Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

Sveikos,
Jungiuosi i sukanciuju rata thumbup.gif
Lygiai savaite kaip pradejau, melynes pamazu nyksta, o sukimas tampa malonumu smile.gif
Vis didinau laika, vakar atsukau 60 min.
as tai tikiuosi bent minimaliu rezultatu mazinant pilvuka blush2.gif
Ir labai tikiuosi, kad ryztas neisnyks doh.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 01 07, 12:05-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 01 07, 12:05)
Pradejau nuo siandien vaiksciot i sporto kluba,vajaaatus kaaaip gerai,ir ten dar lanka pasukau  ax.gif

LABA,

As ir jau pradedu ketvirta menesi, kaip sportuoju sporto klube, rezulatai greiciau matosi nei nuo lanko sukimo... Lankas uzmestas samoningai, norejau paziuret, kaip be jo seksis... O BET TACIAU: ne sporto klube dienomis imuosi vel lanko, kuo daugiau sporto, tuo geriau wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit patarti ar šitas lankas kokybiškas? http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865484

Niekad nesu sukus lanko, tai pradžiai nenoriu nieko sunkaus ir mandro, o gal nepatiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2013 01 20, 22:11)
Sveikos, gal kas galit patarti ar šitas lankas kokybiškas? http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865484

Niekad nesu sukus lanko, tai pradžiai nenoriu nieko sunkaus ir mandro, o gal nepatiks smile.gif

Normalus tas lankas, tik lengvas. Nors, jei nori sukti tokį, bet kasdien, nebūtina juk griebti dviejų kilogramų... Mano sunkesnis, bet suku visų dalių nesunėrusi, tai turbūt panašaus svorio ir būtų... O suku visus metus. Ir nenoriu svorio kol kas didinti.
Bet kitos, pasukusios tokį, nori sunkesnio. Ir tarp sukėjų čia yra tokių, kurios jau pirko du kilogramus sveriantį lanką. Nežinau, ar suka kasdien, bet ankstesnis joms pasidarė per lengvas...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 01 21, 07:39)
Normalus tas lankas, tik lengvas. Nors, jei nori sukti tokį, bet kasdien, nebūtina juk griebti dviejų kilogramų... Mano sunkesnis, bet suku visų dalių nesunėrusi, tai turbūt panašaus svorio ir būtų... O suku visus metus. Ir nenoriu svorio kol kas didinti.
Bet kitos, pasukusios tokį, nori sunkesnio. Ir tarp sukėjų čia yra tokių, kurios jau pirko du kilogramus sveriantį lanką. Nežinau, ar suka kasdien, bet ankstesnis joms pasidarė per lengvas...

na su laiku manau ir man bus per lengvas jei vis dėl to nuspręsiu sukti smile.gif
Atsakyti
man po savaites pasukus 1,5kg lanka, man jis jau atrodo gan lengvas, noretusi sunkesnio, kad labiau jaustusi ant liemens lankas kai suku, nors pirmom dienom ohoho koks sunkus atrode..
tai dabar mastau ar pirkti sunkesni... g.gif
Atsakyti
Suku ir as tyliai, nesiafisuojant, kasdien smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jau negaliu į save žiūrėti, norisi kažko imtis, gundausi jungtis prie jūsų. Dabar grupinis įmetė akciją, gal kuri patartų, kaip šitas lankas?

http://grupinis.lt/v...oop?show_more=1
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 01 21, 09:38)
man po savaites pasukus 1,5kg lanka, man jis jau atrodo gan lengvas, noretusi sunkesnio, kad labiau jaustusi ant liemens lankas kai suku, nors pirmom dienom ohoho koks sunkus atrode..
tai dabar mastau ar pirkti sunkesni... g.gif

