QUOTE(Laisvė @ 2013 01 21, 15:18)
Nesuprantu, kaip pajuntat, kad lankas per lengvas? Nugis, suku kasdien, nėra maniškiam lankui nė pusantro kg, suku nesunėrusi visų dalių. Nekrenta jis man nuo pirmo sukimo, bet svorio man pakanka, tikrai nesinori jokio sunkesnio. Tie dygliai pakankamai gerai juosmenį pakočioja, užkaista visas,
dvim minučių kasdien man sočiai sočiausiai

Bandau mąstyti, ką duotų sunkesnio lanko sukimas

Dabar sukdama jaučiu malonumą - jokio diskomforto, vargo, sunkumo jausti nenoriu. Svorio ir
baronkų net per trišventį (Kalėdos, gimtadienis, Naujieji) sėdėjimą ir prie stalo neužsiauginau, tai kam vargti? Gyvenimas - malonumas
as pajutau taip:
pradzioj lanka pasukt galejau tik su trimis megstiniais ir dar saliku apsivyniojus, nes lb skausminga buvo, po keliu dienu liko tik pora megstiniu, o dabar po daugiau nei savaites galiu sukti ant plonos bliuskeles, jokio skausmo,bet nebesijaucia kad tie masaziniai rutuliukai i lasekus trankytusi ir kazka masazuotu.. na sorry, bet kitaip nemoku issireiksti

tiesiog lengvai sukasi, po 20minuciu net neatrodo kad pilvas paraudes butu(nebent vos vos), tai ir galvoju kad su sunkesniu labiau kazkas jaustusi, sukant labiau lankas stipresne jega aplink savo asi varynetusi ir to pasekoje labiauliemeni judintu.. na cia as taip manau.. bet pataisykite jei klystu..
Papildyta:
QUOTE(vaidoska @ 2013 01 21, 15:33)
Pritariu , nes tikrai nesuprantu kaip pajausti, kad lankas per lengvas? as suku kasdien po pusvalandi, jauciu, kaip sonai uzkaista, po truputi oda standeja...o tas svoris.......nezinau

man tikrai pakanka 1.35 kg.
kiek zinau, jusu toks lankas?
http://pigu.lt/as_se...oop_2?id=505964
mano irgi toks, bet uzkliuvo kad parasyta ju puslapyje , jog lankas 1,35kg, o kai gavau ant dezes- 1,5kg.
idomu kaip yra is tiesu...