Kaip man to truksta
Mums tevai dovanoja bendras dovanas, is vyro mamos pernai gavome amway 3-ieju keptuviu rinkini, kuriu kaina ~900 lt, is mano tevu gavome Merino vilnos paklode, pagalves, kaldra bei lovatiese. Vel kaina tokia pat.
As nekenciu tokiu dovanu. Bet kaip jiems tai isaiskint?????
Tada ir mes jauciames isipareigoje kazka tooookio nupirkt. Nu tikrai pykina sirdi.
Visada nuo mazens gaudavau tikrai geras dovanas kaledoms, vyro mama irgi tokias dovanodavo abiems vaikams, abu esame uzauge gan pasiturinciose seimose.
Siemet bandysiu kazka keist. Savo tevams uzprenumeruosiu vietini laikrasti ir national geografic zurnala, o vyro mamai Lietuvos ryto laikrasti metams. Viskas.
Buvau sumascius abiems mamoms sidabrinius verinius padovanot, kur auskarai, apyranke ir kolje ant kakklo, esu nupirkus jau, bet neduosiu, paliksiu tai gimtadieniams ju, o teciui masazine koju vonele irgi paliksiu jo gimtadieniui.
Laikas pradet ivedinet savo tvarka namie ir savas tradicijas.
O vaikams.... radau su akcijom

Tai papigiaja nupirkau. Vyrui pirkau gera ir brangu, bet cia bet kokiu atveju butu teke pirkti, nes to daikto reikia mums patiems, tad kaip ir nelabai dovana. Tik pridesiu prie kompo foto knyga su kelioniu nuotraukomis is Altajaus. Mes seimoje dovanojames tai ko reikia, kas vistiek butu perkama.
Noreciau isvaziuot toli, nuo tevu, kad galeciau savoseimoje kurt savas tradicijas, o dabar... Kucios pas vyro mama, kaledos jau pas mano tevus

Ir musu tevai neisivaizduoja, kad gali but kitaip

Vyro mama viena, tetis mires, tai vyras nenori jos palikt vienos, o as irgi vienturte, nesinori ir man tevu palikt vienu. Nuzodziu tragikomiska situacija, uzburtas ratas ir pabaigos nesimato
Pasiguodziau