Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

QUOTE(Green tea* @ 2013 02 15, 10:24)
Suprantu, kad nejauku, bet gal mamai neatrodytum kaip priešas (dar klausimas, ar atrodai), jei dažniau pabūtumėt visi?

Che che, džiaugiamės abu. Iš tiesų, tai jau pamiršom ką tas atstumas reiškia  blush2.gif Vėl tpfu tpfu tpfu  biggrin.gif

Gal TB nori pašnekėt akis į akį apie atstumą, tikėkimės  4u.gif

Man ir nejauku pas MB kaime buna, bet reikia gi kazkaip prasilauzt blush2.gif O kai jis ilgesniam laikui atvaziuoja i Lietuva, tada daznai tenka ten lankytis ax.gif

Dziaugiuosi su jumis wub.gif Ech...net pavydu blush2.gif

O ne, MB dar apie tai nekalba doh.gif Cia as gal dazniau iniciatore tokiu pokalbiu bunu unsure.gif Bet pavargstu ir nuo to iniciatyvumo doh.gif

QUOTE(mergelike03 @ 2013 02 17, 21:07)
abiga ir sachar tikiuosi abi savaitgali praleidote puikiai  mirksiukas.gif

O mums su MB sunkios dienos. Ilgimes labai vienas kito. Kai pasakiau, kad dar nepraejo 2 savaites kai tu isvaziaves tai, net nepatikejo doh.gif  Sako, kad turetu buti daugiau biggrin.gif

Mes ilsejomes visa savaitgali - tusti namai buvo, tai lova, sofa, lova, sofa lotuliukas.gif

Na pradziai visad sunkiausia buna 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na taip pradzia ir dar mums bent jau tai pabaiga buna sunkiausia blush2.gif
O jau vakar ant MB kaip uzpykau, jis su savo ex susirasinejo, nes turejo paimti jos kontaktus. Tai mes kalbejom, o jis jai rase. Tai jeigu klausi ka raso ir ka jam atraso tai pasako, o jeigu neklaustum tai ir nesakytu doh.gif Paskui dar vakare kazkaip issidave, kad ji dar jam parase "kad kai busi prisijunges tai noreciau pabendraut". Tai jis man ir sako ar galesiu, sakau tai jai labai nori tai gali blink.gif Bet jau pikta buvau tai jis suprato sako gi ne ne juokaunu doh.gif Na ziuresim kaip cia bus, parvaziuos tai man atrodo junks man savo skaipa ir teks viska skaityti g.gif

O as matyt prisikalbejus busiu, kad stiprus mano imunitetas ir as nesirgsiu lotuliukas.gif Tai va jau antra diena kaip gerkle nezmoniskai skauda siandien dar ir koset pradejau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, su MB buvo tikrai nuostabu pabut, kad ir tikrai truko buvimo dviese, o jo mama viska nori kontroliuoti ir viskas jai trukde; pradedant nuo to, kad sedejom apsikabine, nejom is namu, baigiant klausimais ar nesilaukiu biggrin.gif Na bet vis tiek noris tiket, kad ji susitaike, jog mes kartu, neprisnekejo man isvaziavus kokiu nesamoniu , kurios paveiktu MB.

Mergelike, kadangi jis net ir tavo leidimo paprase susirasyt su eks, tai manau, kad nera ko nerimauti is jo puses. O kada jis grizta? smile.gif
Atsakyti
na ir aš susidūriau su atstumu, bet pas mane situacija kitokia su vaikinu jau kaip ir 2 metai kartu, visas dienas leisdavome kartu, ilgiausiai nesusitikdavom kokias 2 dienas,o dabar jis išvyko į užsienį dirbt ir ant vasaros griš, atrodo jau to laiko nedaug iki vasaros bet pagalvojus kad jo nematysiu tiek tiesiog varo i depresiją, tuo labiau esu labai jautri tai verkiu išvien, nes kiekviena smulkmena atrodo primena jį verysad.gif cray.gif nei sms susirašyt negalim tik per skype biški vakare, žinau, palyginus su meile per atstumą kuri trunka 4 metus ir daugiau tai čia šnipštas, bet visgi tris mėnesius žmogaus kurį labai myli negalėt realiai pamatyt tiesiog varo i depresiją, gal galit kas patart kaip iškęst šį laikotarpį? ką daryt kad mintys būtų pozityvesnes ir nereiktų tiek raudot unsure.gif
Atsakyti
Manau, del to ir sunku, kad buvot tokie neisskiriami, pripratot but salia. Maziau skaiciuok dienas ir stenkis nesikankinti. Juk bendraujat ir kai tas laikas baigsis vel busit kartu rolleyes.gif O iki vasaros ne karto nesusitiksit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 02 20, 21:02)
Manau, del to ir sunku, kad buvot tokie neisskiriami, pripratot but salia. Maziau skaiciuok dienas ir stenkis nesikankinti. Juk bendraujat ir kai tas laikas baigsis vel busit kartu  rolleyes.gif O iki vasaros ne karto nesusitiksit?  4u.gif

