Įkraunama...
Įkraunama...

Tenisas. Nuo kada?

nu gal as cia ne i tema blush2.gif parasysiu, bet ar buna lauko teniso pamokos suaugusiems? jei taip, tai gal zinot kur vilniuj vyksta ir kiek mazdaug kainuoja help.gif? ziauriai uzsimaniau ismokti zaisti si zaidima. angel.gif
Atsakyti
Kazkada girdejau, kad lauko teniso treniruotes vyksta VRM sporto rumuose, gal kas vedete ar vedate ten savo vaikus ir galite pasidalyti ispudziais?
Atsakyti
Jei dar ka domina, tai vaikus i tenisa galima uzrasyti Vilniuje "Teniso pasaulyje" kuris yra kitoj puses "Olipic Gym" prie Ledo rumu..Vasara vyksta Sereikiskiu parke. Kaina mazdaug iki 200lt menesiui, priklausomai kiek vaiku grupeje . Uzsiemimai vyksta 2 k per savaite.

Teniso pasaulyje galite pasidometi ir del suaugusiuju treniruoiu. Man rods sale kainuoja apie 40lt + treneris apie 50lt. Cia vienam kartui
Atsakyti
Mano vaikas jau lanko tenisa VRM sporto rumuose, kaina menesiui 150 litu, treniruotes vyksta du kartus per savaite po viena valanda arba savaitgali, viena karta dvi valandas. treneris sake, kad nuo pavasario priimines ir mamytes, tik kainos nepaklausiau, bet manau, kad bus tiek pat.
Atsakyti
O kiek metų jau tavo vaikui?o šiaip gal žinai nuo kelių ten priima?
Atsakyti
Mes 'Teniso pasaulyje' pradėjom nuo 3,5 m., mokėjom 120 Lt/mėn. Pigesnes raketes irgi galima buvo ten įsigyti, tokiems vaikams jos mažesnės ir lengvesnės.
Kai tokio amžiaus vaikai, per treniruotes būdavo šioks toks balaganėlis, nes trenerė ir 1arba 2 padėjėjos galėdavo užsiimti tik keliais vaikais, kiti iškart pradėdavo dūkti, kitiems nusibosdavo laukti. Žiemą važinėdavom į salę prie monetų kalyklos. Pavasariop buvo jau vaikui pabodę, bet šiemet sakė, vėl nori lankyti.
Atsakyti
Mano mergina pradejo lankyti thumbup.gif
'Teniso pasaulyje' dabar kaina 160 Lt 2 kartai per savaite
Atsakyti
Lankom nuo 5 metu, Teniso pasaulyje. Vaikui sekasi, nors grupej jauniausias.. Nenori treneris paleist schmoll.gif , nors maniskiui nusibosta ir t.t.... Ai, bet dar kazkaip nueinam, manau judeti reikia, nes LT orai nelepina, tai telikui alternatyva manau nebloga smile.gif
Atsakyti
Mūsų vaikiukass pradėjo eiti visiškai mažylis 3 metų 8 mėnesių. Leidau, nes tokio pypliuko daugiau į jokius sprotinius užsiėmimus nepriėmė (bent mūsų mieste). Tai man visia patinka, kaip ten vaikai treniruojami. Jie ir futbola pažaidžia ie gaudynių palaksto, aišku daro pratimukus ir kamuoliukus pamušinėja. Jiems kolkas niekas nekelia didelių reikalavimų tik stengiasi užimti ir sudominti vaiką. Ir raketės duoda tokias visiškai paprasta plastmasines (kaip as sakau maximines biggrin.gif ). Va jau beveik visi metai einam ir kolkas nusiskundimų vaikas neturi. Tiesiog gerai praleidžia laiką, pasportuoja ir išlieja savo energijos perteklių. ax.gif Ko mums labiausiai ir reikia.
Beje, už treniruotes mokame 5 kartus mažiau, aišku galbūt todėl, kad treniruotės kolkas grupėje vyksta.
Atsakyti
o gal zinote kur klaipedoje moko teniso, pvz. stalo? Noreciau savo mergaite leist smile.gif
Atsakyti
Laba, gal zinote kur kaune galima lankyti teniso pamokas 13 m. meginai? KOkios kainos ir grafikai?
Atsakyti
Gal žinote ar yra kur nors teniso mokykla Kupiškyje ? Kiek kainuoja ir kiek per savaitę kartų reik važiuoti ? g.gif
Norėčiau eiti, man tenisas prie širdies 4u.gif Su savo krikšto tėvu, kai pas jį nuvažiuoju tai žaidžiu biggrin.gif ... [kad daugiau nėr su kuo] doh.gif .


O jūs leidžiate savo dukras žaisti teniso 12-kos metų ? Man dvylika. ax.gif
Atsakyti