Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Leli, neblogi planai, as irgi neatsisakyciau i koki Tailanda nulekti rolleyes.gif tik jauciu butu man kosmariska kelione, nes bijau skraidyti unsure.gif

Orchiduk - slapta pavydziu del SEL, mes buvo praeitais metais koncerte - nerealiai patiko ir dabar dar pasvaigstam gal nueiti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve27 @ 2012 11 17, 18:34)
Sveikutės  smile.gif Aš savo stimuliaciją pražioplinau, buvo taip jog nesupratau kada man apsireikšt pas gydytoją, 14 CD jau šiandien , nuvažiavau pas jį. Apsišaukiau kaip reikiant  doh.gif Teks laukt dabar kito mėnesio  verysad.gif

Na nieko sau blink.gif o kaip cia gavosi toks nesuspratimas?
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 17, 18:37)
Leli, neblogi planai, as irgi neatsisakyciau i koki Tailanda nulekti  rolleyes.gif  tik jauciu butu man kosmariska kelione, nes bijau skraidyti  unsure.gif

Orchiduk - slapta pavydziu del SEL, mes buvo praeitais metais koncerte - nerealiai patiko ir dabar dar pasvaigstam gal nueiti  ax.gif
Papildyta:
Na nieko sau  blink.gif  o kaip cia gavosi toks nesuspratimas?

manau tikrai geras koncertas turetu buti .

aha eve kaip cia taip gavosi? g.gif
Atsakyti

[/quote]
Na aš apie šitą dalyką, kaip stimuliaciją nenusimanau blush2.gif Galvojau, kad nuo paskutinės mėnesinių dienos skaičiuojasi,reik apsilankyt 10-11 CD, bet pasirodo nuo pirmos. Vėl teks gert stimuliuojamus verysad.gif
Atsakyti
[quote=Eve27,2012 11 17, 18:46]
[/quote]
Na aš apie šitą dalyką, kaip stimuliaciją nenusimanau blush2.gif Galvojau, kad nuo paskutinės mėnesinių dienos skaičiuojasi,reik apsilankyt 10-11 CD, bet pasirodo nuo pirmos. Vėl teks gert stimuliuojamus verysad.gif
[/quote]

o tau gine matyt aiskiai nepasake wink.gif nenusimink viskas bus gerai wink.gif spesit dar su tom stimuliacijom 4u.gif o gal visgi neprireiks ju mirksiukas.gif beje pas ka tu lankaisi?
Atsakyti
[quote=meskute102,2012 11 17, 16:55]
[/quote]
o tau gine matyt aiskiai nepasake wink.gif nenusimink viskas bus gerai wink.gif spesit dar su tom stimuliacijom 4u.gif o gal visgi neprireiks ju mirksiukas.gif beje pas ka tu lankaisi?
[/quote]
Na aš ir tikiuosi, kad neprireiks jų smile.gif To patčio linkiu ir visoms čia esančioms wink.gif Minėjus jau buvau, kad aš ne LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 17, 18:16)
tai zinoma galima pasidaryti , tik sakau kad kitoms jo tikrai nereikia  blush2.gif
cia S tau sake pasidaryti?ar pas ka dabar tu lankaisi?

Manau, kad realiai ir man nereiktu, nes naturaliai ana cikla 2 foliai, si cikla vel 2, kai stimuliavo net po 4 uzaugdavo, bet idomu koks rezervas ateiciai likes biggrin.gif
Buvau pas R. Dargiene smile.gif Ten kol nera stimuliaciju- man kur kas pigiau folius apziuret, sumokejau tik 60 lt uz viska, nors kalbejome gal puse valandos apie viska. Speja, kad dar tebeveikia stimuliacijos, nors ir nemazai laiko praejo, ir nestumas buvo. Matyt mano toks organizmas, kai uzjudina tai ir siauteja biggrin.gif

Panos, reik pagalbos blush2.gif
Pas ka yra lasivi 175 lt swedbanko saskaitoje iki pirmadienio biggrin.gif Nugi uztikau gan nebloga akcija nesiojamam kompui ir tiek trukstu savo saskaitoje, o akcija baigsis uz 5 val. Negaliu vyro saskaitos liest, nes klaus kam reikia, meluot nenoriu, is jo saskaitos pavedimo daryt aplamai negaliu, nes kompa jam dovanociau kaledoms, kadangi jo kompas jau baigia atiduot galus, vistiek pirksis nauja, tai ir atkristu man rupestis. Isinest niekur nebeisinesiu be pirmadienio, o ir akcija uz 5 val baigsis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 17 lapkričio 2012 - 18:40
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 17, 17:37)
Leli, neblogi planai, as irgi neatsisakyciau i koki Tailanda nulekti  rolleyes.gif  tik jauciu butu man kosmariska kelione, nes bijau skraidyti  unsure.gif

Orchiduk - slapta pavydziu del SEL, mes buvo praeitais metais koncerte - nerealiai patiko ir dabar dar pasvaigstam gal nueiti  ax.gif
Papildyta:
Na nieko sau  blink.gif  o kaip cia gavosi toks nesuspratimas?

ax.gif pirma karta baisu buvo, mat esu klaustrofobe, ; tai pirma karta sedant i lektuva, jis man toks mazutis, tokiais mazais langeliais pasirode, kad jau maniau suksiuos atgal ant kulno doh.gif
O dar viena pati Norvegijon pamenu skridau. Rygoj jau prasidejo uzsienio kalbos poreikis. Ti baimes is nezinojimo atrode pilnos kelnes. O dabar man kaip autobusiukas koks, tik siek tiek greiciau kad vaziuojantis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, nuo ovitrelio gali OT but teigiami ir po OV?
Atsakyti
Tap
QUOTE(barbarise @ 2012 11 17, 23:42)
Mergaites, nuo ovitrelio gali OT but teigiami ir po OV?

Taip gali
Atsakyti
Juodoji_Venera, jaučiu, kad ir man bus puslės uždegimas verysad.gif
A
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 17, 23:56)
Juodoji_Venera,  jaučiu, kad ir man bus puslės uždegimas  verysad.gif
A

Ojej, sveik! 4u.gif
Kuo dabar stimuliuojies?
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 18, 09:15)
Ojej, sveik!  4u.gif
Kuo dabar stimuliuojies?

Nežinau ištiesų kas čia man, gal ovuliacija artėja, vakar labai pilva skaudėjo, bet ir viduriai pas mane siaubingai užkietėje na bet ryt pas ginę viskas bus aišku. O stimuliuojuosi Clostu 4u.gif
Labai šį ciklą rami, kartais net pamirštu, kad man stimuliacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Secrets: 18 lapkričio 2012 - 10:15