QUOTE(perkunkieme @ 2013 03 05, 18:14)
na prie ko cia tie narkotikai,neperlenkit lazdos,as nieko nezinau kaip ji gavo tas kompensacijas,bet jei gavo,tai gal priklauso,man tai pvz nieko nepriklauso cia,net 50 litu nebemoka,nes nepriklauso,o gal ir nieko butu,bent moraliskai,kad va kazkas priklauso

net mano vyras skeptikas tu emigraciju atzvilgiu,kazkaip pritilo,susimaste,sake ,nu ka gerai,kad pazistamu turim ,tai jei ka gal pades

,ir mano mama dar pries kelis metus sakydavo,kad kaip ten bebutu,bet si santvarka geresne,nors prie desreliu nereikia stoveti,dabar kazkaip irgi sako,kad jei buciau nors 10 metu jaunesne,tai bandyciau kazkur vaziuot,nes tikrai jau nesamones cia darosi.
Nekreipkit dėmesio,nusišnekėti čia įprasta.
Tikiu,kad atsistojo ant kojų ir gerai gyvena.Nei vienas išvažiavęs negrįžo ir grįžti nesiruošia.Bent kiek aš žinau.O jų tikrai nemažai.Gyvena pilnavertį gyvenimą ir džiaugiasi.Nei pažiūrėti į paliktą pusę nebenori.Tegul čia sapalioja nesąmones,bet išgyvena labai puikiai,gali leisti sau ir vaikams daug ką.Kas turi čia stambias firmas tai taip,galima pragyventi ir LT.Tokios čia ir rašinėja.Bet kas linksmiausia,kad giliau pašniukštinėjus rastumėt,kad mokesčiai slepiami,daroma paprastai kažkas nelegalaus ir taip kalamas tas orus gyvenimas LT
ATSIPRAŠAU UŽ PASISAKYMĄ NE Į TEMĄ,ALIA NESUSILAIKIAU
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2013 03 06, 22:09)
blogesnė. nes dirbi. ir PRIVALAI uždirbti tam tinginiui. nes jis irgi nori gyventi oriai. nedirbdamas. ir duoda į teismą savivaldybę, kad šioji nutraukė pašalpos mokėjimą, mat patikrinusi pamatė, kad namuose - tik pati naujausia technika. daugiamečio bedarbio.
Klystate,brangioji.Tinginiai pas mus tik lašas jūroj.Mes turim uždirbti valdininkams į kišenes.Kad jie turėtų iš ko sklypus pirkti,namus statyti,keliauti,na,ir visaip kitaip prabangiai pas mus gyventi.
O tie,kas spekuliuoja tais varganais šešiais šimtais litų tik mažas mažas lašelis jūsų sumokėtoms išlaidoms.Taip,kad nurimkit ir eikit gult.