Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Secrets @ 2012 11 20, 15:08)
O gali buti, kad 6mm folis ovuliavo  g.gif  Siaubingai skauda pilva, isskyru labai daug, toks vaizdas kad tuoj mmm pareis ir dabar termometras rodo 37,1 blink.gif

kazkaip nemanau, kad 6mm galetu ovuliuot, labai jau mazas g.gif jei skausmas sidelis, gal kreipkis i medikus
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 20, 16:08)
O gali buti, kad 6mm folis ovuliavo  g.gif  Siaubingai skauda pilva, isskyru labai daug, toks vaizdas kad tuoj mmm pareis ir dabar termometras rodo 37,1 blink.gif

O gal ne vienas buvo folis? nes kazkaip as abejoju ar tokio dydzio ovuliuoja g.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas gine, mate tik viena 6mm o visi kiti maziukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 20, 16:38)
Vakar buvau pas gine, mate tik viena 6mm o visi kiti maziukai  unsure.gif

O kelinta tau cd?
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 20, 15:40)
O kelinta tau cd?

Siandien 14cd doh.gif Zodziu mistika as kazkokia verysad.gif Nusibodo viskas juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 20, 16:41)
Siandien 14cd doh.gif Zodziu mistika as kazkokia  verysad.gif Nusibodo viskas juodai  doh.gif

na tai kaip ir galetu buti O g.gif tik jeigu ji ir ivyko, teisingai Orchiduke rase, is jos nebus jokios naudos nes foliukas netinkamo dydzio verysad.gif
Neprarask vilties 4u.gif ateis svente ir i tavo kiema, pamatysi!

Eibarte, kaip tu laikasi? Irgi turetu buti pats ND ikarstis? rolleyes.gif ar gersi Dupha si cikla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodoji_Venera: 20 lapkričio 2012 - 15:48
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 20, 15:46)
na tai kaip ir galetu buti O  g.gif  tik jeigu ji ir ivyko, teisingai Orchiduke rase, is jos nebus jokios naudos nes foliukas netinkamo dydzio  verysad.gif
Neprarask vilties  4u.gif  ateis svente ir i tavo kiema, pamatysi!
Eibarte, kaip tu laikasi? Irgi turetu buti pats ND ikarstis?  rolleyes.gif  ar gersi Dupha si cikla?

Aciu, siaip jauciuos gerai. Tik paduria kairi sona, ten kur ta cista, tikiuos ta nelaboji neauga doh.gif jau baigem ND ikarsti sestadieni. Gerai kad priminei apie Dupha, taip siandien turejau pradet ji gert o as visai pamirsau doh.gif tikiuos nieko nenutiks jei isgersiu 18 val ir 23 val po vieną?
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 20, 15:46)
na tai kaip ir galetu buti O  g.gif  tik jeigu ji ir ivyko, teisingai Orchiduke rase, is jos nebus jokios naudos nes foliukas netinkamo dydzio  verysad.gif
Neprarask vilties  4u.gif  ateis svente ir i tavo kiema, pamatysi!
Eibarte, kaip tu laikasi? Irgi turetu buti pats ND ikarstis?  rolleyes.gif  ar gersi Dupha si cikla?

Na man svarbiausia kad menesines ateitu pacios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 20, 17:02)
Aciu, siaip jauciuos gerai. Tik paduria kairi sona, ten kur ta cista, tikiuos ta nelaboji neauga  doh.gif jau baigem ND ikarsti sestadieni. Gerai kad priminei apie Dupha, taip siandien turejau pradet ji gert o as visai pamirsau  doh.gif tikiuos nieko nenutiks jei isgersiu 18 val ir 23 val po vieną?

Tikrai manau, kad nieko tokio kad veliau isgersi mirksiukas.gif
Na tai irgi lauksim rezultatu tada rolleyes.gif
O as sugalvojau padurniuot biggrin.gif pasidariau OT kad paziureti ar dar like Ovitrellio organizme, tai isryskejo lygiai vienas pagalys, vadinasi jau nebera vaistu. Galesiu kita savaite drasiai gadinti NT smile.gif

Secrets, ateis, kur jos dings bjaurybes smile.gif
Atsakyti
Be jokiu vaistu pas mane menesines neateina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 20, 16:08)
Tikrai manau, kad nieko tokio kad veliau isgersi  mirksiukas.gif
Na tai irgi lauksim rezultatu tada  rolleyes.gif
O as sugalvojau padurniuot  biggrin.gif  pasidariau OT kad paziureti ar dar like Ovitrellio organizme, tai isryskejo lygiai vienas pagalys, vadinasi jau nebera vaistu. Galesiu kita savaite drasiai gadinti NT smile.gif
Secrets, ateis, kur jos dings bjaurybes smile.gif

Oi laukiam laukiam wub.gif kaip man jau atsibodo tie vizitai ir tie ND pagal grafika ir visa kita... bet kitos išeities nebera, reik eit iki galo
Oi kaip lauksim II, man tai be 12-01 ner ko svajot apie NT
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 20, 17:29)
Oi laukiam laukiam  wub.gif  kaip man jau atsibodo tie vizitai ir tie ND pagal grafika ir visa kita... bet kitos išeities nebera, reik eit iki galo
Oi kaip lauksim II, man tai be 12-01 ner ko svajot apie NT

Na as net nesvajoju apie II, po visu tu nesekmiu jau man jie tokie nerealus atrodo smile.gif bet reikia laukti ciklo pabaigos.. as sakiau kai bus aiskus rezultatai tada eisiu uzsirasysiu i sporto kluba, i kalanetika, nes jau irgi per gerkle lenda vien tie vaistu gerimai saujomis, vizitai pas S, ND darymas - sakiau reikia kazkur mintis nukreiptis kad visai stogas nenuvaziuotu smile.gif
O beje man HCG numatytas 11.30 taip kad praktiskai tuo paciu laiku kaip ir tau wink.gif

Secrets, tai turbut irgi teks Dupha gerti kad mm issaukti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodoji_Venera: 20 lapkričio 2012 - 16:41