čia visai kitas dalykas, nei čia jo aistra nei ką, tiesiog užsimanė ir tiek, aš jį pažįstu kaip nuluptą, jis tuom kart pasidžiaugs ir atsibos, nes jau taip daug kartų buvę

O neee, kaip dabar sunku, vėl mėnėsį-du laukti susitikimo ir beveik nebendrauti, nes abu būsim vis labiau užsiėmę

QUOTE(Novatorė @ 2013 04 06, 20:00)
O neee, kaip dabar sunku, vėl mėnėsį-du laukti susitikimo ir beveik nebendrauti, nes abu būsim vis labiau užsiėmę

nepergyvenk, viskas bus gerai

QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 04 07, 10:54)
nepergyvenk, viskas bus gerai
aš jau 2 mėnesius pralaukiau, liko dar 2
o jau stogas važiuoja žiauriai..

Laukiu nesulaukiu, kol būsim kartu, nes dabar jei ir susitinkam porai dienų, tai yra beveik kaip niekas, po tiek nesimatymo laiko viskas kaip iš naujo, reikia vėl priprasti vienam prie kito

Sveikutes
Pas mane nusimato dideli pasikeitimai artimiausiu metu. Vakar nunesiau pareiskima del iseimo is darbo, paskutine diena 26 atidirbu ir laisva
pradziai kraustausi atgal i teviske, pas tevelius porai savaiciu, o tada ziuresim, gal MB pagaliau normaliai igarsins savo pasiulyma pas ji kraustytis, jei ne ziuresius darbo kur kitur

QUOTE(sachar @ 2013 04 10, 07:08)
Sachar, džiugu labai dėl Tavęs!

QUOTE(sachar @ 2013 04 10, 08:08)
Oho

Po menesio isvyksiu i uzsieni,nes neberandu cia normalaus darbo, o nenormalus Lietuvoje mazai apmokamas...Draugaujame jau 8metus.Kartu gyvename 3metus jau..Jis negali kartu vaziuot,nes turi darba ir nenori prarast ypac,kad kol kas isvykstu tik 3-4men. Tai pirmas musu issiskirymas per tiek metu. Labai bijau,kad santykiai neatsaltu kol manes nebus.Dar neisvaziavau,o jau ilgiuosi.Ir kausto baime,kad neistversiu be jo. Turbut as kvaila

Merciuke, na ir komplikuota situacija. O kodėl nenori dirbti kad ir 'nennormalaus' darbo? Ir, beje, kas tau yra normalus darbas?
Linkiu sėkmės Jums
Linkiu sėkmės Jums

QUOTE(Novatorė @ 2013 04 11, 19:05)
Merciuke, na ir komplikuota situacija. O kodėl nenori dirbti kad ir 'nennormalaus' darbo? Ir, beje, kas tau yra normalus darbas?
Linkiu sėkmės Jums
Linkiu sėkmės Jums

Normalus,pagal profesija,toks darbas,kuris butu malonus man,taciau neturiu patirties ir niekur nepriima...O nenormalus,tai tas, kur nereikia didelio issilavinimo,kad priimtu,bet tave tai zlugdo..Juk uzsieny as galiu dirbt toki darba uz daug didesni atlyginima,o ne uz 800-1000lt.
Abu priemem sprendima,taciau man jau db sunku

Sveikos, kaip gyvenat? Merciuke, laikykis, bendravimas per atstuma ines nauju veju santykiuose. Sunku pradzioj, nes tikriausiai nebuvot atskirai ilgesni laika.
Sachar, kaip dziugu del Taves, juolab, darbas visada buvo itemptas is to, ka rasydavai, tai sprendimas i gera. Kas paskatino, jei ne paslaptis? Ar TB apsidziauge?
Sachar, kaip dziugu del Taves, juolab, darbas visada buvo itemptas is to, ka rasydavai, tai sprendimas i gera. Kas paskatino, jei ne paslaptis? Ar TB apsidziauge?

QUOTE(merciuke @ 2013 04 12, 01:28)
Normalus,pagal profesija,toks darbas,kuris butu malonus man,taciau neturiu patirties ir niekur nepriima...O nenormalus,tai tas, kur nereikia didelio issilavinimo,kad priimtu,bet tave tai zlugdo..Juk uzsieny as galiu dirbt toki darba uz daug didesni atlyginima,o ne uz 800-1000lt.
Jeigu važiuojat į užsienį dirbti nenormalaus darbo, tai paskaičiuokit ne tik atlyginimą, o ir pragyvenimo kainą. Minimalus atlyginimas = +/- minimalus pragyvenimas visur.