Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

QUOTE(Novatorė @ 2013 03 25, 16:06)
Įdomiai jūs. Sakau ir aš taip, bet, dar galima prilaižyti, ir visai nemažai wink.gif Nebent viską puikiai ir taip moki... Mes tai jau nuo vasario vidurio, berods, kartojam matematiką ir istoriją(tik penktadieniais).

Nebe į temą mes visai ;D
Atsakyti
Labas, mergytes biggrin.gif

Kaip sventes praleidot? biggrin.gif MB atskristi sventem negalejo, tai si savaitgali laukiu ax.gif o dar ligos vel kabinasi, jau sloguoju ir paciaudziu unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

kaip tylu,ramu g.gif
oj tos šventės..apsiryjimo metas... biggrin.gif namie valgai, nueini kitur irgi valgai, pas močiutę dar pavalgai...beprotybė biggrin.gif čia vadinasi tobulinu figūrą vasarai biggrin.gif

šiaip nieko naujo, vis ilgiuosi saviškio, net gaila pasidaro kai susiskambinam, visas net sukritęs iš nuovargio, nes be išeiginių dirba nuo 6h ryto iki 5h vakaro... unsure.gif
Atsakyti
O man šventės praėjo nuostabiai! 6 dieneles praleidau su mylimuoju. Pradžioj, tik susitikus, buvo trintis, sunku man kažkodėl buvo, kažkoks atseit pesimizmas, net galvojau, kad gal jis nėra Tas, su kuriuo noriu praleisti gyvenimą, jis man netinka gal, bet grįžus pas jį smileysex.gif ir po to viskas po truputį grįžo į savo vėžias. Esu dabar kaip ant debesų, vis labiau ir labiau jį pažįstu ir įsimyliu... wub.gif Tos dienos su juo buvo pačios nuostabiausios, o ypač naktį, kai buvom namie tik mudu wub.gif 4u.gif Susipažinau su jo šeima. Dabar įdomu, ką jie apie mane šnekės biggrin.gif Taaaaaip džiaugiuosi visa šia kelione- kad ir tolima, kad ir brangi(visas išlaidas susumavus), kad ir pasipykdavom, kad ir liejau ašaras(dėl tam tikrų dalykų), bet viskas atsipirko su kaupu ir gavau tiiiieeeeek meilės.... Dabar nekantrauju sulaukti vasaros, kai tikėtina, kad būsim kartu ar bent jau daug arčiau, ir rudens, nuo kurio mokytis Vilniuje turėčiau, tad vis bent kiek arčiau būčiau wink.gif Et, aš laiminga! O kaip jūs? wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
MB jau grizes, praleidom kartu sekmadienio vakara ir pirmadieni, bet atstumo sumazejimo ne kiek nepajauciau - po darbo esu tiek pavargus, kad tik miegot norisi, net galvot negaliu, kad dar pas ji vaziuot, o jis savo ruoztu labai nepatenkintas nauja darbo vieta ir salygomis joje, keliasi 5 ryto, o veikti ka neturi:oh Nezinau, ar jis ilgai istvers, gal vel sugalvos grizt i gimtaji miesta. Noreciau, kad liktu del saves, o bendrai jei jo karjerai bus geriau grizt, tegul grizta, ka padarysi. Nuotaika mano nekokia ir del ziemos uz lango rolleyes.gif Guodzia tik tai, kad vel savaitgalis ateina thumbup.gif

Sachar, tai gal net smagiau, kad si savaitgali kartu praleisit, daugiau bus laiko vienas kitam nei butu per Velykas, kai visus reikia aplankyt ir pan.

