as ir jau issirinkau nediduka darbeli ir laukiu priemoniu

QUOTE(Dantiste @ 2013 02 16, 01:23)
zuzanele, aš tai tam ir užsirašiau, kad gal kai prisiversiu siuvinėt, tai ir noras sugrįš, nes irgi nebeprisėdu jau pora mėn., dulkes renka darbas pradėtas
dabar išsirinkau jau velykinį paveikslėlį
sakau gal pramuš ant siuvinėjimo 

Aš ir to pačio tikėjausi. Bet... Net paveikslėlio neturiu, net noro ieškot jo neatsirado

QUOTE(zuzanele @ 2013 02 16, 10:10)
Aš ir to pačio tikėjausi. Bet... Net paveikslėlio neturiu, net noro ieškot jo neatsirado
O taip smagiai siuvinėjau Katu dovanotą rinkinuką
Bet kai padėjau į šalį gruodžio vidury, tai daugiau nei iš vietos
Vis tikiuosi, kad gal atsigausiu pavasariop 

Aš vieną darbą padėjau į šalį gal prieš 1,5 metų, išsitraukiu, pasižiūriu ir vis sakau, nu rytoj reikės bent kelis kryžiukus padaryt

paskelbkit kas nors datą iki kada reik užbaigt

gal darom nuo sian iki kokios kovo 1?

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 16, 17:17)
turite datą nustatyti ,kad merginos spėtų pasiruošti ,o velykos pirmajį sekmadienį ?

nuo pimadienio pradėdavom

tai Ddziuljeta tu jungies? ,taip supratau ,kad nebedalyvauji,todėl sąrašiuke tave ištryniau

Velykos kovo 31d

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 15:50)
turite datą nustatyti ,kad merginos spėtų pasiruošti ,o velykos pirmajį sekmadienį ? 
,o rodytis galite pekntadienį arba šeštadienį 
tai Ddziuljeta tu jungies? ,taip supratau ,kad nebedalyvauji,todėl sąrašiuke tave ištryniau

tai as gi juokavau nes esu pradejus jau ta tema ir likes tik BS,irasiau juokais paskui issitryniau o rasiux liepe likt Dantiste atgal i sarasa itrauke

QUOTE(Dantiste @ 2013 02 16, 18:04)
ojej ,laiko pilnai

Man tinka

Sveikos, aš irgi norėčiau prisijungti prie bendro, bet ne velykinio..tai teks laukti iki po velykų

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 16, 19:33)
ojej ,laiko pilnai
tada aš prisijungiu
nes maniau ,kad man laiko neužteks,kitą darbą turiu pabaigti ,tai pradedam nuo pirmadienio Vasario 18 d. ,ir siuvinėjam 2 savaites ,paskui žiūrėsim kas kaip pabaigęs bus
ar sutinkat ?

tinka