Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(Murka* @ 2013 03 28, 08:43)
o per tas dienas, ar sukate lanka?

Dažniausiai suku. Bet jei pajaučiu, kad sunku ar nepatinka, ne(be)suku.

QUOTE(ggrazzina @ 2013 03 28, 09:53)
Is dalies ir man svorio mesti nereikia, tik norisi, kad pilvo oda ir pats pilvas butu standesnis.

Man oda tikrai sustandėjo. Ir pilvas ne toks suglebęs. Bet aš dar ir be darau pratimus mirksiukas.gif
Atsakyti
As nustojau sukti kol kas,daviau anytai pasinaudoti paprase...tai pati sau kol kas vakuuminius masazus pradejau darytis smile.gif ziuresiu ar veliau suksiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2013 03 28, 08:43)
o per tas dienas, ar sukate lanka?

as nesukdavau ,nes jauciau diskomforta ir veliau labiau kraujavau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ir as jungiuosi i jusu rata. 4u.gif
Jau trecia savaite suku lanka. Pirmaja savaite sukdavau kas antra diena (del dideliu melyniu), o dabar suku kiekviena diena nuo 20 min iki valandos. Papildomai dar darau pratimukus pilvo presui sustiprinti. Kas baisiausia, kad pati esu gana normalaus sudejimo, tik visas lasinys susikrove ant pilvo ir ant sono. Tad tikiuosi iki vasaros nusikratyti bent puse to ka prisiauginau per ziema.
Dar norejau pasiklausti del lanku, kurie yra efektyvesni? Ar tie masaziniai su burbuliukais, ar lygus?

Labai lauksiu jusu patarimu smile.gif
Atsakyti
[quote=iriska83,2013 03 28, 11:54]
As nustojau sukti kol kas,daviau anytai pasinaudoti paprase...tai pati sau kol kas vakuuminius masazus pradejau darytis smile.gif ziuresiu ar veliau suksiu ax.gif
Papildyta:

Kaip darotes tuos vakuuminius masazus? Ar gal ne namie darotes?
Atsakyti
[quote=ggrazzina,2013 03 28, 20:30]
Papildyta:
[/quote]
yra pirkti silikonines taureles, su jomis galima darytis masazu namie:)
Atsakyti
[quote=ggrazzina,2013 03 28, 20:30]
Papildyta:
[/quote]
Jo nusipirkau,ir PATI namie masazuojuos smile.gif p.s. sioje temoje negalima kalbeti "kas ne i tema" ax.gif
http://www.supermama...howtopic=912126 va cia uzvedziau temute.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 03 27, 21:04)
Niekada neturėjau viršsvorio. Ir suku dėl bendros savijautos. Tiesiog darbas beveik sėdimas, judesio nedaug, tad lankas pagerina ir bendrą savijautą, ir virškinimą.

Va cia man tas pats - virsvorio tikrai ner, bet liemens irgi ner siuo metu doh.gif tai suku. Isemiau viena dali kaip merginos kalbejo, nu gal ir lengviau sukasi g.gif jau desimt minuciu be vargo issukau. Bet del virskinimo, tai man toks jausmas, kad kaip tik vidurius kietina unsure.gif arba cia kazkoks sutapimas pas mane gavosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 03 29, 14:27)
Va cia man tas pats - virsvorio tikrai ner, bet liemens irgi ner siuo metu  doh.gif tai suku. Isemiau viena dali kaip merginos kalbejo, nu gal ir lengviau sukasi  g.gif  jau desimt minuciu be vargo issukau. Bet del virskinimo, tai man toks jausmas, kad kaip tik vidurius kietina  unsure.gif  arba cia kazkoks sutapimas pas mane gavosi  cool.gif

Gal būt sutapimas, nes man atrodo kaip tik viduriai laisvesni. Su lanku to nesusiejau, bet po jūsų komentaro, bandau spėt, kad čia lankas padeda viseteriopai smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif o nebuvo jums pradžioj sunku sukti lanką, ta prasme, kad jis krisdavo nuo liemens? biggrin.gif paprastą lanką pamenu sukdavau ilgai, o šitas doh.gif 5 ratai aplink liemenį ir krinta ant kulnų blink.gif
Ar čia mokytis mokytis ir mokytis, ar gal ką netaip darau, nesuprantu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2013 04 02, 08:45)
Labas  4u.gif  o nebuvo jums pradžioj sunku sukti lanką, ta prasme, kad jis krisdavo nuo liemens? biggrin.gif paprastą lanką pamenu sukdavau ilgai, o šitas  doh.gif  5 ratai aplink liemenį ir krinta ant kulnų  blink.gif
Ar čia mokytis mokytis ir mokytis, ar gal ką netaip darau, nesuprantu  blink.gif

tikrai budavo!! pamenu tik kelias sekundes teissukdavau, ir jau krenta! bet kasdiena vis geriau sekesi ir geriau, dabar galiu valanda kuo ramiausiai sukti , ir nei kart nenukrenta biggrin.gif
Atsakyti
Lanką padovanojo gimtadienio proga (mano prašymu) ir jo kritimą vis siejau su savo aptakiom formom lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi lanko pati paprašiau ir gavau dovanų per gimtadienį biggrin.gif nu nekrito jis man iš pat pradžių, o gal ja neatsimenu ax.gif paprasto lanko jau nebuvau sukusi n metų...
O man pastaruoju metu nesiseka sukti, nes dukrytei tuo metu būtinai manęs prisireikia doh.gif net jei žaidė, bet tik pamato, kad lanką imu ir viskas doh.gif turiu užsidaryti kitam kambary, o taip nenoriu, tai vieną dieną suku, kitą ne unsure.gif mečiau saldumynus valgyt, tai neprošal būtų kasdien pasukti. reikia kažkaip pasimotyvuoti matyt smile.gif
Atsakyti