Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(meskene30 @ 2013 02 27, 09:33)
sveikos mergaites smile.gif planuoju prisijunkt i jusu gretas  ax.gif kas gali pasakyt nuo kokio svorio lanko reikia pradet sukt jei niekada gyvenime nesukus  doh.gif  smile.gif
gal yra mamyciu po gimdymo pasakytu ar jis padeda?pas mane po dvieju vaikuciu tokio oda o ne lasiniai jau nebezinau ka daryt galvoju gal lankas padetu ar yra isbandziusiu ?

Palei ideja oda turetu pastangreti. ..pas mane du viename ir oda pavargusi ir strijos. ..po 2 men sukimo bus galima spresti ar padeda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 27, 08:37)
ivesk youtubej ABS, ir tau ismes kruvas pratimu, skirtu butent plivo presui smile.gif o del masinu... tai yra ir su masinomis susijes ABS pavadinimas-masinu stabdziuose buna biggrin.gif
Papildyta:

1,5kg smile.gif

Vakar pgooglinau,po perskaitytu jusu postu wink.gif tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as prie jusu smile.gif
isigijau si lanka http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865910

suku dar tik po keleta minuciu, sonai jau melyni biggrin.gif
Atsakyti
ar bus veiksmingas lanko sukimas, jei sukciau kelis kartus per diena po 5 minutes?
Atsakyti
QUOTE(eimiuke @ 2013 02 28, 10:47)
ar bus veiksmingas lanko sukimas, jei sukciau kelis kartus per diena po 5 minutes?

esu tikra, kad ne, nes tik po 20 min pradeda degti riebaliukai, tai geriau tu tuos kelis kartus po 5 min sudek i viena karta, ir suk kokiu bent 20min smile.gif
Atsakyti
Sveikos, lankininkės 4u.gif

Pasiskolinau iš kaimynės lanką pabandymui, nes vis kirba mintis įsigyti, pasukau vakar 10 min (ačiūdie susipratau, kad 20 min nereikia sukti iš pirmo karto), tai šiandien šonai mėlyni, ryte iškenčiau sukdama tik kokias dvi minutes doh.gif Pasakykit kaip man dabar elgtis - laukt, kol sugis šonai, ar toliau kankintis sukinėjant po kelias minutes ir po truputį ilginti laiką?
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2013 02 28, 11:39)
Sveikos, lankininkės  4u.gif

Pasiskolinau iš kaimynės lanką pabandymui, nes vis kirba mintis įsigyti, pasukau vakar 10 min (ačiūdie susipratau, kad 20 min nereikia sukti iš pirmo karto), tai šiandien šonai mėlyni, ryte iškenčiau sukdama tik kokias dvi minutes  doh.gif Pasakykit kaip man dabar elgtis - laukt, kol sugis šonai, ar toliau kankintis sukinėjant po kelias minutes ir po truputį ilginti laiką?

as manau mokinkis toliau sukti lanka, tik sonus apsivyniok kokiu saliku ar keliais megstiniais, kad nebutu galimybes i tas melynes lankui dauzytis... as bent taip pradzioj darydavau:)
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2013 02 26, 19:54)
aga tuos pacius ir dar kitus papildomai panasius smile.gif

Mergaitės įmeskit nuorodą pratimų šikniukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 02 28, 16:20)
Mergaitės įmeskit nuorodą pratimų šikniukui  ax.gif

ši tema skirta sukančioms lanką, o tai ko ieškote, rasite šitame skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eimiuke @ 2013 02 27, 21:13)
jungiuosi ir as prie jusu smile.gif
isigijau si lanka http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865910

suku dar tik po keleta minuciu, sonai jau melyni biggrin.gif

Sveika prisijungusi wink.gif suku ir as sita lanka,tik ne visada saziningai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ringa @ 2013 02 28, 11:39)
Sveikos, lankininkės  4u.gif

Pasiskolinau iš kaimynės lanką pabandymui, nes vis kirba mintis įsigyti, pasukau vakar 10 min (ačiūdie susipratau, kad 20 min nereikia sukti iš pirmo karto), tai šiandien šonai mėlyni, ryte iškenčiau sukdama tik kokias dvi minutes  doh.gif Pasakykit kaip man dabar elgtis - laukt, kol sugis šonai, ar toliau kankintis sukinėjant po kelias minutes ir po truputį ilginti laiką?

As laikiausi visu taisykliu ,bet irigi pradzioje turejau melyniu.Tai buvau padarius pertrauka 2 dienas,o veliau ir vel sukiau mirksiukas.gif siom dienom suku ant nuogo kuno jau smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos ir as jungiuos i jusu gretas smile.gif tik nezinau kiek laiko gausis man ji sukt bet bandysiu saziningai smile.gif siand atkeliavo mano lankas pabandziau sukt o dieve kaip skauda doh.gif kaip reikes issukt 20min as neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskene30 @ 2013 02 28, 18:43)
sveikos merginos ir as jungiuos i jusu gretas smile.gif tik nezinau kiek laiko gausis man ji sukt bet bandysiu saziningai  smile.gif siand atkeliavo mano lankas pabandziau sukt o dieve kaip skauda  doh.gif kaip reikes issukt 20min as neisivaizduoju  blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif po trupui po truputi ir ismoksi;) as pradzioj ir galvojau dieve as jo ne minutes ant liemens neissuku, tai ka cia jau begalvoti apie 20 ar dar daugiau.... doh.gif o dabar vienas juokas, uzsidedu seriala koki ziureti, ziuriu, ir suku lanka sau thumbup.gif
Atsakyti