Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Secrets @ 2012 11 20, 16:17)
Be jokiu vaistu pas mane menesines neateina  schmoll.gif

Kaip ir man verysad.gif Net ir su Duphaston neatejo..
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 20, 16:40)
Na as net nesvajoju apie II, po visu tu nesekmiu jau man jie tokie nerealus atrodo smile.gif bet reikia laukti ciklo pabaigos.. as sakiau kai bus aiskus rezultatai tada eisiu uzsirasysiu i sporto kluba, i kalanetika, nes jau irgi per gerkle lenda vien tie vaistu gerimai saujomis, vizitai pas S, ND darymas - sakiau reikia kazkur mintis nukreiptis kad visai stogas nenuvaziuotu  smile.gif
O beje man HCG numatytas 11.30 taip kad praktiskai tuo paciu laiku kaip ir tau wink.gif

Secrets, tai turbut irgi teks Dupha gerti kad mm issaukti..

Taip gersiu nuo 16cd nepakenks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 20, 16:40)
Na as net nesvajoju apie II, po visu tu nesekmiu jau man jie tokie nerealus atrodo smile.gif bet reikia laukti ciklo pabaigos.. as sakiau kai bus aiskus rezultatai tada eisiu uzsirasysiu i sporto kluba, i kalanetika, nes jau irgi per gerkle lenda vien tie vaistu gerimai saujomis, vizitai pas S, ND darymas - sakiau reikia kazkur mintis nukreiptis kad visai stogas nenuvaziuotu  smile.gif
O beje man HCG numatytas 11.30 taip kad praktiskai tuo paciu laiku kaip ir tau wink.gif

oi kaip fainai pasportuot wub.gif
mes kaip visad koja kojon, tik pas tave O anksciau buna
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 20, 17:58)
oi kaip fainai pasportuot  wub.gif
mes kaip visad koja kojon, tik pas tave O anksciau buna

Kur nebus jei Ovitrelis "ateina" i pagalba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uogiuke @ 2012 11 20, 17:46)
Kaip ir man  verysad.gif Net ir su Duphaston neatejo..

O ka tokiu atveju daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 20, 17:06)
Kur nebus jei Ovitrelis "ateina" i pagalba  biggrin.gif
Papildyta:
O ka tokiu atveju daryti?  g.gif

Hmmm,nezinau,gal doze didint...arba kontraceptines plius duphaston,nes matomai estradiolio truksta.
Tik va,kazkodel daktarai nusprende,kad ner ir nereikia..... Durni jie visai....Man kaip ir secrets tik kontraceptines visad sugebejo israsyt, o cia laiko svaitymas....jas gert jei nori pastot...
Tai dabar purskala israse ir viskas..., o kiek laiko ji naudot taip ir nepasake...ir cia tipo ruosiames IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 20 lapkričio 2012 - 17:33
Pas mane irgi ciklo galas gruodzio 1-2 dienomis, tuo laiku kaip ir tureciau nelaukti mmm, bet..... nieko nebuvo lotuliukas.gif Samoningai neplanuoju siame cikle biggrin.gif
Kai nusprendziau jog einu siandien vyra lauzt, nuejau, pasilenkiau prie jo, pabuciavau, apsisukau ir isejau darbuotis toliau doh.gif Vat cia man buvo geriausias irodymas, kad sirdi pykina GAMYBA is reikalo. Atsibodo per tuos praktiskai 2 metus, nebegaliu net pagalvot apie tuos maratonus. Gal vakare kas bus, o gal ir ne, nes kol kas mano principai ima virsu gan stipriai, kad as nenoriu doh.gif doh.gif doh.gif

Siemet pas mus kvailos kaledines dovanos verysad.gif
Mazajam nupirkau vaikiska kompiuteriuka, nu toki laptopa, didziajam siandien PSP zaidimu konsole, o vyrui siandien nesiojama kompa, nes jo tuoj atiduos galus kompas keliu dienu laike, jau smirda ijungus, matyt kazkas kazkur trumpinasi, tai dabar fotkes perkelinejam i CD.

Ar pas jus kaldeos yra silumos ir artumo svente? Pavydziu, kas issiaukleje namiskius del dovaneliu, kur galima nunert mazyte servetele ir nunest, padaryt gardzios uogienes ir i ispuosta stiklainiuka idejus nunest wub.gif Ir tu neliksi nesuprastas verysad.gif Pas mus nera to, o as taip noreciau verysad.gif Noreciau gauti kaledoms siltas veltas kojines iki keliu prie savo trumpo paltuko, bet... namiskiai sakytu cia ne dovana, juk nuejai ir nusipirkai bet kada doh.gif

