Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(A&T @ 2012 12 07, 02:00)
Merginos help.gif i ka reikia atkreipti demesi renkantis orkaite?
Rinkimasis jau uzkniso, kaitlente siaip ne taip issirinkau, saldytuva irgi jau beveik, o gartraukio ir orkaites niekaip.  doh.gif

Gaila, Plaukia laivas, bet gal reikia ziureti optimiskai, susirasit geresne architekte  mirksiukas.gif

Žiūrint kokią sumą skirsit.
Kaip minėjo bėgeliai, elektros sąnaudos, programos, jutiminis valdymas, kokios eko clean sienelės ar pirolizė. Ko jums reikia. Aišku ir į gamintoją. Gal kažkiek padėjau?
Atsakyti
Laba ryteli 4u.gif

Jums leidus, noreciau isilieti i Jusu gretas 4u.gif Vasara isigijom sklypa, statybu dar 2013 m. neplanuojam pradeti, bet po truputi domimes viskuo, kas su tuo susije biggrin.gif
Is karto turiu klausima del architektu: kokios siuo metu individualaus projekto kainos? Esam nusipiese plana, tiksliai zinom ko norim...uznesem ant sklypo, viskas atrodo neblogai, taigi butume geri klientai - turintys nuomone biggrin.gif taip pat mielai priimciau info apie rekomenduojamus architektus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2012 12 07, 09:42)
Laba ryteli  4u.gif

Jums leidus, noreciau isilieti i Jusu gretas  4u.gif Vasara isigijom sklypa, statybu dar 2013 m. neplanuojam pradeti, bet po truputi domimes viskuo, kas su tuo susije biggrin.gif
Is karto turiu klausima del architektu: kokios siuo metu individualaus projekto kainos? Esam nusipiese plana, tiksliai zinom ko norim...uznesem ant sklypo, viskas atrodo neblogai, taigi butume geri klientai - turintys nuomone biggrin.gif taip pat mielai priimciau info apie rekomenduojamus architektus  4u.gif

Sveika 4u.gif
Mes projekta darem Klp pas A.Klioštoraitį . Kiek esu skaiciusi forumus, is atsiliepimu turbut nei vieno teigiamo apie ji ne esu radusi ax.gif tongue.gif bet, kad mes su juo susikalbejom ir jis mums tiko ir patiko smile.gif , kol kas esam patenkinti, tik neaisku kaip bus kai statysim ir kai pasistatysim g.gif ar neislys kokios nesamones, klaidos doh.gif
cia geriau gali patarti merginos, kurios jau turi namus pasistate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2012 12 07, 02:00)
Merginos help.gif i ka reikia atkreipti demesi renkantis orkaite?
Rinkimasis jau uzkniso, kaitlente siaip ne taip issirinkau, saldytuva irgi jau beveik, o gartraukio ir orkaites niekaip.  doh.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 12 07, 08:50)
Žiūrint kokią sumą skirsit.
Kaip minėjo bėgeliai, elektros sąnaudos, programos, jutiminis valdymas, kokios eko clean sienelės ar pirolizė. Ko jums reikia. Aišku ir į gamintoją. Gal kažkiek padėjau?

Aš dar pridėčiau, kas asmeniškai man buvo svarbu - greito įkaitimo funkcija, orkaitės talpa.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man būtina orkaitėj pirolizė.

Gražios baltos dienos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 07 gruodžio 2012 - 10:32
QUOTE(dolile @ 2012 12 06, 15:13)
Žodžiu neužtenka vien nutraukti tiesioginį debetą, nes jie vis tiek toliau skaičiuos pagal vidurkius, tik nenuskaičiuos pinigų nuo sąskaitos. Reik važiuot pas juos į klientų aptarnavimo poskyrį ir ten rašyt kažkokį specialų prašymą, kad tu nenori, kad pateiktų sąskaitas, o nori atsiskaityt paprastai - žodžiu jaučiu, kad bus sunku, nes užteko vien to kai reikėjo persirašyti elektros sutartį nuo namo statytojo ant savęs - parašiau prašymą, laukėm kokias dvi savaites - nei bū niekas nepraneša. Nuvažiavom į vietą - nieks net į kompą nesuvedęs, kad parašę prašymus - žodžiu reikėjo vėją kelt - padarė per 10 min. Bet nervuoja, kad su mažu vaiku reik tąsytis, o jei visi dirbtų darbą kaip priklauso, tai ir problemų nebūtų. Ai žodžiu šian aš pikta  - kol su vaiku ir vežimėliu nuvažiavau iki daktarės, galvojau prakeiksiu visus, kas turi kasti šaligatvius  mad.gif

drinks_cheers.gif auksiniai zodziai drinks_cheers.gif ar ta pati visada sakau.
Papildyta:
QUOTE(A&T @ 2012 12 06, 19:05)
mes planuojame uzsisakineti, tik reikia dar modelius issirinkti. neturejau dar tam laiko.
Siandien pradejo laiptu pakopas montuoti, vaizdas po truputi keiciasi  ax.gif

ir mum vakar laiptu pakopas sudejo biggrin.gif
as su buitines technikos modeliais dar irgi labai grybauju doh.gif , ypac del orkaites doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 12 07, 12:15)

ir mum vakar laiptu pakopas sudejo  biggrin.gif
as su buitines technikos modeliais dar irgi labai grybauju  doh.gif , ypac del orkaites  doh.gif  doh.gif

mums pakopu deti dar nepabaige, siandien dar deda. reiks po pietu nuvaziuoti paziureti. Kur ziurineji? kokiu firmu?