Nesuprantu, kaip pajuntat, kad lankas per lengvas? Nugis, suku kasdien, nėra maniškiam lankui nė pusantro kg, suku nesunėrusi visų dalių. Nekrenta jis man nuo pirmo sukimo, bet svorio man pakanka, tikrai nesinori jokio sunkesnio. Tie dygliai pakankamai gerai juosmenį pakočioja, užkaista visas, dvim minučių kasdien man sočiai sočiausiai thumbup.gif Bandau mąstyti, ką duotų sunkesnio lanko sukimas g.gif Dabar sukdama jaučiu malonumą - jokio diskomforto, vargo, sunkumo jausti nenoriu. Svorio ir baronkų net per trišventį (Kalėdos, gimtadienis, Naujieji) sėdėjimą ir prie stalo neužsiauginau, tai kam vargti? Gyvenimas - malonumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 01 21, 17:18)
Nesuprantu, kaip pajuntat, kad lankas per lengvas? Nugis, suku kasdien, nėra maniškiam lankui nė pusantro kg, suku nesunėrusi visų dalių. Nekrenta jis man nuo pirmo sukimo, bet svorio man pakanka, tikrai nesinori jokio sunkesnio. Tie dygliai pakankamai gerai juosmenį pakočioja, užkaista visas, dvim minučių kasdien man sočiai sočiausiai thumbup.gif  Bandau mąstyti, ką duotų sunkesnio lanko sukimas  g.gif  Dabar sukdama jaučiu malonumą - jokio diskomforto, vargo, sunkumo jausti nenoriu. Svorio ir baronkų net per trišventį (Kalėdos, gimtadienis, Naujieji) sėdėjimą ir prie stalo neužsiauginau, tai kam vargti? Gyvenimas - malonumas  mirksiukas.gif

Pritariu , nes tikrai nesuprantu kaip pajausti, kad lankas per lengvas? as suku kasdien po pusvalandi, jauciu, kaip sonai uzkaista, po truputi oda standeja...o tas svoris.......nezinau g.gif man tikrai pakanka 1.35 kg. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 01 21, 15:18)
Nesuprantu, kaip pajuntat, kad lankas per lengvas? Nugis, suku kasdien, nėra maniškiam lankui nė pusantro kg, suku nesunėrusi visų dalių. Nekrenta jis man nuo pirmo sukimo, bet svorio man pakanka, tikrai nesinori jokio sunkesnio. Tie dygliai pakankamai gerai juosmenį pakočioja, užkaista visas, dvim minučių kasdien man sočiai sočiausiai thumbup.gif  Bandau mąstyti, ką duotų sunkesnio lanko sukimas  g.gif  Dabar sukdama jaučiu malonumą - jokio diskomforto, vargo, sunkumo jausti nenoriu. Svorio ir baronkų net per trišventį (Kalėdos, gimtadienis, Naujieji) sėdėjimą ir prie stalo neužsiauginau, tai kam vargti? Gyvenimas - malonumas  mirksiukas.gif

as pajutau taip:
pradzioj lanka pasukt galejau tik su trimis megstiniais ir dar saliku apsivyniojus, nes lb skausminga buvo, po keliu dienu liko tik pora megstiniu, o dabar po daugiau nei savaites galiu sukti ant plonos bliuskeles, jokio skausmo,bet nebesijaucia kad tie masaziniai rutuliukai i lasekus trankytusi ir kazka masazuotu.. na sorry, bet kitaip nemoku issireiksti biggrin.gif tiesiog lengvai sukasi, po 20minuciu net neatrodo kad pilvas paraudes butu(nebent vos vos), tai ir galvoju kad su sunkesniu labiau kazkas jaustusi, sukant labiau lankas stipresne jega aplink savo asi varynetusi ir to pasekoje labiauliemeni judintu.. na cia as taip manau.. bet pataisykite jei klystu.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidoska @ 2013 01 21, 15:33)
Pritariu , nes tikrai nesuprantu kaip pajausti, kad lankas per lengvas? as suku kasdien po pusvalandi, jauciu, kaip sonai uzkaista, po truputi oda standeja...o tas svoris.......nezinau  g.gif man tikrai pakanka 1.35 kg. 4u.gif

kiek zinau, jusu toks lankas?
http://pigu.lt/as_se...oop_2?id=505964
mano irgi toks, bet uzkliuvo kad parasyta ju puslapyje , jog lankas 1,35kg, o kai gavau ant dezes- 1,5kg.
idomu kaip yra is tiesu... g.gif
Atsakyti

kiek zinau, jusu toks lankas?
http://pigu.lt/as_se...oop_2?id=505964
mano irgi toks, bet uzkliuvo kad parasyta ju puslapyje , jog lankas 1,35kg, o kai gavau ant dezes- 1,5kg.
idomu kaip yra is tiesu... g.gif
[/quote]

Taip toks 4u.gif Tiesa sakant neatkreipiau demesio, bet kai vaikas prabus eisiu paziureti. reiketu pasverti, kaip yra istikruju 4u.gif net smalsu pasidare doh.gif
Atsakyti