Ai zodziu... Sudinai nelaukiu kaledu....
Atsakyti
Na,pas mus tada dar islikus artumo svente,nesvarbu kaina dovanos,svarbu,kad is sirdies padovanota biggrin.gif wub.gif Kazkaip pas mus seimoje ne piniguose laime, o santykiuose,supratime.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 20 lapkričio 2012 - 17:38
As irgi pradejau lankyti sporto kluba, oi kaip fainiai, nebera laiko galvoti apie menesines, folius ir tt. Dabar stengiuosi galvoti kaip pagrazinti figura, tad labiau atsipalaiduoju bent psichologiskai, nes tas laukimas gruodzio menesio vare is proto. Visoms patariu pasportuoti, islieti bloga energija smile.gif ir figura grazesne smile.gif
Atsakyti
Kaip man to truksta verysad.gif
Mums tevai dovanoja bendras dovanas, is vyro mamos pernai gavome amway 3-ieju keptuviu rinkini, kuriu kaina ~900 lt, is mano tevu gavome Merino vilnos paklode, pagalves, kaldra bei lovatiese. Vel kaina tokia pat.
As nekenciu tokiu dovanu. Bet kaip jiems tai isaiskint?????
Tada ir mes jauciames isipareigoje kazka tooookio nupirkt. Nu tikrai pykina sirdi.
Visada nuo mazens gaudavau tikrai geras dovanas kaledoms, vyro mama irgi tokias dovanodavo abiems vaikams, abu esame uzauge gan pasiturinciose seimose.
Siemet bandysiu kazka keist. Savo tevams uzprenumeruosiu vietini laikrasti ir national geografic zurnala, o vyro mamai Lietuvos ryto laikrasti metams. Viskas.
Buvau sumascius abiems mamoms sidabrinius verinius padovanot, kur auskarai, apyranke ir kolje ant kakklo, esu nupirkus jau, bet neduosiu, paliksiu tai gimtadieniams ju, o teciui masazine koju vonele irgi paliksiu jo gimtadieniui.
Laikas pradet ivedinet savo tvarka namie ir savas tradicijas.

O vaikams.... radau su akcijom biggrin.gif Tai papigiaja nupirkau. Vyrui pirkau gera ir brangu, bet cia bet kokiu atveju butu teke pirkti, nes to daikto reikia mums patiems, tad kaip ir nelabai dovana. Tik pridesiu prie kompo foto knyga su kelioniu nuotraukomis is Altajaus. Mes seimoje dovanojames tai ko reikia, kas vistiek butu perkama.

Noreciau isvaziuot toli, nuo tevu, kad galeciau savoseimoje kurt savas tradicijas, o dabar... Kucios pas vyro mama, kaledos jau pas mano tevus doh.gif Ir musu tevai neisivaizduoja, kad gali but kitaip blink.gif Vyro mama viena, tetis mires, tai vyras nenori jos palikt vienos, o as irgi vienturte, nesinori ir man tevu palikt vienu. Nuzodziu tragikomiska situacija, uzburtas ratas ir pabaigos nesimato verysad.gif

Pasiguodziau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Still-dreaming!!! @ 2012 11 20, 18:48)
As irgi pradejau lankyti sporto kluba, oi kaip fainiai, nebera laiko galvoti apie menesines, folius ir tt. Dabar stengiuosi galvoti kaip pagrazinti figura, tad labiau atsipalaiduoju bent psichologiskai, nes tas laukimas gruodzio menesio vare is proto. Visoms patariu pasportuoti, islieti bloga energija smile.gif ir figura grazesne smile.gif

As kazkaip del figuros nelabai ir jaudinuosi, nors nesu nendre, bet siaip normali smile.gif labiau noriu truputi sutvirteti ir psichologiskai pailseti, del to svaigstu del kalanetikos, praeitais metais ja lankiau ir likau suzaveta, tik vienas BET prie mano namu sporto klube kuri lankyti butu patogiausia susirenka ziauriai daug moteru, tai gaunasi toks susitumdymas, makalyne, kova del kilimeliu ir pan. doh.gif i koki centra trenktis del treniruotes irgi nenoriu, na zodziu paieskosiu tinkamo sprendimo rolleyes.gif

Orchiduk, pas mus irgi kaledos nera nertu kojiniu/uogieniu dovanojimo svente, sios mielos smulkmenos gali buti prie kazko smile.gif tiesiog jau taip esame iprate, kad perkame normalias dovanas uz sutarta suma, o kadangi paskutiniu metu zmoniu seimoje yra padaugeje tai esame sutare traukti slaptus burtus kas kam perka dovana smile.gif bet manau cia kiekvienos seimos reikalas rolleyes.gif

uogiuk , labai tikiuosi, kad visgi prasikals mmm ir tolimesnis pasiruosimas IVF vyks sklandziai mirksiukas.gif
Atsakyti
JV> AUKSAS TUUUUU !!!!!!!!!!!!!
Ivyko musu seimoj perversmas assa.gif

Paskaiciau apie burtu lapelius ka issitruakt ir tekinom pas vyra- jis UZ, as skambuti savo mamai- UZ, vyras skambino savo mamai- UZ, vyro sese UZ bigsmile.gif Valioooo 59.gif

Esiu daryt lapeliu ir visi issitrauksim, pagaliau atejom i prota karsta.gif
Kaledos bus svenciamos pas mus namie, visi rinksimes cia, o kucios nuo siol bus tik MUSU seimos tradicija wub.gif

Apsiverkiau net is laimes, kiek nedaug tereikejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 20, 19:06)
JV>  AUKSAS TUUUUU !!!!!!!!!!!!!
Ivyko musu seimoj perversmas  assa.gif

Paskaiciau apie burtu lapelius ka issitruakt ir tekinom pas vyra- jis UZ, as skambuti savo mamai- UZ, vyras skambino savo mamai- UZ, vyro sese UZ  bigsmile.gif  Valioooo  59.gif

Esiu daryt lapeliu ir visi issitrauksim, pagaliau atejom i prota  karsta.gif
Kaledos bus svenciamos pas mus namie, visi rinksimes cia, o kucios nuo siol bus tik MUSU seimos tradicija  wub.gif
Apsiverkiau net is laimes, kiek nedaug tereikejo  blush2.gif

lotuliukas.gif nu super, matai koks geras tas SM forumas, ne tik apie stimuliacijas galima kalbeti bet ir siaip mintim ir patarimais pasidalinti thumbup.gif
Atsakyti