Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

na tiesiog daug kas iš mūsų turim šį lanką ir esam bandžiusios kitus tai su šiuo visai kitas jausmas malonu sukti masažas tikras, jis platus ir svoris geras, nei per daug ir tikrai ne per mažai, nebent jai labai kudutė tai tada manau būtu per didelis jis.. aišku nesakau kad nėra gersnių nes visų neišbandžius bet tiesiog man jis tobulas smile.gif

o šiaip kaip jus veiks lankas priklauso tik nuo jųsų su bet kurio lanku galit pasiekti tą patį rezultatą, tik neužteks vien lanko kad turėtumėt bitutėds liemenį smile.gif reikia ir mitybą derinti ir tada pasieksit tikrai norimų rezultatu smile.gif

ištiesų aš pradėjus sukti lanką tik po kiek laiko kažkaip automatiškai pradėjau žiūrėti ką valgau, nes kam sukti jai po to prisikerti cepelinų..
Atsakyti
Ačiū labai už paaiškinimą 4u.gif Kaip būtų gerai prasukt kelis lankus ir tada manau, greit išsirinkčiau. O dabar abejoju ir dėl svorio, niekad nesu sukusi tokių gumbuotų lankų. Tą visiškai paprastutį turiu, tai su juo valandžiukę lyg niekur nieko prasuku. Noriu kažko labiau juntamo ant juosmens, bet 1.7 kg gal per daug ? g.gif Nesu visiškai kūda, bet prie tokių ax.gif Beje, ar tie gumbeliai minkštesni, lyg guminiai ar kieti plastmasiniai ?
Atsakyti
merginos, skaitinejau cia internete apie lanko sukima, nemazai kur radau nuomoniu, jog ji nepatartina sukti, nes pasmunka gimda, ir poto sunkiau isnesioti kudiki.... g.gif ka apie tai manote, ar nieko negirdejusios apie tai? idomu ar yra tame iesios ar tik bobuciu pasakos... g.gif
Atsakyti
tas kur aš turiu, tai minkštučiai tie guziukai, o prieš tai turėjau plastmasinius tai labai nepatiko..

dėl gimdos nežinau, reikt pasikonsultuot su tai išmanančiais..
Atsakyti
As apturejau ginekologine operacija ir konsultavausi aplamai ne tik del gimdos pasmukimo, bet ir del cystu atsiradimo...Jei gimda labai zemai, -nepatartina.O jei normaliai,-galima.Lanko sukimas taip pat neeisprovuokuoja kiausidziu cystu..Taip kad sukit i sveikata 4u.gif
Atsakyti
kaip manot ar bus naudos is paprasto plastmasinio lanko i kurio vidu pripyliau kruopu, kad sunkesnis butu? ir dar beda - visai neissuku jo, nu gal 15 sek blush2.gif nesigauna man, kad ir kaip bandau...
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 01 24, 21:40)
kaip manot ar bus naudos is paprasto plastmasinio lanko i kurio vidu pripyliau kruopu, kad sunkesnis butu? ir dar beda - visai neissuku jo, nu gal 15 sek blush2.gif  nesigauna man, kad ir kaip bandau...

Gali turėti kad ir pati kručiausią lanką su rankenėlėmis, nuotoliniu pultu ar kokiais kitokiais pribumbasais - jei nesurasi jam bet 20 minučių per dieną, tuomet geriau turėti ką nors kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 24 sausio 2013 - 22:10
QUOTE(Rosse @ 2012 12 31, 14:04)
Va ir mano lankas. http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865910
Šiandien pirmą kartą sukau 20 min, tai visai neblogas jausmas. biggrin.gif Gerai, kad lengvesnio nepirkau, nes būtų buvęs per lengvas.

QUOTE(Murka* @ 2013 01 10, 19:11)
pirkau si
http://pigu.lt/as_se...oop_2?id=505964
kai sudejau net issigandau koks jis didelis ir platus, tai vienos dalies nedadejau. kazkaip isivaizdavau ji kitaip, kad bus toks lyg guminis, o cia plastmasinis.

O šių lankų kokie gumbeliai kieti plastmasiniai ar minkšti guminiai? Pirmąjį berods ir iriska83 dar turi. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, visgi nusprendžiau nusipirkti šį lanką, šiom dienom turėčiau pasiimti bigsmile.gif

tik turiu klausimą. vasario mėnesį žadu dėtis maudymosi kostiumėlį, tai jei pradėsiu sukti lanką-neatsiras man mėlynių? g.gif nenoriu gasdinti žmonių baseine biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 25, 08:55)
Labas rytas, visgi nusprendžiau nusipirkti šį lanką, šiom dienom turėčiau pasiimti bigsmile.gif

tik turiu klausimą. vasario mėnesį žadu dėtis maudymosi kostiumėlį, tai jei pradėsiu sukti lanką-neatsiras man mėlynių? g.gif nenoriu gasdinti žmonių baseine biggrin.gif doh.gif

praejo 2 savaites, bt pas mane yra dar melyniu likuciai ant sonu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 01 24, 22:40)
kaip manot ar bus naudos is paprasto plastmasinio lanko i kurio vidu pripyliau kruopu, kad sunkesnis butu? ir dar beda - visai neissuku jo, nu gal 15 sek blush2.gif  nesigauna man, kad ir kaip bandau...

Tikrai bus smile.gif Pries koki trejeta metu nusipirkau paprasta lanka (gal uz kokis 7 LT), pripyliau perliniu kruopu, uzklijavau, tai pirmom dienom sonai buvo melyni nuo melyniu biggrin.gif Bet po to viskas gerai, ir rezultatai tikrai matesi, sukdavau taip nepasakysiu tiksliai po kiek laiko, bet kartais tik 20 min, kartais gal beveik 2 h, kaip iseidavo, bet apskritai manau, kad lanko sukimas vienas maloniausiu sportu - gali ziureti TV, klausytis radijos, as net ismokau skaityti sukdama lanka (nors manau kad tai kenkia akims) smile.gif
p.s. jei pirksi paprasta lanka ir pilsi kruopas, ziurek gerai suklijuok galus, atai man buvo prasisketes besukant ir visos kruopos isbego lauk, tai buvo darbo is visu kampu jas surinkt atgal biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Savaitgalio saltokas rytas,- agituoju,- i traaaasaa su lankais ploja.gif as jau begu..kas su manim? biggrin.gif
Atsakyti