Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(:)katyte:) @ 2012 11 29, 14:18)
tai daug suki...reik ir man gal po kelis kartus dienoj bandyt pasukt kaip mazyle leidzia smile.gif
greiciau rezultatas pasimatys  smile.gif o jau kaip laukiu rezultatu , tik reik neaptingt smile.gif

Oi cia visia nedaug,nes pries metsu buvau uzsivedus kad kai mazoji miega pietu suku 40min,vakare ziuredama koki filma dar bent 30min ir taip minimum 5kart per savaite biggrin.gif Ir turiu pasakyti kad po pusmecio sonuose lasinuku buvo tikrai pastebimai maziau,tai dbr maziau suku bet tikiuosi iki pavasario padailes bent minimaliai figura,nes labai apsileidau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2012 11 29, 13:26)

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir aš varau smile.gif

sveriau 61,5 šian buvo 59,5. bet jaučiu ryt bus arba tiek pat arba geriausiu atveju 59 smile.gif

šiandien noriu valgyt, ir mama kokių skanių kotletukų padarė.. bet geriau varau lanką pasukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 11 29, 20:31)
šiandien noriu valgyt, ir mama kokių skanių kotletukų padarė.. bet geriau varau lanką pasukti biggrin.gif

Nugis, nuspręsk prieš imdama skanų kąsnelį pusvalandį pasukti lanką biggrin.gif Gal noras tiek valgyti apmažės?
Atsakyti
Prisiduodu - Sian sukau tik 10 min sad.gif sonai skauda po vakar.
Atsakyti
Prisiduodu: sukau 29min biggrin.gif 30 nepasiekiau,nes dukrai su lanku vos i kakta nekaukstelejau tai teko sustoti doh.gif biggrin.gif Rytoj aerobika bet jeigu ka tai ir ryt bandysiu ryte ar per pietus pasukti,juk sventes arteja reik pasigrazinti biggrin.gif
Atsakyti
pasukau ir vakar ir šian tik po kelias min nes man labai skauda biggrin.gif tai po biškuti didinsiu, kadangi esu nenaujokė šitoi naujokės sritį tai žinau pasekmes biggrin.gif
visdar ant grikių, kaip ir maniau sveriu 59,2kg, taip kad nukrito tik 300gramų..
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2012 11 28, 20:32)
Dietų nesilaikau jokių, nes paprastai tie išėję kilogramai vėliau pareina su draugais. Geriau mažinti porcijas, derinti mitybą, mažiau privalgyti vakare ir judėti, sportuoti, eikvoti kalorijas nuolatiniame judesyje  mirksiukas.gif  Dietos ne man  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Agnytte @ 2012 11 29, 14:00)
As suku tris kart per savaite po 30min, du kartus einu i aerobika,tikiuosi po poros men bus koks nors rezultatas smile.gif

Ir as... po sporto ne namie, medziagu apykaita pagreitejo, pilvas beveik plokscias tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kaip cia ramu smile.gif
as per sias dienas nesukau verysad.gif maze lb nermi tai nebuvo kada.diena bent biski pamiegu nes naktys sunkios.bet jau lyg taisosi...tai kibsiu sukt toliau
Atsakyti
Kur pradingo visos sukancios???
nejau nieks nebesuka smile.gif
Atsakyti
Laba

aš naujokė sukėja rolleyes.gif dabar ta stadija kai ant šonų ir kojų melynės doh.gif gal pradėjau nuo kiek persunkaus lanko, tai ir su pačiu proocesu vargstu, į vieną pusę pavyksta sukti, į kitą ne, tik kojas nusidaužau doh.gif sukti pavyksta 10-15min
Atsakyti
QUOTE(triuliu @ 2012 12 04, 11:45)
Laba

aš naujokė sukėja rolleyes.gif dabar ta stadija kai ant šonų ir kojų melynės doh.gif gal pradėjau nuo kiek persunkaus lanko, tai ir su pačiu proocesu vargstu, į vieną pusę pavyksta sukti, į kitą ne, tik kojas nusidaužau doh.gif sukti pavyksta 10-15min

as ir neseniai pradejau,tai sonai skaudejo po pirmo karto smile.gif kelias dienas nesukau nes dukryte neleido.bet jau vel suku.skauda,bet reikia
Atsakyti