Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

čia visai kitas dalykas, nei čia jo aistra nei ką, tiesiog užsimanė ir tiek, aš jį pažįstu kaip nuluptą, jis tuom kart pasidžiaugs ir atsibos, nes jau taip daug kartų buvę smile.gif
Atsakyti
O neee, kaip dabar sunku, vėl mėnėsį-du laukti susitikimo ir beveik nebendrauti, nes abu būsim vis labiau užsiėmę sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 04 06, 20:00)
O neee, kaip dabar sunku, vėl mėnėsį-du laukti susitikimo ir beveik nebendrauti, nes abu būsim vis labiau užsiėmę sad.gif sad.gif sad.gif

nepergyvenk, viskas bus gerai 4u.gif aš jau 2 mėnesius pralaukiau, liko dar 2 doh.gif o jau stogas važiuoja žiauriai..
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 04 07, 10:54)
nepergyvenk, viskas bus gerai  4u.gif  aš jau 2 mėnesius pralaukiau, liko dar 2  doh.gif  o jau stogas važiuoja žiauriai..

Laukiu nesulaukiu, kol būsim kartu, nes dabar jei ir susitinkam porai dienų, tai yra beveik kaip niekas, po tiek nesimatymo laiko viskas kaip iš naujo, reikia vėl priprasti vienam prie kito biggrin.gif Atitolstam šiek tiek, kadangi mažai bešnekam, pamirštu, kokia jo kasdienybė, problemos ir pan. BEt nieko, gi ne 5 metus laukti, tikiuos, tik porą mėnesių smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pas mane nusimato dideli pasikeitimai artimiausiu metu. Vakar nunesiau pareiskima del iseimo is darbo, paskutine diena 26 atidirbu ir laisva bigsmile.gif pradziai kraustausi atgal i teviske, pas tevelius porai savaiciu, o tada ziuresim, gal MB pagaliau normaliai igarsins savo pasiulyma pas ji kraustytis, jei ne ziuresius darbo kur kitur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2013 04 10, 07:08)
jei ne ziuresius darbo kur kitur  ax.gif

Sachar, džiugu labai dėl Tavęs! smile.gif Tikiuos, su TB irgi viskas bus gerai! Tai 'atostogos' nusimato? Sakai, jei nieko nepasiųlys, tada darbo ieškosies? Kodėl ne dabar? ohmy.gif Nebijai, kad gali užtrukti darbo paieškos labai ilgai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novatorė: 10 balandžio 2013 - 11:18
QUOTE(sachar @ 2013 04 10, 08:08)

Oho bigsmile.gif Linkiu, kad didieji pokyčiai atneštų džiaugsmo ir būtų tik į gerą mirksiukas.gif
Atsakyti
Po menesio isvyksiu i uzsieni,nes neberandu cia normalaus darbo, o nenormalus Lietuvoje mazai apmokamas...Draugaujame jau 8metus.Kartu gyvename 3metus jau..Jis negali kartu vaziuot,nes turi darba ir nenori prarast ypac,kad kol kas isvykstu tik 3-4men. Tai pirmas musu issiskirymas per tiek metu. Labai bijau,kad santykiai neatsaltu kol manes nebus.Dar neisvaziavau,o jau ilgiuosi.Ir kausto baime,kad neistversiu be jo. Turbut as kvaila doh.gif
Atsakyti
Merciuke, na ir komplikuota situacija. O kodėl nenori dirbti kad ir 'nennormalaus' darbo? Ir, beje, kas tau yra normalus darbas?
Linkiu sėkmės Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 04 11, 19:05)
Merciuke, na ir komplikuota situacija. O kodėl nenori dirbti kad ir 'nennormalaus' darbo? Ir, beje, kas tau yra normalus darbas?
Linkiu sėkmės Jums smile.gif

Normalus,pagal profesija,toks darbas,kuris butu malonus man,taciau neturiu patirties ir niekur nepriima...O nenormalus,tai tas, kur nereikia didelio issilavinimo,kad priimtu,bet tave tai zlugdo..Juk uzsieny as galiu dirbt toki darba uz daug didesni atlyginima,o ne uz 800-1000lt.
Abu priemem sprendima,taciau man jau db sunku verysad.gif O sedet namie ir nieko nedaryt ne man,ypac neturim vaikuciu dar..O ir jiems turet pinigeliu reikia.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip gyvenat? Merciuke, laikykis, bendravimas per atstuma ines nauju veju santykiuose. Sunku pradzioj, nes tikriausiai nebuvot atskirai ilgesni laika.

Sachar, kaip dziugu del Taves, juolab, darbas visada buvo itemptas is to, ka rasydavai, tai sprendimas i gera. Kas paskatino, jei ne paslaptis? Ar TB apsidziauge? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merciuke @ 2013 04 12, 01:28)
Normalus,pagal profesija,toks darbas,kuris butu malonus man,taciau neturiu patirties ir niekur nepriima...O nenormalus,tai tas, kur nereikia didelio issilavinimo,kad priimtu,bet tave tai zlugdo..Juk uzsieny as galiu dirbt toki darba uz daug didesni atlyginima,o ne uz 800-1000lt.

Jeigu važiuojat į užsienį dirbti nenormalaus darbo, tai paskaičiuokit ne tik atlyginimą, o ir pragyvenimo kainą. Minimalus atlyginimas = +/- minimalus pragyvenimas visur.
Atsakyti