimo...Didziai atsiprasau uz sutrugdyma bigsmile.gif
Nieko tokio, nesutrukdėt. Aš tik susikrimtau, kad gal iš mano žinučių atrodo, kad siūlau iš dirbančių atimt ir atiduot orioms pašalpoms.
Aš irgi pasvajoju apie orų atlyginimą. Meluoju, apie oresnį.
O jūs vilnietė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 06 kovo 2013 - 19:56
QUOTE(mititėja @ 2013 03 06, 19:56)
4u.gif Toks domofonas mano buvusiuose (mergautiniuose) namuose. Labai geras dalykas, kad girdisi, jog kažkas įėjo su tavo kodu.
Ar man vaidenasi-sapnuoju, ar vagystės atveju galima patikrinti, kokių butų kodais naudojantis buvo atidarinėjamos durys?  g.gif

Nieko tokio, nesutrukdėt. Aš tik susikrimtau, kad gal iš mano žinučių atrodo, kad siūlau iš dirbančių atimt ir atiduot orioms pašalpoms.
Aš irgi pasvajoju apie orų atlyginimą. Meluoju, apie oresnį.
O jūs vilnietė?

Nežinau. Man dar kaimynas porino apie universalų kodą, bet nelabai aš tikiu.

Iš jūsų žinučių atrodo, kad mėgaujatės diskusijom ne į temą lotuliukas.gif
Atsakyti