Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė ir sportinė gimnastika

QUOTE(dinarad @ 2013 06 23, 07:47)

Gal yra nuotrauku is turnyro?

Bus kiek vėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 06 25, 13:08)
Bus kiek vėliau 4u.gif

lauksim 4u.gif
Atsakyti
Dilma,aciu uz nuostabias nuotraukas 4u.gif Na tu tikra saunuole thumbup.gif Labai malonu is tiek (kiek girdejau virs simto_) dalyviu rast savo sirdele! Ne tik saviske ieskojau,visas musu ir ne musu surinkau aciukas didziausias! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2013 06 30, 01:27)
Dilma,aciu uz nuostabias nuotraukas 4u.gif  Na tu tikra saunuole thumbup.gif Labai malonu is tiek (kiek girdejau virs simto_) dalyviu rast savo sirdele! Ne tik saviske ieskojau,visas musu ir ne musu surinkau aciukas didziausias!  4u.gif

blush2.gif
Į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. 4u.gif Yra be galo aktuali man sita tema,nes mano mazoji nuo 3 metu man zyrzia kad nori lankyti gimnastika. 4 metus negalejo apsispresti kokia butent gimnastika lankis. Galiausiai tare paskutini zodi-menine! g.gif Tik vat dabar nauja beda atsirado nes galvojame gal jau bus per velu. Nes jau 7 g.gif Ji yra labai lanksti nuo pat mazens. Pati sugalvodavo triukus ir pati juos atlikdavo. Ant lovos saltus darydavo,del to ir kylo klausymas i kokia gimnastika atiduoti. Bet lemema zodi turejo tarti dukra. Mes daug internete ziuredavome tiek vienos tiek kitos gimnastikos varzybas ir galiausiai apsisprendem. As pati esu buvusi sportines gimnastikos gimnaste ir apie ta saka galiu pasakyti daug. Mergaitem sportine gimnastika yra gerai iki tam tikro lygio. Paskui grozis keicia juodas darbas,daug ko aukojimas,figuros tame tarpe. Mano peciai iki siol liko platus,o rankos storos. Nors prisiminus jauciu anostalgija,vis del to dukros ten atiduoti nenoreciau. Bet jeigu ji uzsispirtu-aisku sutikciau. Aciu Dievui ji to nepadare. Tai meninej stotelej ir sustojome doh.gif Mamytes papasakokite daugiau apie sia sporto saka kuriu mergaites lanko. Privalumus,trukumus. Viskas yra be galo idomu ir svarbu. Dar mane kaina domina,nes siuo metu esame uzsienyje,o internete nelabai ka radau. Kiek laiko pamokos trunka,kiek kartu per savaite,kaip treneriai? Ar imanoma Lietuvoje kazka pasiekti,ar tai tik laiko praleidimas ir pinigu svaistymas. Zinau kad sportineje gimnastikoje Lietuva yra toli pazengusi. Ir trenerius mes gerus turime. Mano sunus ja lanke,tad teko pasidometi. Kaip gi yra su menine gimnastika?
Jeigu pavyks ikelsiu nuotraukas kaip mano dukra lankstosi tik varzybu prisiziurejusi.
Papildyta:
O kaip ikelti nuotrauka i foruma? blush2.gif
Papildyta:
http://www.part.lt/i...dae8f925839.JPG
http://www.part.lt/i...8c0e5387431.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorlana: 08 liepos 2013 - 20:51
QUOTE(dorlana @ 2013 07 08, 21:59)
Sveikos mamytes. 4u.gif Yra be galo aktuali man sita tema,nes mano mazoji nuo 3 metu man zyrzia kad nori lankyti gimnastika. 4 metus negalejo apsispresti kokia butent gimnastika lankis. Galiausiai tare paskutini zodi-menine!  g.gif Tik vat dabar nauja beda atsirado nes galvojame gal jau bus per velu. Nes jau 7  g.gif  Ji yra labai lanksti nuo pat mazens. Pati sugalvodavo triukus ir pati juos atlikdavo. Ant lovos saltus darydavo,del to ir kylo klausymas i kokia gimnastika atiduoti. Bet lemema zodi turejo tarti dukra. Mes daug internete ziuredavome tiek vienos tiek kitos gimnastikos varzybas ir galiausiai apsisprendem. As pati esu buvusi sportines gimnastikos gimnaste ir apie ta saka galiu pasakyti daug. Mergaitem sportine gimnastika yra gerai iki tam tikro lygio. Paskui grozis keicia juodas darbas,daug ko aukojimas,figuros tame tarpe. Mano peciai iki siol liko platus,o rankos storos. Nors prisiminus jauciu anostalgija,vis del to dukros ten atiduoti nenoreciau. Bet jeigu ji uzsispirtu-aisku sutikciau. Aciu Dievui ji to nepadare. Tai meninej stotelej ir sustojome doh.gif Mamytes papasakokite daugiau apie sia sporto saka kuriu mergaites lanko. Privalumus,trukumus. Viskas yra be galo idomu ir svarbu. Dar mane kaina domina,nes siuo metu esame uzsienyje,o internete nelabai ka radau. Kiek laiko pamokos trunka,kiek kartu per savaite,kaip treneriai? Ar imanoma Lietuvoje kazka pasiekti,ar tai tik laiko praleidimas ir pinigu svaistymas. Zinau kad sportineje gimnastikoje Lietuva yra toli pazengusi. Ir trenerius mes gerus turime. Mano sunus ja lanke,tad teko pasidometi.  Kaip gi yra su menine gimnastika?
Jeigu pavyks ikelsiu nuotraukas kaip mano dukra lankstosi tik varzybu prisiziurejusi.
Papildyta:
O kaip ikelti nuotrauka i foruma? blush2.gif
Papildyta:
http://www.part.lt/i...dae8f925839.JPG
http://www.part.lt/i...8c0e5387431.JPG