kazin kaip sita, gal nieko?
http://pigu.lt/buiti...178#mid=2556734
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 12 06, 23:11)
thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif Su ikurtuvem!!!!!
RK, grazu...jauku... wub.gif
Na, o musu reikalai sustojo  verysad.gif Nepavyko susitarti su architekte del kainos  doh.gif Ieskosim kitu  bigsmile.gif

Aciu, aciu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena, moteriskes,

gal kuri naudojotes interjero dizainerio paslaugomis? gal ka parekomduotumet?
mes tai amzinose statybose gyvenam doh.gif jau kyla bloga mintis imti paskola ir pabaigti viska vienu kartu.
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2012 12 07, 11:35)
mums pakopu deti dar nepabaige, siandien dar deda. reiks po pietu nuvaziuoti paziureti. Kur ziurineji? kokiu firmu?

kazin kaip sita, gal nieko?
http://pigu.lt/buiti...178#mid=2556734

Mum pakopas ir priespakopi sudejo, grazu, tik bliamba gabala grindu antro auksto isdauze bededami blink.gif

Orkaites tai visokias ziurinejau, ir Bosch ir AEG ir Siemens. Norisi geros, nes bute kur turu tai nepatinka ji man doh.gif Tik znok zmogus, kokia ta bus "gera" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2012 12 07, 12:35)

pas mane daba panaši. Kol kas patenkinta. https://www.tausa.lt...EOC5651BOX.html
Papildyta:
Tiesa pasakius praktiškai visą techniką išsirinkau forumo pagalba - skaičiau temas ir rinkausi pagal kainą, funkcijas ir tai kokių "pribumbasų" man reik wink.gif
Atsakyti
Sveikos (-i) 4u.gif

pagaliau atgaivino mano pensininką PC doh.gif

QUOTE(dolile @ 2012 12 07, 19:43)

Tiesa pasakius praktiškai visą techniką išsirinkau forumo pagalba -

- forumo pagalba neabejotina, nors truputį blush2.gif gal per mažai gilinausi, bet buitinės technikos klausimais konsultuoja vienas nikas ir truputį "užciklintas" ant tam tikrų grupių (gaila nėra galimybių visko ištikrint bei išsiaiškint) , pvz. rekomenduoto TEKA gartraukio jau nėra prekyboje (keletą SM narių, tame tarpe ir aš doh.gif gaminosi baldus pagal tai)
-- žinoma visų poreikiai skirtingi ir pasirinkimas daiktų taip pat, ir labai džiugu kada dalinamasi info, bet kai reikia skaityt kelias temas apie šaldytuvus, orkaites, skalbykles, indaploves ir kt., tada pasirodo trūksta laiko, noro ir galimybių doh.gif man asmeniškai labai gaila to laiko, kadangi jį kaip ir "pavagiu" iš šeimos, nes turi skaityt n temų unsure.gif
p.s. sveikinimai Mopsytei kiek džiugių naujienų 4u.gif Grazytei stiprybės, kantrybės ir gerų darbininkų 4u.gif
ir reiktų pasveikint naujai prisijungusias 4u.gif nepykit nic'ų neužfiksavau blush2.gif pasirodo PC šiais laikais per daug įtakos turi mūsų gyvenime doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriaka @ 2012 12 07, 17:17)
Mum pakopas ir priespakopi sudejo, grazu, tik bliamba gabala grindu antro auksto isdauze bededami  blink.gif

pradedu įtarti, kad jie netgi jaučia malonumą taip darydami biggrin.gif nu kaip tik montuoja baldus, taip čiut ne šventas reikalas grindis sugadint doh.gif
Papildyta:
QUOTE(grazyte @ 2012 12 07, 10:54)
Mes projekta darem Klp pas A.Klioštoraitį . Kiek esu skaiciusi forumus, is atsiliepimu turbut nei vieno teigiamo apie ji ne esu radusi  ax.gif  tongue.gif  bet, kad mes su juo susikalbejom ir jis mums tiko ir patiko smile.gif

vadinasi Jūs turite galimybę pagerinti atsiliepimus 4u.gif mūsų netenkino kaina blush2.gif gerai nepamenu bet mum individualus projektas nelabai daugiau kainavo, nei pas jį kartotinis ax.gif
kiek mokėjot, jei nepaslaptis blush2.gif
Atsakyti