Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(akirera @ 2013 02 26, 15:27)
Aš ėmiau šį lanką

Praeitą savaitę pradėjau pratimėlius kas antrą dieną 8 min ABS , o nuo šiandien suksiu. O kaip jūs dažnai darote pratimus? Kasdien, kaip ir sukimą?

As stengiuosi kas diena smile.gif pries tai dariau tik abs pilvo presui, o daba ir sikniukui pratimus darau ,o sikna skauda sedeti neina po pratimu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2013 02 26, 17:00)
As stengiuosi kas diena smile.gif pries tai dariau tik abs pilvo presui, o daba ir sikniukui pratimus darau ,o sikna skauda sedeti neina po pratimu  lotuliukas.gif  blush2.gif

kuriuos darote sikniukui? tuos 8min buns?? man pradzioj ir labai skaudejo, gal gera savaite pavaiksciot negalejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 26, 16:02)
kuriuos darote sikniukui? tuos 8min buns?? man pradzioj ir labai skaudejo, gal gera savaite pavaiksciot negalejau unsure.gif

aga tuos pacius ir dar kitus papildomai panasius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 02 26, 14:31)
Na va, pagaliau sulaukiau savo lanko  thumbup.gif . Vakare bandysiu sukti. Akyse stovi Murkos foto...
kad tik nepamirščiau įsiamžinti prieš sukant

Sekmes sukant;)
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2013 02 26, 17:00)
As stengiuosi kas diena smile.gif pries tai dariau tik abs pilvo presui, o daba ir sikniukui pratimus darau ,o sikna skauda sedeti neina po pratimu  lotuliukas.gif  blush2.gif

Papasakok placiau apie uzpakaliuko pratimus wink.gif as 3 dienas kaip pradejau ant uzpakaliuko grindys "valyti"...tai irgi jauciasi kitoj dienoje kai vel reikia daryti ta pati biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2013 02 26, 17:54)
aga tuos pacius ir dar kitus papildomai panasius smile.gif

Kas cia per ABS? Man vis su masinomis asocijojasi lotuliukas.gif gal rimtai geras dalykas ,kad jau ne pirma karta apie juos girdziu g.gif
Anksciau sau daug galejau leist sportuot,o gimus dukrytei nuejo i kita plana....labai judri ir megsta ,kad su ja uzsiimtum....greitai viska gaudo,tai kita karta nesinori nieko daryt ax.gif
Atsakyti
Murka* o tu kokio svorio lanka suki?
Atsakyti
QUOTE(iriska83 @ 2013 02 26, 18:37)
Kas cia per ABS? Man vis su masinomis asocijojasi lotuliukas.gif    gal rimtai geras dalykas ,kad jau ne pirma karta apie juos girdziu g.gif   
Anksciau sau daug galejau leist sportuot,o gimus dukrytei nuejo i kita plana....labai judri ir megsta ,kad su ja uzsiimtum....greitai viska gaudo,tai kita karta nesinori nieko daryt ax.gif

ivesk youtubej ABS, ir tau ismes kruvas pratimu, skirtu butent plivo presui smile.gif o del masinu... tai yra ir su masinomis susijes ABS pavadinimas-masinu stabdziuose buna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2013 02 27, 07:50)
Murka* o tu kokio svorio lanka suki?

1,5kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 02 26, 17:57)
A kodel butent si pasirinkote. Na as klausiu, nes jis nera jau toks pigus  ax.gif