Tai gal 4-5 metuku reikejo pabandyt ir viena ir kita gimnastika,daug laiko praradot.7 metu vaikuciai jau dalyvauja respublikinese varzybose,sunku bus pasivyt,bet gal ji labai gabi g.gif Cia jau trenerem sprest. Gimnastikos kainos skiriasi.Kaune vienokios,Vilniuje kitokios...O del pasiekimu tai kiekvienas zingsnelis i prieki jau yra pasiekimas,tai cia jau kokie jusu tikslai ir ambicijos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2013 07 09, 09:05)
Tai gal 4-5 metuku reikejo pabandyt ir viena ir kita gimnastika,daug laiko praradot.7 metu vaikuciai jau dalyvauja respublikinese varzybose,sunku bus pasivyt,bet gal ji labai gabi  g.gif Cia jau trenerem sprest. Gimnastikos kainos skiriasi.Kaune vienokios,Vilniuje kitokios...O del pasiekimu tai kiekvienas zingsnelis i prieki jau yra pasiekimas,tai cia jau kokie jusu tikslai ir ambicijos... g.gif

Skambinau i viena is sporto mokyklu. Apie perspektivas jie sneka atsargiai. Nera menine gimnastika pasaulyje pazengusi. Bet kaip jie man pasake kad daro viska kad pasiekti kazko daugiau. Siaip kiek supratau tai yra burelis. Gabesnes mergaites pakliuna i sportine grupe ir sportuoja 3 kart per savaite. Varzybas jie organizuoja ir net gi kartais i uzsieni isvyksta. Sake kad bandys prasimusti pasaulyniame ligyje. O mergaites yra priimamos iki 9 metu. Yra tris grupes. Nuo 3-6 metu,kita nuo 6-9 ir nuo 9-12. Kaina 120lt,sportineje grupeje dasideda sestadienis ir kainuoja 50lt daugiau. Bet butent ta mokykla yra mums per toli. Po pietu skambinsiu i kita. Bet kokiu atveju savo mergaite leisiu i menine gimnastika. Tikiuosi iki to laiko pakol dukra kazka ismoks,menine gimnastika lietuvoje uzaugs.

Papildyta:
QUOTE(dorlana @ 2013 07 09, 12:48)
Skambinau i viena is sporto mokyklu. Apie perspektivas jie sneka atsargiai. Nera menine gimnastika pasaulyje pazengusi. Bet kaip  jie man pasake kad daro viska kad pasiekti kazko daugiau. Siaip kiek supratau tai yra burelis. Gabesnes mergaites pakliuna i sportine grupe ir sportuoja 3 kart per savaite. Varzybas jie organizuoja ir net gi kartais i uzsieni isvyksta. Sake kad bandys prasimusti pasaulyniame ligyje. O mergaites yra priimamos iki 9 metu. Yra tris grupes. Nuo 3-6 metu,kita nuo 6-9 ir nuo 9-12. Kaina 120lt,sportineje grupeje dasideda sestadienis ir kainuoja 50lt daugiau. Bet butent ta mokykla yra mums per toli. Po pietu skambinsiu i kita. Bet kokiu atveju savo mergaite leisiu i menine gimnastika. Tikiuosi iki to laiko pakol dukra kazka ismoks,menine gimnastika lietuvoje uzaugs.

