Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

*Kristal* Parasiau tau asmenine zinute ax.gif

Ar daug sumokėjom ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazyte: 08 gruodžio 2012 - 01:28
QUOTE(*Kristal* @ 2012 12 08, 02:21)
Sveikos (-i)  4u.gif

, pvz. rekomenduoto TEKA gartraukio jau nėra prekyboje (keletą SM narių, tame tarpe ir aš  doh.gif  gaminosi baldus pagal tai)

Man Teka gartraukį pasisekė rasti biggrin.gif ir esu labai patenkinta juo - bent kol kas rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, kaip jums sniego kiekis? Aš vakar mosavau paprastu kastuvu pri namų - net nematyt, kad ką darius būčiau. doh.gif Teks greituoju būdu pirkti kastuvą sniego kasimui - jaučiu bus jaau deficitinė preke. biggrin.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Sniegas nerealus, grozis nerealus, belieka fotika i rankas ir i trasa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 08, 11:09)
Sniegas nerealus, grozis nerealus, belieka fotika i rankas ir i trasa  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif pas mus vaizdai nerealūs.... Pasaka.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 12 08, 01:21)

* žinoma visų poreikiai skirtingi ir pasirinkimas daiktų taip pat, ir labai džiugu kada dalinamasi info, bet kai reikia skaityt kelias temas apie šaldytuvus, orkaites, skalbykles, indaploves ir kt., tada pasirodo  trūksta laiko, noro ir galimybių  doh.gif  man asmeniškai  labai gaila to laiko, kadangi jį kaip ir "pavagiu" iš šeimos, nes turi skaityt n temų  unsure.gif

** pradedu įtarti, kad jie netgi jaučia malonumą taip darydami biggrin.gif  nu kaip tik montuoja baldus, taip  čiut ne šventas reikalas grindis sugadint  doh.gif
Papildyta:

* drinks_cheers.gif as jau mamai sakau hemoroju sau isitaisysiu antrus metus sededama prie PC ir skaitydama, ieskodama info ir prekiu doh.gif
** nu rupuzes kitaip nepasakysi. gerai kad musu sienu meistrai geranoriski ir sutinka ateiti jau po visko ir nudazyti ta siena prie laiptu ir kitokius fokusus patvarkyti. O kitaip tai ka daryt reiketu nezinau doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal parekomenduotumet kad uzsiima metaliniais arba betoniniais laiptais klaipedoje?
Atsakyti
Vilmameilute, kada sakei jau busi LT ? Gi meetinames kita savaite, tik del dienos suabejojau rolleyes.gif
Atsakyti
O kur planuojamas meetas? 11d?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 09, 16:20)
Vilmameilute, kada sakei jau busi LT ? Gi meetinames kita savaite, tik del dienos suabejojau  rolleyes.gif

Sveiki 4u.gif

Mes tarėmės meet'ui gruodžio 11 d. g.gif ar aš kažką praleidau?
Atsakyti
Reiskias 11 d. biggrin.gif
Kinieciuos gal rolleyes.gif
Atsakyti
Mopsyte, su įkurtuvemis! smile.gif

Mes irgi jau pakuojames daiktus, planuojame kita savaitgali persikelti - p a g a l i a u clap.gif nors dar daug ko truksta, bet.. ax.gif juk ir Roma nebuvo pastatyta per vieną dieną biggrin.gif juolab, kad 99 proc. namo statybos darbų - nuo ašių sužymejimo sklype iki apdailos - mūsų pačių laisvalaikio ir atostogų darbas smile.gif

AČIŪ Rytine Kava 10 4u.gif Neinzy 4u.gif Rytorasa 4u.gif už tai, kad visada atsakydavote į AZ
ir apskritai esu dekinga siam forumui 4u.gif

p.s. RK 10, tavo patarimas, kad pries dažant namų sienas reikia pasibandyti bent kelias spalvas po plotą pasidažyti, pasiteisino 200 proc. biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 09 gruodžio 2012 - 19:47
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 09, 18:39)
Reiskias 11 d.  biggrin.gif
Kinieciuos gal  rolleyes.gif

Man tinka 4u.gif (pvz. Grandus)
Atsakyti