na taip pati tai suprantu labai tikiuosi kad per savaitę apsiprasiu su šia mintimi unsure.gif vat kad nei karto, aš būčiau ramesnė jei bent kartą į mėnesį galėčiau su juo susitikt, bet kadangi skiria pora tūkstančių kilometrų mus tai niekaip nepavyks, nes man mokslai o jam darbas be išeiginių verysad.gif o tos dienos dabar taip lėtai bėga, atrodo kad laikas sustojęs savo vietoje verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites ax.gif

abiga labai smagu uz jus abu 4u.gif Linkiu daugiau tokiu graziu susitikimu bigsmile.gif O del jo mamos maziau kreip demesi ir megaukis MB, na bet del tu sneku ir blogos itakos MB man nepatinka, kadangi ir pas mus panasu schmoll.gif

burbuliukas sveika prisijungus 4u.gif O pamirsti MB man padeda uzsiemimai, ypac dabar mokslai. Dar labai daznai galvoju apie ji ir apie musu buvima kartu tai bent jau man padeda mirksiukas.gif

Na taip MB paprase ar gali bendraut su ja, bet tik del kontaktu, o daugiau nenoriu, kad jie susirasinetu. schmoll.gif Matyt pavydi esu, kas mano tai mano lotuliukas.gif
Papildyta:
Pamirsau dar parasyti biggrin.gif Per Velykas planuoja grizti mirksiukas.gif
Atsakyti
mergelike,

na apie jį galvodama tai susigraudinu išvien tai stengiuos daug laiko skirti mokslams ir sportui, tas padeda pamiršti. Bet vat susidūriau su kita problema kad visai neišsimiegu, visos mintys lenda į galvą o jei užmiegu tai ir tai kažkaip prabudinėju visa net šlapia lyg nuo košmaro, tai maukiu valerijona kaip nežinau ką unsure.gif

o dėl eks, tai teisingai elgies. aš ir niekada gyvenime neleisčiau bendraut vaikinui su savo ex, man visuomet būna mintis kad seni jausmai gali atgimti blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, greiciau tas penktadienis doh.gif Nors ir savaitgali poilsio nenusimato - vaziuoju pas tevelius doh.gif

abiga, isivaizduoju kaip nervuoja, kai tokie itempti santykiai su TB mama, laikykis 4u.gif

mergelike03, kaip smagu, kad neuzilgo TB gris thumbup.gif Nei nepajusi kaip tas laikas praskrido, nes ziuriu uzsikasus pakankamai savo veikloje mirksiukas.gif

burbuliukas995, sveika prisijungus 4u.gif Pacioj pradzioj nesitikek, kad lengva bus, ipac kai visad kartu budavot, bet palaipsniui priprasi. Svarbu neuzsisedeti ir neuzsiliudeti 4u.gif
Atsakyti
Labas,mergaites 4u.gif

Ateinu pasiguosti... Tik vyras isvaziavo,isejau viena ir kaip drebiausi ant ledo,dar siandien visus sonus skauda doh.gif Va kaip sunku,kai niekas neprilaiko blush2.gif
Todel mazai prie kompo sedziu,gulineju per diena,tik vakare isijungiu,kad su vyru paplepeti.

Ka galiu pasakyti,ne mano vienos pastebejimas toks. Jei skaiciuoji dienas,tada laikas labai suleteja,tik sunkiau laukti. Geriau uzsikrauti darbais,visada kazka veikti ir tada nebelieka vietos liudnoms mintims. Taigi,visoms linkiu,kad ne tik rankos uzimtos butu,bet ir galvoje neliktu vietos ir laiko liudesiui. Ne i kara isleidziam tuos savo vyrus,ner cia ko verkti mirksiukas.gif
Atsakyti
vat žinokit jau po biški po biški apsiprantu, stengiuos galvot pozityviau, vis galvoju "va kai susitiksim kaip šilta smagu vasariška bus..." ax.gif ir dar kai tik laisvas laikas tai kimbu į sportą nusikalu kad net minčių nekyla apie liūdesį bigsmile.gif aišku širdy dar taip maudžia nežinau toks keistas jausmas bet dar per skype susiskambinom tai iš džiaugsmo imu švytėti biggrin.gif
Atsakyti
prsičiulbėjau, kaip tik diena taip nauja streso dozė. tikėjaus tikėjaus kad ant gegužės pabaigos gryš taip pasirodo dar mėnesį laukt reiks jau dabar apie liepą kalba... verysad.gif bandysiu kažkaip atkalbėt g.gif
Atsakyti