Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Infinity_ @ 2012 12 09, 21:53)
Man tinka  4u.gif  (pvz. Grandus)

Aš labai noriu sudalyvauti - pasiilgau 4u.gif tik veluosiu, būsiu apie 7...
Klausimukas - ką darote su stoglangiais? Jie buna natūralios medžio spalvos - tokius ir palikom, bet kuo toliau tuo labiau man norisi juos nudazyti baltai kaip ir lubas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 09 gruodžio 2012 - 21:12
Sveikutes,
Sveikinimai naujakurems 4u.gif bei naujokems 4u.gif
Smagu kai judama i prieki smile.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 09, 16:20)
Vilmameilute, kada sakei jau busi LT ? Gi meetinames kita savaite, tik del dienos suabejojau  rolleyes.gif

RK, as jau namuciuose, nerealus jausmas smile.gif
Siaip meta kaip rytoj planavom, man tinka betkur 4u.gif
Pasiilgau jau kazkaip jusu.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 12 06, 21:06)
Neinzy tai prasom placiau papasakok, ka papirkot...o kai surinksit ir pradesit naudot ta ikejini geri prasom pranest, kas ir kaip atrodo biggrin.gif 

iz dideliu daiktu- vaikui stala,batu deze, ir spinta i palepe ir dar visokiu mazmoziu... pakolkas surinktas tik vaiko stalas blush2.gif - atrodo neblogai, reguliuojasi aukstis,ne popierinis,tvirto korpuso, spintele su ratukais, tai galima statyti kur tik nori... o mazajam laimes,kad su uzraktu (koda tik man pasake lotuliukas.gif ) mazasis dar ir staline lempa nuo manes iskaulyjo... labai laukiu,kol batu deze susistatys...

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 09, 19:39)
Reiskias 11 d.  biggrin.gif
Kinieciuos gal  rolleyes.gif

tai kur meetas? kinieciuose?
Atsakyti
Labukas visoms,
ooo, meetas, noreciau prisijungt ax.gif
mes jau daugiau nei menuo kaifuojam naujam name wub.gif truksta baldeliu kaikur, uzuolaidu, aisku sutvarkytos teritorijos bet vistiek, gero jausmo tas negadina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 10 gruodžio 2012 - 10:51
Sveikinimai visiems naujakuriams! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip ir anksciau rasiau - tai pati geriausia kaledine dovana! thumbup.gif laukiu kitu metu kaledu - gal gausiu isikraustymo i nama dovana biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kelinta val meetas? ir kur tie kinieciai randasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 10 gruodžio 2012 - 11:25
QUOTE(Inspire @ 2012 12 09, 20:46)

p.s. RK 10, tavo patarimas, kad pries dažant namų sienas reikia pasibandyti bent kelias spalvas po plotą pasidažyti, pasiteisino 200 proc.  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Saunu, nes as tik uz PABANDYMA, nes ne viena zinau, kad issigando spalvu, o mano viena giminaite issirinko spalvas visam namui, kai visa nudaze vidu darbininkai ir ji pamate blink.gif , teko visa namo vidu perdazineti biggrin.gif .

QUOTE(salamandra07 @ 2012 12 09, 22:09)
Aš labai noriu sudalyvauti - pasiilgau  4u.gif  tik veluosiu, būsiu apie 7...
Klausimukas - ką darote su stoglangiais? Jie buna natūralios medžio spalvos - tokius ir palikom, bet kuo toliau tuo labiau man norisi juos nudazyti baltai kaip ir lubas...

Man tai jau gyliai dzin ta stoglangiu spalva biggrin.gif .

TAI MEETINAMES RYTOJ KINIECIUOSE "GRANDUS" pastate 18.00 val.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 10, 12:32)

drinks_cheers.gif Kaip smagu!
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 10, 12:32)
Saunu, nes as tik uz PABANDYMA, nes ne viena zinau, kad issigando spalvu, o mano viena giminaite issirinko spalvas visam namui, kai visa nudaze vidu darbininkai ir ji pamate blink.gif , teko visa namo vidu perdazineti  biggrin.gif .
Man tai jau gyliai dzin ta stoglangiu spalva  biggrin.gif .

primink, kur tas Grandus g.gif - nu niekaip neatgaminu kur g.gif biggrin.gif galva nuo darbu susisukus biggrin.gif
Atsakyti
Ant baltijos pr. žiedo, kur thomas philips smile.gif Aš neprisijungsiu - nors labai norėčiau, bet su mažuoju į kieniečius nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2012 12 10, 13:42)
Ant baltijos pr. žiedo, kur thomas philips smile.gif Aš neprisijungsiu - nors labai norėčiau, bet su mažuoju į kieniečius nelabai  schmoll.gif

nezinau, kaip man pavyks prisijungti, MB susirgo - tai liksiu ir vel be meeto. verysad.gif Gero pasisedejimo!
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 12 11, 14:33)
nezinau, kaip man pavyks prisijungti, MB susirgo -  tai liksiu ir vel be meeto. verysad.gif Gero pasisedejimo!

Maniskis irgi serga ... O mazaja pasiimsiu su savim po darzelio, tai gal ir tu pasiimk, papiest gales, paspalvot ax.gif .
Atsakyti
Gal sudalyvausiu, ziuresiu, kaip seksis pas gydytoja su maze papult, nes pastoviai reik laukti. Kaip tycia laikas sutampa
Atsakyti