Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

pasimatavau: 2 mėnesiai, lankas 2,5 kg po 1 val + atsilenkimai= -6 cm nuo liemens thumbup.gif nuo 70 iki 64
Dziaugiuosi labai labai. Oda sustangrejo, kumpiai irgi nukrito, nugara pagrazejo, ant koju celiulito neliko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 04 04, 06:19)
pasimatavau: 2 mėnesiai, lankas 2,5 kg po 1 val + atsilenkimai= -6 cm nuo liemens  thumbup.gif nuo 70 iki 64
Dziaugiuosi labai labai. Oda sustangrejo, kumpiai irgi nukrito, nugara pagrazejo, ant koju celiulito neliko  bigsmile.gif

super ,smagu girdėti ,tai dar labiau paskatina lanką kuo daugiau sukti.
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 04 04, 08:19)
pasimatavau: 2 mėnesiai, lankas 2,5 kg po 1 val + atsilenkimai= -6 cm nuo liemens  thumbup.gif nuo 70 iki 64
Dziaugiuosi labai labai. Oda sustangrejo, kumpiai irgi nukrito, nugara pagrazejo, ant koju celiulito neliko  bigsmile.gif

wow kokia pasiekimai!!!! sveikinimai thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
kai yra rezultatai, dar labiau dideja noras sportuoti thumbup.gif
o jei ne paslaptis , tai tik atsilenkimus paprastus daret ar kaip?

ir gal foto pasidaret pries ir po? butu labai idomu pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 04 04, 11:00)
wow kokia pasiekimai!!!! sveikinimai thumbup.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
kai yra rezultatai, dar labiau dideja noras sportuoti thumbup.gif
o jei ne paslaptis , tai tik atsilenkimus paprastus daret ar kaip?

ir gal foto pasidaret pries ir po? butu labai idomu pamatyti smile.gif

atsilenkimai riebalų deginimo 4 kartus po 40 (kojos 90 laipsniu kampu pakeltos, rankos uz galvos ir pusiniai atsilekimai) lanka suku vakarais, tai jau kelos dienos atsilenkimus padarau dar ir ryte. O va nuotrauka dariau jau pasukus menesi lanka, bet sulyginus su dabar matosi skirtumas. dabar darbe esu, gal vakare ar kita diena ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 04 04, 09:04)
atsilenkimai riebalų deginimo 4 kartus po 40 (kojos 90 laipsniu kampu pakeltos, rankos uz galvos ir pusiniai atsilekimai) lanka suku vakarais, tai jau kelos dienos atsilenkimus padarau dar ir ryte. O va nuotrauka dariau jau pasukus menesi lanka, bet sulyginus su dabar matosi skirtumas. dabar darbe esu, gal vakare ar kita diena ikelsiu  mirksiukas.gif

butu labai idomu pamatyti vaizdine medziaga biggrin.gif lauskim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2013 04 02, 09:45)
Labas  4u.gif  o nebuvo jums pradžioj sunku sukti lanką, ta prasme, kad jis krisdavo nuo liemens? biggrin.gif paprastą lanką pamenu sukdavau ilgai, o šitas  doh.gif  5 ratai aplink liemenį ir krinta ant kulnų  blink.gif
Ar čia mokytis mokytis ir mokytis, ar gal ką netaip darau, nesuprantu  blink.gif

nekrenta schmoll.gif suku kaip iprastini, tik kad skaudena sonus vis dar. Su melynem kol kas vaikstau. Suku po 20 minuciu dbr, kaitaliodama tai i viena puse tai i kita. Patinka kol kas ax.gif vakar jau ir itupstus bandziau daryt besukdama ir pritupimus. Nu gaunasi bigsmile.gif talentas ne kitaip lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(natos @ 2013 04 04, 09:19)

rezultatai superiniai, man 64 cm butu pasiekimas wub.gif bet jusu lankas labai sunkus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 04 04, 12:11)
nekrenta  schmoll.gif  suku kaip iprastini, tik kad skaudena sonus vis dar. Su melynem kol kas vaikstau. Suku po 20 minuciu dbr, kaitaliodama tai i viena puse tai i kita. Patinka kol kas  ax.gif  vakar jau ir itupstus bandziau daryt besukdama ir pritupimus. Nu gaunasi  bigsmile.gif talentas ne kitaip  lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
rezultatai superiniai, man 64 cm butu pasiekimas  wub.gif bet jusu lankas labai sunkus  cool.gif

Aš irgi suku į abi puses (po pusvalandį)
Turėjau ir 1,7 kg lanką, atrodė sunkus, bet po savaitės per lengvas pasidarė doh.gif
Atsakyti
o man po beveik 3 menesiu ir tai visdar buna melyniu nuo lanko... g.gif aisku ne tokios kaip pacioj pradzioj- ryskiai melynos ir dideles, bet ten kur tokie kauliukai tai siek tiek matosi... nors sukant man jis nekrenta, nesidauzo stipriai, bet kazkodel taip yra.... g.gif kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 04 04, 11:13)
butu labai idomu pamatyti vaizdine medziaga biggrin.gif  lauskim 4u.gif

na va, mano pilvas ax.gif

user posted image
Atsakyti
nu puikiai Natos thumbup.gif thumbup.gif jau gailiuosi, kad vakar vietoj lanko sukimo sampano gerima pasirinkau biggrin.gif
Atsakyti
saunu, natos! sveikinu thumbup.gif
as tai lanko jau 3 dieas nesukau, nes sirguliavau, taip tik pratimuku padariau.
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2013 04 05, 07:20)
na va, mano pilvas  ax.gif

thumbup.gif
Va man toks klausimukas pasistojo. O tau auskaras bamboje nenukencia nuo lanko? ax.gif
Atsakyti