Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 21, 13:08)
Parasysiu labai atvirai: lauksiu ir as bet vilties juos isvysti neturiu..

Turi turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 21, 14:09)
Turi turi  mirksiukas.gif

***** su tokia palaikymo komanda cia visos jau po 5 vaikus turetume tureti biggrin.gif
Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 20, 23:05)

panduliuke kaip tu ? kas tavo fronte? 4u.gif

as niekaip, kol kas nieko naujo mano fronte cool.gif vis dar (ne)laukiu mmm, siandien 29 ciklo diena. tikiuosi, kad greitai jos pasirodys ir tikriausiai tesim gydyma. su vyru kalbejomes, kad gal daryti pertrauka, bet po to nusprendem, kad dar viena cikla bandom: baigiasi metai ir t.t. rolleyes.gif

spaudziu kumstukus uz visas, kurios jau po IUI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 11 21, 14:37)
as niekaip, kol kas nieko naujo mano fronte  cool.gif vis dar (ne)laukiu mmm, siandien 29 ciklo diena.  tikiuosi, kad greitai jos pasirodys ir tikriausiai tesim gydyma. su vyru kalbejomes, kad gal daryti pertrauka, bet po to nusprendem, kad dar viena cikla bandom: baigiasi metai ir t.t.  rolleyes.gif
spaudziu kumstukus uz visas, kurios jau po IUI  wub.gif

Labai linkiu tu bjaurybiu nesulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 21, 15:44)
Labai linkiu tu bjaurybiu nesulaukti  mirksiukas.gif

kazko labai nesitikiu, nes kai lankiausi pas gydytoja 13 ciklo diena (jei gerai pamenu), nebuvo nei vieno folio, tik gleivine gera, kas labai nutebino gydytoja, t.y. turetu buti taip, jei auga foliai, auga ir gleivine, o pas mane foliu nerasta - tik gleivine doh.gif gydytoja abejojo ir ankstyva ovuliacija. tad ir liko neaiskus sis ciklas, PRG nesidariau, nes pagalvojau, kad gaila pinigu, ir kaip lemta, taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 11 21, 16:06)
kazko labai nesitikiu, nes kai lankiausi pas gydytoja 13 ciklo diena (jei gerai pamenu), nebuvo nei vieno folio, tik gleivine gera, kas labai nutebino gydytoja, t.y. turetu buti taip, jei auga foliai, auga ir gleivine, o pas mane foliu nerasta - tik gleivine  doh.gif gydytoja abejojo ir ankstyva ovuliacija. tad ir liko neaiskus sis ciklas, PRG nesidariau, nes pagalvojau, kad gaila pinigu, ir kaip lemta, taip ir bus  mirksiukas.gif

O bus nestuke.gif pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 11 21, 15:06)
kazko labai nesitikiu, nes kai lankiausi pas gydytoja 13 ciklo diena (jei gerai pamenu), nebuvo nei vieno folio, tik gleivine gera, kas labai nutebino gydytoja, t.y. turetu buti taip, jei auga foliai, auga ir gleivine, o pas mane foliu nerasta - tik gleivine  doh.gif gydytoja abejojo ir ankstyva ovuliacija. tad ir liko neaiskus sis ciklas, PRG nesidariau, nes pagalvojau, kad gaila pinigu, ir kaip lemta, taip ir bus  mirksiukas.gif

Hm kaip idomiai g.gif
Nu va, o pas mane si cikla nei foliu nei gleivines verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 21, 12:54)
Na puikios zinios  thumbup.gif  tik "dirbti" teks ne tik kad savaitgali bet ir ilgiau  biggrin.gif

O as gerai, kitaip ir but negali  cool.gif nezinau daugiau ka parasyti  biggrin.gif

Tai kad tikrai.. viskas pasakyta, visos laukiam kaip pelės po šluota.. drinks_cheers.gif

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 21, 14:08)
Parasysiu labai atvirai: lauksiu ir as bet vilties juos isvysti neturiu..

Aš tai šį ciklą visai atpalaidavau vadeles... Vakar nuėjau pas S, sakau gydytoja, gal ir negerai, bet taip atsipalaidavau, kad net nežinau kelinta šian CD biggrin.gif Pažiūrėjus į lapuką pamačiau kad 12 biggrin.gif O ji sako: taip ir turi būt smile.gif ai nežinau, pavargau nusivilt. Vis tiek kažkada bus tas II, tik neįsivaizduoju kada ir nežadu trumpint sau gyvenimo spėliodama smile.gif stengiuos užsiimt kitais darbais ir Tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 21, 16:59)
Tai kad tikrai.. viskas pasakyta, visos laukiam kaip pelės po šluota.. drinks_cheers.gif
Aš tai šį ciklą visai atpalaidavau vadeles... Vakar nuėjau pas S, sakau gydytoja, gal ir negerai, bet taip atsipalaidavau, kad net nežinau kelinta šian CD biggrin.gif Pažiūrėjus į lapuką pamačiau kad 12 biggrin.gif  O ji sako: taip ir turi būt smile.gif  ai nežinau, pavargau nusivilt. Vis tiek kažkada bus tas II, tik neįsivaizduoju kada ir nežadu trumpint sau gyvenimo spėliodama smile.gif stengiuos užsiimt kitais darbais ir Tau to linkiu  4u.gif

Nu super saunuole tu! Uz toki poziuri nusipelnei first.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 21, 13:39)
***** su tokia palaikymo komanda cia visos jau po 5 vaikus turetume tureti  biggrin.gif
Aciu Jums  4u.gif

JV, cia tau uztvirtinimui virusiukas specialus 2.gif 4u.gif

Ir kitoms mergytems paberiu vis dar nedrasiai, nes baimiu dar pilna pas mane 2.gif 2.gif 2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 11 21, 17:30)
JV,  cia tau uztvirtinimui virusiukas specialus  2.gif  4u.gif

Ir kitoms mergytems paberiu vis dar nedrasiai, nes baimiu dar pilna pas mane  2.gif  2.gif  2.gif  4u.gif

Aciu, tikrai imu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 11 21, 17:30)
JV,  cia tau uztvirtinimui virusiukas specialus  2.gif  4u.gif

Ir kitoms mergytems paberiu vis dar nedrasiai, nes baimiu dar pilna pas mane  2.gif  2.gif  2.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti