Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

Sveikos 4u.gif

Sachar kantrybes ir pasiryzimo tau! rolleyes.gif
abiga nesijaudink jau tuoj turetumet buti vienas arciau kito 4u.gif 4u.gif
Jums merginos novatore ir burbuliukas sekmes sportuojant thumbup.gif As tai tinklini zaidziu, super sportas! bigsmile.gif

Na ka maniskis jau sestadieni gryzta, kaip laukiu negaliu! cool.gif Tai sestadieni mano gimtadieni svesim, o pirmadieni iskaita lietuviu biggrin.gif
Atsakyti
Ketvirtadienį jau nusipirkau bilietus į sostinę! Iškart po įskaitos paskutinės čiumpu daiktus ir sėdu į traukinį thumbup.gif Tai pasitiks mane draugė, pas ją ir praleisiu pirmąją naktį, atšvęsim jos gimtadienį, mergaitiškai pavakarosim, kitą dieną nusiaubsim sostinę lotuliukas.gif Ir po jos mane vakare turėtų perimti MB biggrin.gif Su juo jau matysim, kur trauksim, ką veiksim, bet esmė tame, kad su juo būsiu visą savaitę! blush2.gif Ilgiausiai kartu esam gyvenę 4 dienas, dabar vos ne dvigubai, labai smagu, bet ir žinau, kad nusibosiu jam per tiek laiko doh.gif biggrin.gif Tai va, į tą savaitę išpuola ir Velykos, kurių važiuosim pas jo tėvus ax.gif Šiek tiek baisu, nes visgi yra įrodyta, kad pirmas įspūdis yra svarbus ir vėlesniam bendravimui, tai tikiuosi, viskas bus gerai... biggrin.gif Gal turit, merginos, kokių patarimų pirmam susitikimui su MB šeima? biggrin.gif
Atsakyti
Novatore, jatau kaip faina blush2.gif norėčiau kad man bent dieną duotų susitikt su saviškiu unsure.gif ech bet dar 3 mėnesiai liko biggrin.gif o šiaip dėl susitikimo su šeima tai būk savimi smile.gif atsimenu pirmą kartą kai mane nusivežė kažkiek jaudinausi bet labai šiltai sutiko ir visos baimės dingo smile.gif dabar esu vaikino tėvams vos ne kaip dukra biggrin.gif žodžiu nesijaudink per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 23, 13:02)
norėčiau kad man bent dieną duotų susitikt su saviškiu  unsure.gif ech bet dar 3 mėnesiai liko  biggrin.gif

Nu jau, 3 mėnesiai? Nebe du tiktai? smile.gif O man būna daug sunkiau, jei aš jį matau tik vieną- dvi dienas, ypač, jei jis apsistoja kitur... Man geriau ilgesnį laiką palaukti, o tada ilgai mėgautis jo draugija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novatorė @ 2013 03 24, 08:41)
Nu jau, 3 mėnesiai? Nebe du tiktai? smile.gif O man būna daug sunkiau, jei aš jį matau tik vieną- dvi dienas, ypač, jei jis apsistoja kitur... Man geriau ilgesnį laiką palaukti, o tada ilgai mėgautis jo draugija smile.gif

turėjo pagal viską gautis 2 mėnesiai, bet jis nusprendė tvirtai grįžti birželio 20 tai dar vienas mėnuo prisideda unsure.gif suprantu, bet atrodo užtektų man dabar ir dienos pabūt kartu biggrin.gif o kad būtų koks mygtukas pagreitint laiką biggrin.gif
Atsakyti
Labas, merginos, kada gi ta siluma ateis? Toks saltis tieisog uzkniso. MB sugrizimo ir laukiu, ir bijau, kad viskas gerai butu su jo darbu, kad nekiltu noras tik isidarbinus maut atgal g.gif

Sachar, pagaliau ilgai lauktas klipas pasirode biggrin.gif Smalsu, kuri ten is sokanciu merginu Tu mirksiukas.gif

Mergelike
, aci uz palaikyma, gero judviem laiko kartu 4u.gif Kada kita karta TB atvaziuos?

Novatore, tai laukia sagios paskutines mokyklines atostogos smile.gif Del jo tevu neisjaudink, jei jau kviecia, matyt, ziuri palankiai. Kaip ir kitos sake, buk savimi.

Burbuliukas, kantrybes - svarbu, kad abu laukiat to susitikimo, zinot data ir ji ateis. Veiklos paskutiniais mokymosi menesiais tikrai netruks, o paskui jau galesit but kartu, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Nu bet tikrai galėtų jau pavasaris ateit..tuoj balandis o sniego dar visur pilna unsure.gif kiek girdėjau tai balandį staigiai atšils ir prasidės vasariški orai..tikėkimės taip ir bus cool.gif

abiga, taip, jau poto kai grįš tai jau būsim kartu, nors neatmeta minčių, kad dar kada važiuos dirbti, bet manau jei važiuos tai ir aš važiuosiu kartu, nes studentiškas gyvenimas artėja, reiks nemažai pinigėlių g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 24, 15:53)
Nu bet tikrai galėtų jau pavasaris ateit..tuoj balandis o sniego dar visur pilna  unsure.gif  kiek girdėjau tai balandį staigiai atšils ir prasidės vasariški orai..tikėkimės taip ir bus  cool.gif

Nu nu, dėl manęs tai galėtų vėjo nebūti(visgi pajūris, vėjai čia nuolat ir stiprūs) ir būtų čiki. Mano gimnazijoj jau visi išmirę, pervargę, norim greičiau baigti tuoj sausus mokslus ir eiti savo žinias praktiškai pritaikyti, save jau noris realizuoti(nes tam laiko nebelieka kasdien). doh.gif O jei būtų šilta, ar dar geriau- karšta(tfutfutfu), išvis visi atsipalaiduotų smile.gif Geriau jau, kad bent iki gegužės nebūtų PERNELYG šilta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Del oro tai jau ir mane neviltis ima doh.gif Greiciau butu silta biggrin.gif

abiga aciu tau 4u.gif Dabar isvaziuos po velyku, o gryzti turetu mazdaug ant joniniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2013 03 24, 21:06)
Del oro tai jau ir mane neviltis ima doh.gif 

Radot dėl ko "parintis" biggrin.gif
Atsakyti
o ko nesiparint, na nežinau bet mane net erzina jau tas sniegas ir šaltis, norisi tos šilumos ir saulutės smile.gif o ir geresni orai suteikia daugiau optimizmo,energijos smile.gif beja mes jau baigėm mokykloj kursą ir pradėsim kartot, tad jau nieko tie šilti orai nelems biggrin.gif ko neprivalgei to ir neprilaižysi
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 03 25, 15:11)
o ko nesiparint, na nežinau bet mane net erzina jau tas sniegas ir šaltis, norisi tos šilumos ir saulutės smile.gif o ir geresni orai suteikia daugiau optimizmo,energijos  smile.gif  beja mes jau baigėm mokykloj kursą ir pradėsim kartot, tad jau nieko tie šilti orai nelems biggrin.gif ko neprivalgei to ir neprilaižysi

Įdomiai jūs. Sakau ir aš taip, bet, dar galima prilaižyti, ir visai nemažai wink.gif Nebent viską puikiai ir taip moki... Mes tai jau nuo vasario vidurio, berods, kartojam matematiką ir istoriją(tik penktadieniais).
Atsakyti