Sveiki,
mano dukra lanko tenisa. Pradejo nuo 5.5 metu.
Kadangi mano pacios tevas zaidzia jau daug metu, turiu pasakyti, kad nustebau cia pasiskaicius apie vaikus nuo 3 metuku i tenisa uzrasomus
Nuo 6 metu vaikas turetu pradeti. Jei gabus, tai labai greitai zias kaip niekur nieko. Pradejimas nuo 3-4 nieko nekeicia. Visi budami 6-7 zais panasiai

Tad mano tevo ir visu treneriu kiek pazistame, nuomone - tai tevai tik isleidzia pinigelius, kuriu gal neturi kur daugiau padeti

O treneriai - kodel gi jiems nepasibovyti su vaikiukais, jei uz tai tokius pinigus moka?!
Tad jei kam tikrai idomu, bet pinigus turite kur ir tikslingiau isleisti, pasiulymas, Nupirkite kamuoliuku ir mokinkite namie vaikus juos metyti i siena bei pagauti, su viena ranka, paskui su kita..
Tada su paprasta maksimine rakete - mokykite kamuoliuka musineti i grindis ir i virsu ant raketes.
Stai ka ismoksta per metus 4-5 metu vaikai!
Tad nesumokeje kruvos pinigu, ta galite ismokinti ir patys.
Kitas zingsnis - jau pamokeles. Jokiu budu musineti per tinkla nereikia mokintis patiems, tai jau turi parodyti treneris. Nes reikia ismokti taisyklingai laikyti rakete.

O Teniso Pasaulis - ne vienintele vieta Vilniuje kur galima lankyti. Vel gi, tai brangiausia sale ir anaiptol ne geriausios treniruotes. Nes vaiku prisirenka per daug ir jie belaukdami savo eiles net nesusila, per pusvalandi gauna musti vos pora kartu..
Tad nesizavekite akademijos pavadinimu, o pasidomekite kur lankantys vaikai laimi respublikines varzybas

Pamatysite, kad anaiptol ne nuo sales priklauso.
Visam mieste pilna nebrangiu sporto saliu, kuriose dirba geri treneriai ir uz daug pigiau nei isreklamuotame Teniso pasaulyje.