Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Secrets @ 2012 11 18, 11:13)
Nežinau ištiesų kas čia man, gal ovuliacija artėja, vakar labai pilva skaudėjo, bet ir viduriai pas mane siaubingai užkietėje na bet ryt pas ginę viskas bus aišku. O stimuliuojuosi Clostu  4u.gif
Labai šį ciklą rami, kartais net pamirštu, kad man stimuliacija  4u.gif

Kelinta snd cd?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 18, 10:24)
Kelinta snd cd?

12cd ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 17, 23:56)
Juodoji_Venera,  jaučiu, kad ir man bus puslės uždegimas  verysad.gif
A

O sakes su sakutem! blink.gif ne veltui mano gydytoja sake kad dabar kazkokia bacila sklando nes labai padaugeje tokiu uzdegimu! geriau iskart eik pas gydytoja,nejuokauk,kad nebutu kaip man!
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 18, 11:46)
O sakes su sakutem! blink.gif  ne veltui mano gydytoja sake kad dabar kazkokia bacila sklando nes labai padaugeje tokiu uzdegimu! geriau iskart eik pas gydytoja,nejuokauk,kad nebutu kaip man!

Tai ryt eisiu, bus viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 11 18, 12:49)
Tai ryt eisiu, bus viskas aisku  4u.gif

Tai laikysiu kumscius,kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 18, 11:52)
Tai laikysiu kumscius,kad viskas butu gerai  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kaip man merginos papulius skauda, tai ne tas zodis doh.gif prisiliest neimanoma. Per stimuliuotus ciklus taip nebudavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 18, 20:31)
Kaip man merginos papulius skauda, tai ne tas zodis  doh.gif prisiliest neimanoma. Per stimuliuotus ciklus taip nebudavo  g.gif

na jei ciklo galas tai gal kaip ir geras pozymis blush2.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=eibarte,2012 11 18, 20:31]
Kaip man merginos papulius skauda, tai ne tas zodis doh.gif prisiliest neimanoma. Per stimuliuotus ciklus taip nebudavo g.gif
[/quote]

Man visada po O labai (.Y.) jautrus, si stimuliuota cikla ne isimtis. Man labai lengva nustatyti kada O ivyko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 18, 20:31)
Kaip man merginos papulius skauda, tai ne tas zodis  doh.gif prisiliest neimanoma. Per stimuliuotus ciklus taip nebudavo  g.gif

Man irgi skauda,bet man ne pacia krutine skauda o spenelius blush2.gif bet manau kad cia viskas nuo tos saujos hormonu kuriuos tenka gerti.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 18, 21:02)
Man irgi skauda,bet man ne pacia krutine skauda o spenelius  blush2.gif bet manau kad cia viskas nuo tos saujos hormonu kuriuos tenka gerti.

Labai linkiu, kad butu geras zenklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 18, 22:02)
Man irgi skauda,bet man ne pacia krutine skauda o spenelius  blush2.gif bet manau kad cia viskas nuo tos saujos hormonu kuriuos tenka gerti.

Hey, bet buten speneliu skausmas ir yra geras pozymis ax.gif thumbup.gif
Papildyta:
Siandien istempiau vyra ir nulekem iki vaisingumo akmens smile.gif mergaites, pasedejau uz visas ax.gif ir baltas angeliukas buvo, manau cia tas pats, kuri Orchiduke palikus buvo smile.gif
Atsakyti