Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

Sveikutes, as atsimenu pirma diena 2 min.tik pasukau,kai paprotino forumietes apsisukau juosmeni saliku ir tada jau 5 min.,- kiek laimes buvo biggrin.gif ir vistiek sonai juodi buvo nuo melyniu ,o dabar sukciau ir sukciau ,tik irgi laiko truksta.Beje sporto klube paemiau sunkiausia lanka 1.300kg,- tai pukelis bigsmile.gif
Svarbiausia siam etape nenuleisti ranku ir nepanikuoti,kad nesigauna ir panasiai lotuliukas.gif
Atsakyti
As kiekviena diena po 30-40 min atsuku thumbup.gif
Patinka man sukti lanka, idomumo delei reikejo cm pasimatuoti blush2.gif kiek suplones per sita laika kol suksiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2013 01 10, 19:37)
Pradėk nuo tų 2 minučių ir po truputį ilgink laiką. Nepadaugink pirmą savaitę. Nemanyk, kad mes nuo pirmo paėmimo pusvalandį lanką kočiojom  schmoll.gif 

Man gydytojas po antro CP (po 6-7 sav) pasake pradet sukt nuo 1 min biggrin.gif lotuliukas.gif ir kiekviena diena didinti po 1 min. As aisku nepaklausiau blush2.gif pirma diena atsukau 5 min, antra diena 10 min, o po savaites sukau jau 30 min thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 01 10, 18:15)
na ka, siandiena ir as gavau lanka smile.gif  susirinkau ji, pameginau pasukti, ir o dieve doh.gif  kaip sunkiai jis sukasi, kaip sunku ji islaikyti ant liemens, krenta, i sonus dauzosi, nors 3 megstukus apsivilkau kad ne taip jaustusi..
nesuprantu kaip jus ji isukate po 15min ar po 40min blink.gif as  jau po 2min sukimo pavargau, nes daug pastangu reikia ji islaikyti ant liemens besisukanti... doh.gif
ar jums pradzioj irgi taip budavo???

jei paėmei tokį kaip parodei virš vieno kg tai gal pradžioje ir sunkoka, nors man nieko nesijautė, gal riebalų per daug buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 01 10, 21:11)
pirkau si
http://pigu.lt/as_se...oop_2?id=505964
kai sudejau net issigandau koks jis didelis ir platus, tai vienos dalies nedadejau. kazkaip isivaizdavau ji kitaip, kad bus toks lyg guminis, o cia plastmasinis.

Mano toks pats 4u.gif ir visai as juo patenkinta thumbup.gif neissimatavau ir as pradedama sukti, bet manau poveikis tikrai yra, sonai darosi stangresni thumbup.gif O jeigu viena diena nepasuku(bent kol kas)tai jauciu sazines grauzima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2013 01 12, 07:50)
Mano toks pats  4u.gif ir visai as juo patenkinta  thumbup.gif neissimatavau ir as pradedama sukti, bet manau poveikis tikrai yra, sonai darosi stangresni  thumbup.gif O jeigu viena diena nepasuku(bent kol kas)tai jauciu sazines grauzima  blush2.gif

o kiek laiko reikia sukti kad kazkas rezultatai matytis?? blush2.gif mazdaug menesi kas diena??
as kolkas tesukau 2 dienas: pirma diena 2 min., antraja 6min., bet pilva skauda, sonuose melynes.. gal ju tiek nebutu kai lankas trankytusi i lasinukus,bet man jis labai tranksosi i dubens kaulus apacioje pilvo-o tada tikrai skauda.. na bet gal iprasiu, nes lb noreciau sustandinti pilvuka.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 01 12, 10:57)
o kiek laiko reikia sukti kad kazkas rezultatai matytis?? blush2.gif mazdaug menesi kas diena??
as kolkas tesukau 2 dienas: pirma diena 2 min., antraja 6min., bet pilva skauda, sonuose melynes.. gal ju tiek nebutu kai lankas trankytusi i lasinukus,bet man jis labai tranksosi i dubens kaulus apacioje pilvo-o tada tikrai skauda.. na bet gal iprasiu, nes lb noreciau sustandinti pilvuka.

Atsakymai pirmajam puslapyje,- beje issamus mirksiukas.gif
Siaip teisingai sukant, lankas neturi dauzytis i dubens kaulus ,pradzioj apsijuosk liemeni kokiu minkstu saliku,-netaip skaudes smile.gif ir sukimas bus malonesnis.
Atsakyti
na va trecia dienele- atsukau 20 minuciu smile.gif net paciai keista- dar tik trecia diena , o jis jau man taip lengvai sukasi, nebenkrenta, nera ne ka lyginti su pirma diena, kai ne minutes neissukdavau nes vis krito.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad po cezario pjuvio negalima sukti lanko g.gif Tai cia kaip suprantu nevisa gyvenima??? doh.gif
Atsakyti
kur dingo lanko sukejos?? g.gif taip tuscia cia...

na o man siandiena jau savaite kai suku lanka, nezinau ar man vaidenasi ar ka, bet toks jausmas kad pilvo oda siek tiek standesne biggrin.gif lauku nesulaukiu kaip atrodys po menesiuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 01 17, 15:04)
kur dingo lanko sukejos?? g.gif  taip tuscia cia...

Suku. Kasdien mirksiukas.gif Tyliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 01 17, 15:07)
Suku. Kasdien  mirksiukas.gif  Tyliai  unsure.gif

o kiek laiko sukat?? ar matosi rezultatai kazkokie?
as suku po 20min kasdiena, idomu ar uztenka tiek ar reikia po daugiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 01 17, 15:22)
o kiek laiko sukat?? ar matosi rezultatai kazkokie?
as suku po 20min kasdiena, idomu ar uztenka tiek ar reikia po daugiau... g.gif

Už poros savaičių bus lygiai metai, kaip suku lanką - reikės balių daryt alc.gif
Suku kasdien po 20 minučių. Man užtenka, nes suku kasdien.
Taip, jaučiu rezultatus. Dabar jau tikrai galiu pasakyti, kad poveikį jaučiu. Bet tikrai ne po mėnesio tą pajutau. Geresnė savijauta, išsisprendė virškinimo/tuštinimosi problemos (vis tik sėdimas darbas ir mažai judesio veikia organizmą), pagrakštėjo liemuo ir... keista man pačiai - sumažėjo klubų apimtis. Centimetrais to nepasakysiu, nes nei matavau prieš metus, nei matuoju dabar. Bet visa tai, ką čia parašiau, labai aiškiai pajutau savo apranga - tais drabužiais, kuriuos dėvėjau prieš pusantrų metų ar prieš metus. Aišku, aš lygiai tiek pat laiko kiekvieną dieną pradedu šeštą valandą ryto atlikdama penkis tibetiečių pratimus. Todėl teigti, kad savijauta, laikysena ir visi kiti kūno ir dvasinės būsenos pokyčiai tik nuo lanko, negaliu. Vis ruošiuosi pradėti šiaurietišką ėjimą su lazdomis, ale kol kas einu be lazdų 4u.gif
Atsakyti