Burbuliukas, TB turbut stengiasi kuo daugiau uzsidirbt per trumpesni laika, kad veliau jau galetumet but kartu ne per atstuma smile.gif

Novatore, o kaip tau atrodo, koki ispudi jo seimai sudarei? Kadangi laiminga, manau, kad gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, jau tos sventes, tai apsirijimo metas doh.gif Nors as ne namie buvau, pas drauge, tai stengiaus normuoti biski ta maista, bet sunkiai gavosi hihihi.gif Rodos pavalgai ir vel prie stalo kviecia doh.gif

Novatorė, smagu, kad taip gerai praejo tas laikas kartu wub.gif Net pavydu, as MB ilgiausiai matau 2-3 dienas blush2.gif

abiga, tikiuosi pripras jis prie to darbo ar ka kito bet arciau taves susiras mirksiukas.gif Mane ta ziema uz lango ir vargina, jau depresija kraunasi nuo salciu ir saules stokos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 04 04, 21:21)
Novatore, o kaip tau atrodo, koki ispudi jo seimai sudarei? Kadangi laiminga, manau, kad gera  mirksiukas.gif

Abiga, buvau daug internete prisiskaičiusi apie susitikimą su MB tėvais, kaip elgtis ir pan., kaip merginos jaudinasi, tačiau kad ir kaip keista, praktiškai nesijaudinau. O tai buvo todėl, kad mes su MB susitikom penktadienį, jis pasiėmė daiktus ir klausiu, kur dabar. Sako, namo, į gimtinę. Aš nustebau, nežinojau, ką sakyti, nes buvau nepasiruošusi, naktį visai nemiegojusi(po mergaitiško vakarėlio pas drauges) biggrin.gif Liko sakyti: "Okay" biggrin.gif Per tą maždaug valandą kelionės gi galėjau prisigalvoti atseit 'baimių', jaudulio, bet net įvažiavus į kiemą nemačiau reikalo 'myžt į kelnes' biggrin.gif Tądien susitikau su mama ir sese, tik kitądien su tėčiu, nes jis gyvena kaime. Per daug į draugus nelindau, tačiau dariau, ką reikėjo, mamikei tai padėdavau virtuvėj(aišku, man kaip pagalbininkei teko pirminio apdorojimo darbai biggrin.gif ), stengiaus būti mandagi ir paprasta- tiesiog savimi. O ką jau pagalvojo, tai nežinau smile.gif Nemanau, kad nepatikau, nes pavyzdžiui pas tėtį kaime teko gerokai pašeimininkauti ir virtuvėj, ir namus patvarkyti, mašinas nuvalyti nuo sniego, mylimojo mašiną iš vidaus išblizginti ir pan. Svarbu, buvo linksma. Su MB dažnai 'pasimušdavom', pasikybindavom, daug ir dažnai juokdavomės, vieną vakarą vienas kitą tušinukais paišėm besigrumdami, tad mano visos rankos ir veidas buvo išpaišyti, tačiau buvo verta, nes labai jau karštai bučiavo bepiešdamas wub.gif 4u.gif Bet labai nesiparinu dėl įspūdžio, nes žinau, kad esu pati sau faina, gyvenčiau ne su jo tėvais, o su pačiu MB biggrin.gif Na, išvažiuojant jo mama kvietė sugrįžti, nes atradom bendrų pomėgių biggrin.gif MB net juokėsi, sakė, "oi oi, draugės atsirado" lotuliukas.gif Kaip tik prieš valandėlę kalbėjom su MB, klausiau, ar mama nk apie mane nesakė. MB atskleidė, kad ji sakė, jog maniškis prisimena vaikystę su manim išdykaudamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novatorė: 04 balandžio 2013 - 21:13
Aš kartais taip susimąstau, kad mes juk į akis gi gražiai žiūrim, malonūs, draugiški, o jau kas už akių vyksta negali žinot unsure.gif bala žino ką ir tų vaikinų tėvai galvoja, gi nepasakys į akis, kad tu tokia ir anokia ir netinki mūsų sūneliui biggrin.gif
Na ir aš manau kad ir maniškio tėvam nesu didelis auksas biggrin.gif kadangi esu be proto reikli ir pedantiška, o kulinarija ir buvimas virtuvėj ne man, tai šios mano savybės užkniso ne vieną žmogų biggrin.gif gerai, kad vaikinas kulinaras,tai kai tekdavo vasarą pagyvent kartu tai aš namus kuopdavau o jis gamindavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 04 05, 11:52)
mes juk į akis gi gražiai žiūrim, malonūs, draugiški, o jau kas už akių vyksta negali žinot  unsure.gif bala žino ką ir tų vaikinų tėvai galvoja, gi nepasakys į akis, kad tu tokia ir anokia ir netinki mūsų sūneliui  biggrin.gif 