Atsakyti
Laba diena,
Siulau tiesiog vesti mergaite ir rodyti trenerems, nes patys tevai buna ir nuvertina ir pervertina, o treneres matys, ar nepervelus amzius konkreciam vaikui gimnastikai tie 7 metai. Isties buna tikrai tam gimusiu ir labai motyvuotu mergaiciu, tai 7 metai tikrai dar neriba ir rimtai sportuoti, ne tik megejiskai del saves, o ir i varzybas pavazineti.

Del kainu, tai Vilniuje jos visur daug maz vienodos, o treniruojasi pas mus 7-8 m. mergaites 5-6 kartus per savaite.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 07 09, 14:06)
Laba diena,
Siulau tiesiog vesti mergaite ir rodyti trenerems, nes patys tevai buna ir nuvertina ir pervertina, o treneres matys, ar nepervelus amzius konkreciam vaikui gimnastikai tie 7 metai. Isties buna tikrai tam gimusiu ir labai motyvuotu mergaiciu, tai 7 metai tikrai dar neriba ir rimtai sportuoti, ne tik megejiskai del saves, o ir i varzybas pavazineti.

Del kainu, tai Vilniuje jos visur daug maz vienodos, o treniruojasi pas mus 7-8 m. mergaites 5-6 kartus per savaite.

Pas jus tai kur,kurioje vietoje lankote?
Atsakyti
Dorlana, jus kokiam mieste ieskot?
Pasaulyje menine gimnastika pazengusi, Lietuvos menine gimnastika gal nelabai stipri pasauliniam lygyje.
7 metai tikrai nevelu, yra pas mus nuo 10 metu pradejusiu, o dabar sekmingai atstovaujanciu Lietuvai pasaulio varzybose. Tik kad vaikas butu gabus ir turetu noro ir uzsispyrimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 12 liepos 2013 - 13:18
QUOTE(Jurina @ 2013 07 12, 14:16)
Dorlana, jus kokiam mieste ieskot?
Pasaulyje menine gimnastika pazengusi, Lietuvos menine gimnastika gal nelabai stipri pasauliniam lygyje.
7 metai tikrai nevelu, yra pas mus  nuo 10 metu pradejusiu, o dabar sekmingai atstovaujanciu Lietuvai pasaulio varzybose. Tik kad vaikas butu gabus ir turetu noro ir uzsispyrimo.

Na,jeigu visai nematyciau gabumu tai apie gimnastika nesnekeciau. Ji vos ne nuo pat gimimo lankstosi,kopijuoja judesius,pati ismoksta,soka. Vat sunus 4 metus lanke sportine gimnastika. Nors ir nemazai buvo ismokes,bet teko viska mest. Neturi jis tam gabumu. Aisku, butina kad treneriai ivertintu,bet jeigu ne i gimnastika atiduoti,tai lieka tik cirkas lotuliukas.gif
Mes is Vilniaus. O gal kas zino ar netoli kauno gatves buvusi menines gimnastikos mokykla dar veikia? Mes gyvenam netoli stoties. Tai i pasilaicius vazyneti butu toloka.
Atsakyti
QUOTE(dorlana @ 2013 07 14, 12:22)
Na,jeigu visai nematyciau gabumu tai apie gimnastika nesnekeciau. Ji vos ne nuo pat gimimo lankstosi,kopijuoja judesius,pati ismoksta,soka. Vat sunus 4 metus lanke sportine gimnastika. Nors ir nemazai buvo ismokes,bet teko viska mest. Neturi jis tam gabumu. Aisku, butina kad treneriai ivertintu,bet jeigu ne i gimnastika atiduoti,tai lieka tik cirkas lotuliukas.gif
Mes  is Vilniaus. O gal kas zino ar netoli kauno gatves buvusi menines gimnastikos mokykla dar veikia? Mes gyvenam netoli stoties. Tai i pasilaicius vazyneti butu toloka.

Tai tada Žirmūnai VRM-Antakalnis Sigita Mackonienė arba Rasa Židonienė, Erika Čipkienė Priešais Ozo PC dirba, nepamenu kaip mokykla vadinas. Kitų variantų kaip ir nėra Vilniuj iš rimtesnių.
Atsakyti