Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(barbarise @ 2012 11 18, 22:30)
Hey, bet buten speneliu skausmas ir yra geras pozymis  ax.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Siandien istempiau vyra ir nulekem iki vaisingumo akmens smile.gif mergaites, pasedejau uz visas  ax.gif ir baltas angeliukas buvo, manau cia tas pats, kuri Orchiduke palikus buvo  smile.gif

Kaip faina,aciu tau 4u.gif
as jau nebesureiksminu visu tu "pozymiu",vienintelis kuris itikintu HCG >1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 18, 22:51)
Kaip faina,aciu tau  4u.gif
as jau nebesureiksminu visu tu "pozymiu",vienintelis kuris itikintu HCG >1  smile.gif

kiek dpi pas tave?
Atsakyti
barbarise, o kur randasi tas akmuo ?
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 18, 23:10)
barbarise, o kur randasi tas akmuo ?

Zemaitijoj, Lopaiciu piliakalny, netoli Tveru miestelio. Internete isivesk "vaisingumo akmuo", ismes visa info wink.gif jei nuspresi nuvaziuot, parasyk, paaiskiniu tiksliai kaip rasti! Ten ir stebuklingas sventas saltinelis teka, noru issipildymo, sveikatos akmemys yra ir t.t. Viska apejom, nors oras labai nekoks pasitaike ;( bet vieta tikrai nuostabi ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 18, 22:51)
Kaip faina,aciu tau  4u.gif
as jau nebesureiksminu visu tu "pozymiu",vienintelis kuris itikintu HCG >1  smile.gif

As irgi jau nebesureiksminu, kai tiek viltingu ciklu praeje...ir dabar, papulius skauda (gaila ne spenelius), BT nekyla...bet lieka TIKEJIMAS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 18, 22:39)
As irgi jau nebesureiksminu, kai tiek viltingu ciklu praeje...ir dabar, papulius skauda (gaila ne spenelius), BT nekyla...bet lieka TIKEJIMAS  ax.gif

Pritariu, po tiek nusivilymu viska realiau pradedi vertinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 18, 21:02)
Man irgi skauda,bet man ne pacia krutine skauda o spenelius  blush2.gif bet manau kad cia viskas nuo tos saujos hormonu kuriuos tenka gerti.

Speneliai geria, krūtinė nuo duphastono skauda. Tai kad lauši ledus , mergyt.

QUOTE(barbarise @ 2012 11 18, 21:30)
Hey, bet buten speneliu skausmas ir yra geras pozymis  ax.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Siandien istempiau vyra ir nulekem iki vaisingumo akmens smile.gif mergaites, pasedejau uz visas  ax.gif ir baltas angeliukas buvo, manau cia tas pats, kuri Orchiduke palikus buvo  smile.gif

Aš irgi vasarą sėdėjau, bet kol kas nieko. Ne visas tie stebuklai veikia...
Be to apie jį įvairiai rašo. Nereikia per daug sureikšminti.
Atsakyti
Labas rytas mergaites, 4u.gif

atnesu visoms daud daug virusiuku wub.gif wub.gif wub.gif

eibarte, as irgi manau, kad cia geras pozymis.. man per visas stimuliacijas kazkike krutine skaudedavo, bet per laimingaja neimanomai skaudejo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 11 19, 08:51)
Labas rytas mergaites,  4u.gif

atnesu visoms daud daug  virusiuku  wub.gif  wub.gif  wub.gif

eibarte, as irgi manau, kad cia geras pozymis.. man per visas stimuliacijas kazkike krutine skaudedavo, bet per laimingaja neimanomai skaudejo..  doh.gif

Gaudau virusą smile.gif , man ta krūtinę visad skaudėdavo, tik man keista tas, kad per stimuliuotus ciklus ją skaudą daug mažiau arba trumpiau, o štai šis nestimuliuotas, tai žymiai labiau skauda g.gif
Ir taip pat pastebėjau, kad BT grafikėlis žymiai gražesnis kai nestimuliuotas ciklas, o kai stimuliuotas tai kalnai pakalnės... g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pas mane nieko gero.............. darom 2 mėnesių pertrauką .................
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 18, 23:00)
kiek dpi pas tave?

Labas rytas 7 DPI wink.gif
Aisku vilti mes visos privalom laikyti sirdyje, ne jos ne is vietos 4u.gif

Secrets, o kodel?
Atsakyti
Nes darosi policistines kiausides, nuo pirmos menesiniu dienos, gersiu androgenus mazinti vyriska hormona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 19, 11:46)
Nes darosi policistines kiausides, nuo pirmos menesiniu dienos, gersiu androgenus mazinti vyriska hormona  4u.gif

Kaip gaila verysad.gif 4u.gif
Atsakyti