Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė ir sportinė gimnastika

Yra be galo aktuali man sita tema,nes mano mazoji nuo 3 metu man zyrzia kad nori lankyti gimnastika. smile.gif ...bet lemema zodi turejo tarti dukra smile.gif jai jau 7 smile.gif .....man rodos kad jus per ilgai galvojate.....mano mazoji irgi 2-3 metu vartesi nuo lovu dare saltus ir ttt..kai jai suejo 4 as jokiu lememu zodziu is savo dukros nelaukiau o suvokiau kad vaika reikia isbandyti ir nuvesti ten kur vartos ir lankstos smile.gif ...taip ir padariau,vedziau bet kur kad tik ja priimtu i sporto centa smile.gif ..paskambinau,pasiteiravau...sako veskit ir paziuresit kur ja priims ar i sportine ar i menine... blink.gif ..nieko su tuo bendro neturejau,bet del savo judrios mergaites ejau...ir papuolem i menine(apie kurie jokio zalio supratimo neturejau)....dbr nesigailiu...jai prilipo,patiko,ir patinka..dirba stengias...o as megaujuos jos darbais....o jusu mergaitei jau 7 ir vis neapsisprendziat ka daryti doh.gif ..nors nuo mazens lanksti? cia pagalbos nerasit mirksiukas.gif ...reikia eiti ir daryti tai ka jaucia jusu mamos sirdis,o ne klausti ir laukti kol kas jus pagirs uz toki besirupinima savo vaikuciu smile.gif ....taigi sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulynas @ 2013 07 19, 15:51)
Yra be galo aktuali man sita tema,nes mano mazoji nuo 3 metu man zyrzia kad nori lankyti gimnastika.  smile.gif ...bet lemema zodi turejo tarti dukra smile.gif  jai jau 7 smile.gif .....man rodos kad jus per ilgai galvojate.....mano mazoji irgi 2-3 metu vartesi nuo lovu dare saltus ir ttt..kai jai suejo 4 as jokiu lememu zodziu is savo dukros  nelaukiau o suvokiau kad vaika reikia isbandyti ir nuvesti ten kur vartos ir lankstos smile.gif ...taip ir padariau,vedziau bet kur  kad tik ja priimtu i sporto centa smile.gif ..paskambinau,pasiteiravau...sako veskit ir paziuresit kur ja priims ar i sportine ar i menine... blink.gif ..nieko su tuo bendro neturejau,bet del savo judrios mergaites ejau...ir papuolem i menine(apie kurie jokio zalio supratimo neturejau)....dbr nesigailiu...jai prilipo,patiko,ir patinka..dirba stengias...o as megaujuos jos darbais....o jusu mergaitei jau 7 ir vis neapsisprendziat ka daryti doh.gif ..nors nuo mazens  lanksti?  cia pagalbos nerasit mirksiukas.gif ...reikia eiti ir daryti tai ka jaucia jusu mamos sirdis,o ne klausti ir laukti kol kas jus pagirs uz toki besirupinima savo vaikuciu smile.gif ....taigi sekmes 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif mes tai i gimnastika papuolem visai atsitiktinai,nebuvo ji man judri ir nesivartaliojo,nei nesuprato 4.5 metu kad lanko gimnastika,sakydavo-einam i sale. Bet jei nuo mazens vaikas nori ir tevai tai mato-nelaukit kol vaikas pats suvoks ko is tiesu nori,reik biski pastumet! Na bet vistiek linkiu jum sekmes ir kad tai nesibaigtu burelio lygiu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif uzvede mane dorlana....tikiuos kad ji savo dukryte vis delto nuves i sale..nes 7 metukai dar nevelu..o 8m jau gali buti ir velu unsure.gif ...taigi,linkiu jai sekmes ir jos mergytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorlana @ 2013 07 14, 11:22)

Mes  is Vilniaus. O gal kas zino ar netoli kauno gatves buvusi menines gimnastikos mokykla dar veikia? Mes gyvenam netoli stoties. Tai i pasilaicius vazyneti butu toloka.