Skaitinėjau merginų pasisakymus, studijavau lankus, o šį pasirinkau todėl, kad jo rutuliukai yra silikoniniai, o ne plastmasiniai. Plastmasiniai labai daužo šonus ir palieka mėlynes. Jau geriau brangiau, bet geras lankas mirksiukas.gif . Sau nereikia pagailėti. Vakar aš JĮ sukau ir... įsimylėjau. Sukau pradžiai 10 min, bet liemenį visą vakarą maloniai žnaibė. Laukiu nesulaukiu vakaro, kada vėl galėsiu sukti. Sukau pradžiai išėmusi vieną dalį.
P.S. Be to, nenorėjau lengvesnio. Nors ir šis man nepasirodė labai sunkus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 27 vasario 2013 - 09:17
QUOTE(akirera @ 2013 02 27, 09:12)
Skaitinėjau merginų pasisakymus, studijavau lankus, o šį pasirinkau todėl, kad jo rutuliukai yra silikoniniai, o ne plastmasiniai. Plastmasiniai labai daužo šonus ir palieka mėlynes. Jau geriau brangiau, bet geras lankas  mirksiukas.gif . Sau nereikia pagailėti. Vakar aš JĮ sukau ir... įsimylėjau. Sukau pradžiai 10 min, bet liemenį visą vakarą maloniai žnaibė. Laukiu nesulaukiu vakaro, kada vėl galėsiu sukti. Sukau pradžiai išėmusi vieną dalį.
P.S. Be to, nenorėjau lengvesnio. Nors ir šis man nepasirodė labai sunkus  blush2.gif

Bert buvo ir 1.6 kg. Tik ten viena eile rutuliukai. Kas galit pasakyt, kurie geriau: viena eile rutuliukai, ar keliomis ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 02 27, 10:12)
Skaitinėjau merginų pasisakymus, studijavau lankus, o šį pasirinkau todėl, kad jo rutuliukai yra silikoniniai, o ne plastmasiniai. Plastmasiniai labai daužo šonus ir palieka mėlynes. Jau geriau brangiau, bet geras lankas  mirksiukas.gif . Sau nereikia pagailėti. Vakar aš JĮ sukau ir... įsimylėjau. Sukau pradžiai 10 min, bet liemenį visą vakarą maloniai žnaibė. Laukiu nesulaukiu vakaro, kada vėl galėsiu sukti. Sukau pradžiai išėmusi vieną dalį.
P.S. Be to, nenorėjau lengvesnio. Nors ir šis man nepasirodė labai sunkus  blush2.gif

Laba
As irgi pries savaite isigijau si lanka, pries tai sukiau analogiska tik 1.2kg, suku ne pilnai 2 men kasdien, nepasakyciau kad jau labai lengva su siuo lanku elgtis, atsistoti ir sukti dar viena, o va sukant daryti manksta kaip parodyta pridetame CD kita, vakar atsukus valanda laiko ir bandydama daryti pratimus, jauciausi kaip po gero bulviakasio lotuliukas.gif

Murka rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 02 27, 10:54)
Bert buvo ir 1.6 kg. Tik ten viena eile rutuliukai. Kas galit pasakyt, kurie geriau: viena eile rutuliukai, ar keliomis ? ax.gif

1,7 lankas dar ir platus, sukant masažuoja didesnį plotą.
Vaida Laur, ne ne, nėra lengva su šiuo lanku, bet tai ir gerai, greitesni rezultatai. Šaunuolė, kad darote dar ir pratimus sukdama thumbup.gif . Aš kol kas tik suku
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 02 27, 10:18)
1,7 lankas dar ir platus, sukant masažuoja didesnį plotą.
Vaida Laur, ne ne, nėra lengva su šiuo lanku, bet tai ir gerai, greitesni rezultatai. Šaunuolė, kad darote dar ir pratimus sukdama thumbup.gif . Aš kol kas tik suku

Niu jau po biski susidarau vaizda biggrin.gif Aciu, kad netingite atsakineti i klausimus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif planuoju prisijunkt i jusu gretas ax.gif kas gali pasakyt nuo kokio svorio lanko reikia pradet sukt jei niekada gyvenime nesukus doh.gif smile.gif
gal yra mamyciu po gimdymo pasakytu ar jis padeda?pas mane po dvieju vaikuciu tokio oda o ne lasiniai jau nebezinau ka daryt galvoju gal lankas padetu ar yra isbandziusiu ?
Atsakyti