Oi as ir 2 drasiai griebiu, taip noriu, kad galetu but ir 3

Tai va SECRETS,as kai pirma karta nuejau del IVF ,tai viskas normaliai,dave vaistu isauke mmm padare ka reikejo ir viskas, o dabar vel tiepatys gydytojai,bet gydytojai ziuri akis isplete,tipo ateik po mm ,tada israsysim vaistu mmm sureguliuot ir darysim stimuliacija,as aiskinu jiems ,kad man ju be vaistu nebuna ....Tada jie sako,nu jei ner,tai tada ir nereik tau tu mm isaukt..... Nu tai ka daryt? Nu gerai,dabar slopina mano harmonu gamyba su purskaliuku,bet tai nieks nepaaiskino kiek laiko ji vartot...Klausiau,bet atsakymas,lauk laisko....To laisko jau 2 sav , o kaip ner taip ner....
Gal yra dar kam dare stimuliacija su Suprecur nasal spray?
As irgi gaudau jusu virusiukus

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 20, 18:06)
JV> AUKSAS TUUUUU !!!!!!!!!!!!!
Ivyko musu seimoj perversmas
Paskaiciau apie burtu lapelius ka issitruakt ir tekinom pas vyra- jis UZ, as skambuti savo mamai- UZ, vyras skambino savo mamai- UZ, vyro sese UZ
Valioooo
Esiu daryt lapeliu ir visi issitrauksim, pagaliau atejom i prota
Kaledos bus svenciamos pas mus namie, visi rinksimes cia, o kucios nuo siol bus tik MUSU seimos tradicija
Apsiverkiau net is laimes, kiek nedaug tereikejo
Ivyko musu seimoj perversmas

Paskaiciau apie burtu lapelius ka issitruakt ir tekinom pas vyra- jis UZ, as skambuti savo mamai- UZ, vyras skambino savo mamai- UZ, vyro sese UZ

Esiu daryt lapeliu ir visi issitrauksim, pagaliau atejom i prota

Kaledos bus svenciamos pas mus namie, visi rinksimes cia, o kucios nuo siol bus tik MUSU seimos tradicija

Apsiverkiau net is laimes, kiek nedaug tereikejo

Sako, kad persikrausčius į naują būstą ar susikūrus savo šeimą, pirmas Kūčias reikia švęsti savo namuose ir niekur nevažiuoti.
Labas rytas 
Tai va, vakar buvau pas S. Turiu du didesnius folikulus, dar yra po kelis mažesnius. Tie didesni tai po vieną kairėj ir dešinėj, dar tik 14,3mm, bet gražūs, gleivinė trisluoksnė, ginė sakė, kad viskas atrodo labai gražiai. Dabar eisiu penktadienį, turiu būt jau gero dydžio folikulai, jei ne, duos dar vaistuką kažkokį, o jei viskas jau gerai, vėl leisimės sprogdukus ir dirbsim visą savaitgalį
neprisikarksėk
Juodoji Venera, kaip Tu?

Tai va, vakar buvau pas S. Turiu du didesnius folikulus, dar yra po kelis mažesnius. Tie didesni tai po vieną kairėj ir dešinėj, dar tik 14,3mm, bet gražūs, gleivinė trisluoksnė, ginė sakė, kad viskas atrodo labai gražiai. Dabar eisiu penktadienį, turiu būt jau gero dydžio folikulai, jei ne, duos dar vaistuką kažkokį, o jei viskas jau gerai, vėl leisimės sprogdukus ir dirbsim visą savaitgalį

QUOTE(eibarte @ 2012 11 20, 23:50)

Juodoji Venera, kaip Tu?

QUOTE(uogiuke @ 2012 11 20, 23:19)
Tai va SECRETS,as kai pirma karta nuejau del IVF ,tai viskas normaliai,dave vaistu isauke mmm padare ka reikejo ir viskas, o dabar vel tiepatys gydytojai,bet gydytojai ziuri akis isplete,tipo ateik po mm ,tada israsysim vaistu mmm sureguliuot ir darysim stimuliacija,as aiskinu jiems ,kad man ju be vaistu nebuna ....Tada jie sako,nu jei ner,tai tada ir nereik tau tu mm isaukt..... Nu tai ka daryt? Nu gerai,dabar slopina mano harmonu gamyba su purskaliuku,bet tai nieks nepaaiskino kiek laiko ji vartot...Klausiau,bet atsakymas,lauk laisko....To laisko jau 2 sav , o kaip ner taip ner....

O tu nenori keisti gydytojo

QUOTE(Secrets @ 2012 11 21, 09:25)
Pritariu, tikrai uogiuke tavo gydymo istorija skamba kaip iš kosmoso srities, dare taip, dabar kazkodel nedaro, lauk laisko

QUOTE(DamaMama @ 2012 11 21, 10:09)
Labas rytas 
neprisikarksėk
Juodoji Venera, kaip Tu?

Juodoji Venera, kaip Tu?

Na puikios zinios

O as gerai, kitaip ir but negali

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 21, 11:54)
Na puikios zinios
tik "dirbti" teks ne tik kad savaitgali bet ir ilgiau
nezinau daugiau ka parasyti 

kada NT?
QUOTE(TrioSSS @ 2012 11 21, 12:55)
kada NT?
Kita savaite gal pirmadieni ar antradieni

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 21, 13:01)
nors Tu pati ir netiki, kad bus II, bet as labai tikiu ir lauksiu II

QUOTE(TrioSSS @ 2012 11 21, 14:06)
Parasysiu labai atvirai: lauksiu ir as bet vilties juos isvysti neturiu..