ten liko tik sportine.
Atsakyti
http://www.manodrabu...stiumeliai?ch=u
NORINCIOMS PAPUOSTI SPORTININKES
mielos mamytes rekomenduoju apsilankyti ir issirinki savo mergaitems firminius triko sportinei ir meninei gimnastikai thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites,arteja naujas sezonas,vel bus klausimu ,kas ir kur ...
Man rekomendavo ,kaip labai faina trenere Tatjana Vilniuje.Uzsiemimai ivairioms amziaus grupems.As saviske vesiu:))

https://sites.google...kavilniuje/home
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 18 rugpjūčio 2013 - 19:25
QUOTE(dasta @ 2013 08 18, 20:24)
Labas mergaites,arteja naujas sezonas,vel bus klausimu ,kas ir kur ...
Man rekomendavo ,kaip labai faina trenere Tatjana Vilniuje.Uzsiemimai ivairioms amziaus grupems.As saviske vesiu:))

https://sites.google...kavilniuje/home

Maciau tavo Sofija jau ir krepseli gera daro it vos ne ant pilnos virvutes sedi thumbup.gif Sakei nuo 4 pradesit,bet matau jau laikas anksciau ieit i ta virtuve smile.gif Maniske tai jau svajoja apie nauja kostiumeli,cia jau lyga lotuliukas.gif Turi nauja ir neuzilgo nori dar naujesnio
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2013 08 18, 21:07)
Maciau tavo Sofija jau ir krepseli gera daro it vos ne ant pilnos virvutes sedi  thumbup.gif Sakei nuo 4 pradesit,bet matau jau laikas anksciau ieit i ta virtuve  smile.gif  Maniske tai jau svajoja apie nauja kostiumeli,cia jau lyga  lotuliukas.gif  Turi nauja ir neuzilgo nori dar naujesnio

Atsirado trenere ,kuri su lelytem dirba ,tai ir eisim,nes treniruojasi namie,vis nori kur persilenkti ,man baisu,as jau ir baruosi ,dar kakliuka nusisuks.gales saleje su tikra trenere lankstytis.Mes ,jeigu ir nepriimtu i gimnastika ,vel eitume i AFL.lt .Nepagailesiu geru zodziu treneriui ,jau uzsiemimai kokie fantastiski vaikams.Tik ,kad maniske viena tarp berniuku ten smile.gif gimnastikoje kazkaip viskas mergaitiskiau.
Del sukneliu,tai maniske jas irgi megsta,visada persirengia treniruotems,blogiausia ,kad ir nenusirengia po to,tik su triko ir laksto.Tas juodas trikiukas tai dar seses buvo ,jam jau 9metai kokie,net nemaniau ,kad kada nors vel pasitarnaus smile.gif Nu mergaites yra mergaites,puostis reikia.
Kaip stovykla Klaipedoje,ar patiko Jums?

Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2013 08 18, 22:06)
Atsirado trenere ,kuri su lelytem dirba ,tai ir eisim,nes treniruojasi namie,vis nori kur persilenkti ,man baisu,as jau ir baruosi ,dar kakliuka nusisuks.gales saleje su tikra trenere lankstytis.Mes ,jeigu ir nepriimtu i gimnastika ,vel eitume i AFL.lt .Nepagailesiu geru zodziu treneriui ,jau uzsiemimai kokie fantastiski vaikams.Tik ,kad maniske viena tarp berniuku ten smile.gif gimnastikoje kazkaip viskas mergaitiskiau.
Del sukneliu,tai maniske jas irgi megsta,visada persirengia treniruotems,blogiausia ,kad ir nenusirengia po to,tik su triko ir laksto.Tas juodas trikiukas tai dar seses buvo ,jam jau 9metai kokie,net nemaniau ,kad kada nors vel pasitarnaus smile.gif Nu mergaites yra mergaites,puostis reikia.
Kaip stovykla Klaipedoje,ar patiko Jums?

Na smagu tavo Sofija labai nori pati,o ne tai kad teveliai stumia. O Klaipedos stovykla tai buvo kaip pragaras,nes maniske vaziavo su temperatura. Is pradziu neisleidau,kai daiktai isvaziavo jei 39.4 buvo palaukem biski ir isleidau 37.2,bet kol davaziavo jau 38.4 buvo Na tai tokia ten ir stovykla buvo-slampinejo bejiege verysad.gif Skambina-ar galiu ibrist i jura? Ar galiu ledu paragaut,jau nera temperaturos! na skaiciavo kiek dienu liko iki stovyklos pabaigos,o paskutines dienas valandom skaiciuodavo,sunku jai buvo po ligos. Bet sake ta trenere is Ukrainos tik Kauna kitiem metam pakviete,matyt mergaites rimtai dirbo thumbup.gif
Paciai idomu,kiek mergaites pasitempe,nes dirbo tikrai rimtai. Dabar dar turi poilsio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinarad: 18 rugpjūčio 2013 - 22:08
QUOTE(dinarad @ 2013 08 18, 23:01)
Na smagu tavo Sofija labai nori pati,o ne tai kad teveliai stumia. O Klaipedos stovykla tai buvo kaip pragaras,nes maniske vaziavo su temperatura. Is pradziu neisleidau,kai daiktai isvaziavo jei 39.4 buvo palaukem biski ir isleidau 37.2,bet kol davaziavo jau 38.4 buvo Na tai tokia ten ir stovykla buvo-slampinejo bejiege  verysad.gif  Skambina-ar galiu ibrist i jura? Ar galiu ledu paragaut,jau nera temperaturos! na skaiciavo kiek dienu liko iki stovyklos pabaigos,o paskutines dienas valandom skaiciuodavo,sunku jai buvo po ligos. Bet sake ta trenere is Ukrainos tik Kauna kitiem metam pakviete,matyt mergaites rimtai dirbo  thumbup.gif
Paciai idomu,kiek mergaites pasitempe,nes dirbo tikrai rimtai. Dabar dar turi poilsio

Vajeeeee....eina sau,kaip sunku turejo buti serganti vaika isleisti ir dar sportuoti...isivaizduoju ir norisi ir nelabai mamai.Pernai man buvo taip su viduriniaja poilsio stovykloje ,isleidau su temperatura,o pasirodo susirgo STOMATITU kita diena,o tai uzkreciama liga.Dar po to po poros savaiciu ir jos drauges kambariokes persirgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2013 08 18, 23:49)
Vajeeeee....eina sau,kaip sunku turejo buti serganti vaika isleisti ir dar sportuoti...isivaizduoju ir norisi ir nelabai mamai.Pernai man buvo taip su viduriniaja poilsio stovykloje ,isleidau su temperatura,o pasirodo susirgo STOMATITU kita diena,o tai uzkreciama liga.Dar po to po poros savaiciu ir jos drauges kambariokes persirgo doh.gif

na maniskei tai per prakaita viskas isejo,bet dar kai isleidau pora dienu vakarais karsciodavo,paskui prasimuse -reik dirbt. ne i kurorta vaziavo lotuliukas.gif Kratais su asarom man skambindavo,nu visko buvo.Bet sake geriausias laikas kai pasibaigdavo treniruotes,tada ir i boulinga vaziuodavo,ir prie juros,prie ezero su pirtim. Aisku daug ko sau negalejo leist,nes sirgo. O treniravosi nuo 9 ryto iki 5 vakaro,tik pavalgyt isleisdavo.Bet gryzus rode sokius-ka ismoko.Matau-patenkinta.
Papildyta:
Egliuke,tavo mergaite is vyresniu-papasakok kaip ten su tais lankais yra? Nuo keliu metu reik keist lanka? Cia gal pagal ugi? Dabar norim uzsisakyt kaspina-yra 5 metru ir 6 metru Kaip suprantu mum 5 metru reikia,o nuo kada buna 6?
maniske visada budavo 150,apakau kai is poliklinikos gryzo sako as 157!Vajetau doh.gif maniau jau nustojo augt taip greitai ir vel....Dasta,manau mes si sezona tokiais tempais neisiterpsim i ta ruzava doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinarad: 18 rugpjūčio 2013 - 23:14
QUOTE(dinarad @ 2013 08 19, 00:07)
Dasta,manau mes si sezona tokiais tempais neisiterpsim i ta ruzava  doh.gif

Sausio -Vasario menesi(lyg ) bus kaip ir 2 metai suknelei,tai kaip ir norma smile.gif
Praejusi sezona varzybu mazai buvo ,tai gaila truputi.

Atsakyti