Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Orchiduke,mes iprate pirkt praktiskas dovanas,kam ko reikia...Kazkaip bandai atspet to zmogaus nora,ziuri ka parduotuveje ilgai apziurineja,kuom dziaugiasi,kuom susidomejes... ,nes kartais ,kad ir smulkmena,bet pats neperki,nes pagalvoji kam reikia.....O man tu ziedu ,auskaru irgi nereikia daug,kad dulketu kur padeta,norisi,kad daiktas butu naudojamas....

O as ir pati apsidziaugciau gavusi kokia zurnaliuko prenumerata ar laikrastuko... thumbup.gif
Na,vaikai yra vaikai,tam ir yra tos Kaledos,kad juos palepint mirksiukas.gif

Del svenciu su tevais,tai jei butu galimybe tai as irgi su jais svesciau,bet deja...as ne LT, o pas mane pats biziakas ta menesi... ,tai nieks neduoda atostogu...Kazkaip as tu svenciu ir nelaukiu....

MB irgi ju nebelaukia,nes pernai mire lapkricio men jo mama,jo tevuko irgi nebera....

Juodoji Venera,na abejoju ar nuo Supercur prasimus man mmm,bet ziuriu lietuviskuose saituose nieko apie ji neraso,tai teks paskaityt angliskai ...,nes jis slopina naturaliu hormonu gamyba,bet tai nesuprantu kam man to reikia....
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2012 11 20, 19:24)
Juodoji Venera,na abejoju ar nuo Supercur prasimus man mmm,bet ziuriu lietuviskuose saituose nieko apie ji neraso,tai teks paskaityt angliskai ...,nes jis slopina naturaliu hormonu gamyba,bet tai nesuprantu kam man to reikia....

g.gif Hmmm, na keistenybiu keistenybe, nieko tada nesuprantu, kazkokia baisiai keista gydytojo taktika..
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 20, 18:39)
g.gif  Hmmm, na keistenybiu keistenybe, nieko tada nesuprantu, kazkokia baisiai keista gydytojo taktika..

na anksciau tai buvo,kad isaukia 3 men mm, o tada suprecur ,gonalis ir luveris... 10 dienu, o tada Ovitrelis... ir ta schema veike...., o dabar purkstukas ir daugiau nieko....ir koks tikslas...Jei man ir taip ner mm ir ovuliacijos,tai kam dar slopint naturalius harmonus?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 20, 10:13)
Labas rytas  4u.gif

As tavo vietoj guldyciaus vyra i lova sivakar blush2.gif o gal kaip tik viskas bus gerai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2012 11 20, 19:56)
na anksciau tai buvo,kad isaukia 3 men mm, o tada suprecur ,gonalis ir luveris... 10 dienu, o tada Ovitrelis... ir ta schema veike...., o dabar purkstukas ir daugiau nieko....ir koks tikslas...Jei man ir taip ner mm ir ovuliacijos,tai kam dar slopint naturalius harmonus?

Va to ir as nesuprantu doh.gif Man ir vakar pasake, kad ovuliacijos nemtyti, lauk menesiniu ir tada gydisimes kitaip doh.gif O kaip man ju sulaukti, jei be vaistu ju nebuna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 20, 21:22)
Va to ir as nesuprantu  doh.gif  Man ir vakar pasake, kad ovuliacijos nemtyti, lauk menesiniu ir tada gydisimes kitaip  doh.gif  O kaip man ju sulaukti, jei be vaistu ju nebuna  blink.gif

Bet kaip suprantu, gydytoja zino kad be vaistu mmm nesulauki? blink.gif idomiai labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 20, 20:27)
Bet kaip suprantu, gydytoja zino kad be vaistu mmm nesulauki?  blink.gif idomiai labai  g.gif

Zino, bet ji abejais atvejais buvo teisi, kad laukti ir sulaukdavau menesiniu, tik neaisku kaip si karta bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 20, 21:47)
Zino, bet ji abejais atvejais buvo teisi, kad laukti ir sulaukdavau menesiniu, tik neaisku kaip si karta bus  g.gif

Galetum nesulaukti mmm del kitu priezasciu ( nestuke.gif )... ax.gif
Atsakyti
oho kiek virusiuku wub.gif griebiu po viena is visu mergyciu wub.gif
trioss, ramune, placiakelne su savitelemis jus wub.gif dideli jus jau wub.gif

Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 20, 21:04)
oho kiek virusiuku  wub.gif griebiu po viena is visu mergyciu  wub.gif
trioss, ramune, placiakelne su savitelemis jus  wub.gif dideli jus jau  wub.gif

Aciu 4u.gif Man vis nesitiki, tad ir virusiukus baisu skleist, bet tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif

Tad gaudykit ir is manes 2.gif 2.gif 2.gif Visoms ir ne po viena! Kad kuo greiciau pas mus atkeliautumete 4u.gif
Atsakyti
ir as gaudau virusiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 20, 22:39)
Aciu  4u.gif  Man vis nesitiki, tad ir virusiukus baisu skleist, bet tikiu, kad viskas bus gerai  smile.gif

Tad gaudykit ir is manes  2.gif  2.gif  2.gif Visoms ir ne po viena! Kad kuo greiciau pas mus atkeliautumete  4u.gif

dzin jamu du blush2.gif wub.gif

panduliuke kaip tu ? kas tavo fronte? 4u.gif
Atsakyti