Nu jau... Nežinau kaip kiti, nežinau, kaip jo mama, bet bent jau aš nemačiau reikalo ir net nemoku apsimetinėti tokiais dalykais, tokiose situacijose g.gif O tu, ką, apsimetinėji? biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nemanau, kad tos mamos ir tėčiai tokie pikti ir žiaurūs, kad už nugaros apkalbinėtų ir vis jiems neįtiktum kažkuo. Čia filmuose, manau, taip daugiau būna. O šiaip dažniausiai jie geranoriškai nusiteikę. smile.gif
Aš kai pvz, pasižiūriu į savo tėvus, tai jiems tikriausiai vos ne kiekvienas įtiktų, jei aš tą vaikiną tikrai mylėčiau. Juk man reikės su juo gyventi, o ne jiems. Gal jeigu jau ten matytų, kad nieko gero tas mano bernas, tai pasakytų "žinok, pagalvok dar gerai", bet vis tiek nesakytų palikt jį, skirtis ar dar kažką, nes tai grynai mano sprendimas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 05 balandžio 2013 - 15:06
Novatore, ne, neapsimetinėju mirksiukas.gif
tiesiog manau, kad pasitaiko tokių dalykų smile.gif

bet čia va vėl ne į tema biggrin.gif
maniškis užsigeidė keturratį pirktis ir nesugebu niekaip atkalbėt biggrin.gif kaip man jam įkrėst į makaulę proto, kad jam pinigų reikia studentiškam gyvenimui ir mokslams, kad tėvam taip sunku nebūtų... g.gif o jis tik sako "nepavydėk, taigi ir tau duosiu pavažinėt" biggrin.gif kaip mažas vaikas pirmą kart pinigus užsidirbantis..arba jam jau darbas susuko galvelę..
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 04 05, 20:19)
maniškis užsigeidė keturratį pirktis ir nesugebu niekaip atkalbėt  biggrin.gif  kaip man jam įkrėst į makaulę proto, kad jam pinigų reikia studentiškam gyvenimui ir mokslams, kad tėvam taip sunku nebūtų...  g.gif

Na, bus tų pinigų iš kitos pusės... Jis galbūt tam daug ir dirbo, kaupė, svajojo, gal tai jo didelė aistra, o tu atkalbinėji? smile.gif Nenustebčiau, jei po kelių metų maniškis pasiryžtų pirkti mašiną, apie kurią labai svajoja, nors aš gal sakyčiau, kad vestuvėms, namams ar vaikeliui galėtume pataupyti... Juk jis tam ir dirba, juk jis apie tai ilgai svaigsta, o ir pačiai būtų malonu naujam automobily sėdėt, jam tai būtų didžiulis pasigėrėjimas, pasididžiavimas, tuo tarpu ir man, o man už tai, kad nepriekaištavau irgi būtų gerai smileysex.gif ax.gif sunglasses2.gif thumbup.gif O ir pati norėčiau vasarą dirbti brangiam dalykui, kurio seniai noriu, tačiau pastaruoju metu ypač užsigeidžiau. NORS ant nosies stojimas ir mokslai... Esmė tokia, kad nepatariu tau jo atkalbinėti smile.gif Nebent tik nebūtų, kur juo važinėti, kur laikyti ar jis tiesiog bus apleistas biggrin.gif Žodžiu, leisk jam spręsti wink.gif
Atsakyti